• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Viaszos kukoricakeményítő - Waxy Maize Starch

Gyors felszívódású komplex szénhidrát

Íz
Csomagolás
Kiszerelés

3 090 Ft

Raktáron | Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Mi a Waxy Maize Starch (WMS)?

A Waxy Maize Starch egy komplex, hosszú láncú, nagy molekulatömegű szénhidrát, ami cukor-és laktóz mentes. A mi Waxy Maize Starch-unk nagy százalékban tartalmaz Amilopektint (95-99%) és kis százalékban Amilózt (1-5%). Az amilopektin molekulák nagyobbak, nehezebbek, ezért könnyebb a gyomornak megemészteni. Ezért azok az élelmiszerek, amelyek kis amilóz és sok amilopektin tartalommal rendelkeznek gyorsabban emészthetőek és szívódnak fel.

Mik a Waxy Maize Starch (WMS) előnyei?

A Waxy Maize Starch sokkal nagyobb molekulatömegű, mint a dextróz és a maltodextrin, így tehát sokkal gyorsabban halad át a gyomron, így kiküszöbölve a gyomorpanaszok kockázatát. A WMS úgy működik, mint egy szivattyú, húzza magával a tápanyagokat a vízzel együtt a szövetekbe, a megfelelő sebességgel és ozmolalitással, hogy azokat a teste teljes mértékben ki tudja használni. Így a WMS fogyasztásakor nincsenek gyomorgörcsök és puffadás érzet. Mivel a WMS gyorsan felszívódik, így könnyen fogyasztható bármikor, amikor gyors felszabadulású energiára van szükségünk.

Kiknek ajánlott a Waxy Maize Starch (WMS)?

Waxy maize starch mindenki által fogyasztható beleértve a vegetáriánusokat és a vegánokat is. Ideális esetben a WMS aktív edzést folytatók számára alkalmas, akik növelni szeretnék energiaszintjüket, összetett szénhidrátok bevitelével.

A WMS fogyasztása

A WMS vízben oldódik, legjobb shakerben összekeverni, de összerázás után azonnal fogyasztható. Semleges ízű kiváló önmagában fogyasztva, de más formulákhoz adva is nagyszerű, mint a fehérje shake-ek vagy az edzés előtti italok.

Kiemelt előnyök

 • Gyorsan felszívódó szénhidrát
 • 100% cukor és laktóz mentes
 • Magas GI szénhidrát

Ajánlott használat

Rakjon az ön által kedvelt mennyiségű vizet vagy gyümölcslét egy shakerünkbe (minél kevesebb a folyadék, annál sűrűbb lesz a shake). Majd adjon hozzá 50g-ot, rázza össze és fogyassza. Használja intenzív edzés után a legjobb eredmény elérése érdekében.

Megjegyzés: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Myprotein mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a szabványosított mérőeszközök használatát és eredményeit.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

Összetevők

Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

Ízesítetlen: Waxy Maize Starch (100%)

Tápanyagértékek

Adag mérete - 1 1/2 Adagolókanál (50g)

Adagok száma - 20 (1kg)

Tápanyagértékek

100g-banAdagonként*RI
Energia1527 kJ/365 kcal750 kJ/176 kcal9%
Zsír0 g0 g0%
ebből telített0 g0 g0%
Szénhidrát88 g44 g17%
ebből cukor0 g0 g0%
Fehérje0.3 g0.2 g0%
0.03 g0.02 g0%

 

* Referencia bevitel egy átlag felnőttnek (8400 kJ/2000 kcal)

A tápanyagérték az ízesítetlen verzió alapján készült, ha más ízt választ az értékek maximum 10%-al eltérhetnek

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Viaszos kukoricakeményítő - Waxy Maize Starch

Kép kiválasztása

Viaszos kukoricakeményítő - Waxy Maize Starch