• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Carbogen®

Levédett enzim formula

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

4 490 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Mi a Carbogen®?

A Carbogen® egy szabadalmaztatott enzim formula, egyedülálló kombinációja a Maltodextrin, Amiláz, Celluláz és Hemicelluláz összetevőknek.

A Carbogen® előnyei

A Carbogen® egy oldható por, melyet hozzáadhat edzés utáni kiegészítőihez és más szénhidrátokhoz, mint a dextróz, maltodextrin vagy fruktóz.

Kinek megfelelő a Carbogen® ?

A Carbogen® ideális bárkinek a az edzés utáni regeneráció maximalizálására. Azt javasoljuk fogyasszon 200mg Carbogen®-t közvetlen edzés után valamilyen magas GI (glikémiás index) szénhidráttal, mint a dextróz vagy maltodextrin. A Carbogen® használható más szénhidrátokkal is töltési stratégia részeként, illetve edzés előtti szénhidrát bevitelkor.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

 • Szabadalmaztatott enzim formula
 • Könnyen oldódó por
 • Nagyszerű szénhidrátokkal, mint a Maltodextrin és Dextróz

Ajánlott használat

Rakjon 200-300ml vizet vagy gyümölcslevet egy shakerünkbe. Ezután adjon hozzá 200mg port, rázza össze és fogyassza. Alternatívaként kombinálhat 200mg port protein shake-jével.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök Használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék egy táplálék-kiegészítő, így nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös és gyermekektől elzárt helyen tárolandó.

Összetevők

Tejet, szóját, tojást, glutént és származékaikat feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: Carbogen® Szabadalmaztatott emésztőenzim keverék (Maltodextrin, Fungel Amiláz, Fungel Celluláz, és Hemicelluláz).

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1 Small Scoop (200mg)

Adagok száma - 250 (50g)

Tápanyagértékek

  Adagonként
Carbogen®     200 mg

 

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az tápanyagértékek eltérhetnek.

Vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Áttekintés

4.00

4.0

(1 Vélemény)

Rendezés

Emésztés

Összességében:

4

Oldhatóság:

5

Íz:

5

Hatékonyság:

4

Edzés utáni fehérje+szénhidrát kombinációt szoktam vele kiegészíteni. Segít a szénhidrátot megemészteni, mely így hatékonyabban áll a glikogénraktárak rendelkezésére. Íze semleges és az oldódással sincs probléma.

Goes Well With:

Szénhidrát

13 January 2016 által

Carbogen®

Kép kiválasztása

Carbogen®