VILLÁMAKCIÓ! 333FT-OS KISZÁLLÍTÁS 15.000FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

Stílusos sportmelltartó választék nem csak sportoláshoz

253 eredmény

A sportmelltartó funkciója mára már túlmutat eredeti rendeltetésén - nemcsak a testmozgás közbeni stabilitásról gondoskodik, de a számos divatos fazonban és színben elérhető darabok kellő magabiztosságot is nyújtanak. Kényelmes, puha tapintású anyagokból készült, előnyös szabású, akár kivehető szivaccsal ellátott sportmelltartóinkkal mindenki igényeire gondoltunk. Nézz szét választékunkban és találd meg a számodra legjobb sportmelltartót, amellyel igazán önmagad lehetsz az edzések során is.

Rendezés alapja:

Products

Sportmelltartó minden élethelyzethez

Sportmelltartót manapság már nem feltétlen csak sportoláshoz hordhatunk, hiszen a kínálatunkban is számos olyan kényelmes darab közül válogathatsz, amelyeket otthon és a mindennapi tevékenységek során is bátran viselhetsz. Természetesen kifejezetten bizonyos mozgásformákhoz tervezett sportmelltartókkal is feldobhatod az edzésekre tartogatott ruhatáradat.

Sportmelltartó futáshoz

Futás során egy sportmelltartónak a megfelelő tartás és kényelem mellett olyan funkciókat is el kell látnia, mint a szellőzés és az izzadságelvezetés.

Ha emellett az elegancia és a praktikus állíthatóság is szempont számodra, akkor ne hagyd ki a Velocity Ultra sportmelltartókat! Fényvisszaverő elemeikkel különösen jó szolgálatot tesznek, ha esténként vagy rossz látási viszonyok között futsz. A rögzített kosarak erős tartást biztosítanak, és további előny, hogy a sportmelltartók antimikrobiális bevonattal lettek ellátva, amely megakadályozza a szagokat okozó baktériumok elszaporodását, ezáltal tovább tartja meg a frissesség érzését.

A Tempo Ultra szintén kiváló sportmelltartó futáshoz. Az ehhez a sporthoz szükséges jellemzőket - mint az izzadságelvezetés, kényelmes, mégis stabil tartást biztosító anyag, megfelelő szellőzés - ez a modell is egy letisztult fazonban egyesíti, amellyel akkor is kifejezheted a stílusodat, ha az élénk színek helyett a matt árnyalatokat részesíted előnyben.

Hasonló jellemzőkkel, ám világosabb és élénkebb színekkel büszkélkedhet a Tempo High Support kollekció, amelynek első ránézésre egyszerűnek tűnő megjelenését a hátsó rész mintája tesz izgalmassá. A megfelelő szellőzésről perforált betétek gondoskodnak. Fokozott tartásával ez az egyik legjobb sportmelltartó futáshoz a kínálatunkban.

A legjobb sportmelltartó lazább napokra

Az otthoni viseletre szánt sportmelltartók esetében a kényelem a kulcsszó. A puha, pamutban gazdag anyagból készült Rest Day és a Rest Day Seamless kollekciók tökéletes választásnak bizonyulnak azokra a napokra, amikor nem feltétlenül az edzőteremben tevékenykedsz, és a klasszikus helyett inkább egy kényelmes sportmelltartót viselnél szívesen.

Szivacsos sportmelltartó a stabilabb tartásért

Kínálatunkban több különböző szivacsos sportmelltartó található, amelyek stabilabb tartást hivatottak biztosítani.

A rögzített, formázott szivacsot tartalmazó Adapt sportmelltartók divatosan pántolt hátukkal garantáltan nem fognak csalódást okozni. A Tempo Ultra kollekció szintén rögzített kosarakkal rendelkezik, amelyek magas tartást garantálnak.

Ám emellett olyan darabokat is kínálunk, amelyeknek szivacsa kivehető, ezáltal a fedés és a kényelmi fokozat teljes mértékben testre szabható. A többféle színben, akár batikolt hatással is elérhető Shape Seamless sportmelltartókkal biztosan nem nyúlsz mellé, ha edzés közben a stílusodra is hangsúlyt szeretnél fektetni. Ha több élénkségre vágysz, a Crayola modellek között érdemes szétnézned. A visszafogottabb vonalakat a Washed Seamless kollekció képviseli.

Pamut sportmelltartó - sportolás közben is kényelmesen

A pamut a legkényelmesebb anyag, amelyet magunkon viselhetünk. Nincs ez másképp az testmozgásban sem, hiszen a pamut egy kiválóan lélegző anyag, és jó nedvességelvezető képességgel rendelkezik. A pamut sportmelltartó viselése tehát a kényelem mellett praktikus funkciókkal is jár. A széles pántos, pamut Essentials kollekció könnyed tartást biztosító sportmelltartókat kínál például jógázáshoz, de akár az otthon töltött napokra is. A Jersey darabok pedig a kényelmet dupla keresztpánttal megfűszerezett megjelenéssel kombinálják.

Nagyméretű sportmelltartó - a stílus és a kényelem találkozása

Bármilyen ruhadarabról legyen is szó, az anyag és a varrás mellett a megfelelő méret is kulcsfontosságú, ha a kényelem az első számú szempont. Éppen ezért a kínálatunkból nem hiányozhat a nagyméretű sportmelltartó sem, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb darabot. Többek között a Scrunch Seamless vagy a Tempo Illusion Seamless sportmelltartók remekül feldobnak egy egyszerű szettet is. A Shape Semaless kollekció különböző árnyalataival kényelmesen, mégis stílusosan fejezheted ki a személyiségedet. Az Adapt Strappy modellek csodás hátsó pánt-megoldása mindenkinek megadja a kellő löketet sportolás közben.