Női sport leggings - Edző nadrág nőknek

200 eredmény

A tökéletes pár leggingst keresed, ami átsegít a kemény edzéseken, guggolásokon vagy futásokon? A női fitnesz és sport leggings kínálatunkban megtalálhatod a kedvenceidet, így magabiztosan végezheted edzéseid. A kényelmes és stílusos edző nadrág kínálatunkban számos olyan darabot találhatsz, amelyeket akár a hétköznapok során is viselhetsz.

Ha már tudod, hogy milyen stílust vagy színt keresel, akkor használd a szűrőt akár szín szerint is, vagy az alábbi linkeket:

Fekete Női Leggings | Női Piros Leggings | Magas derekú Leggings

Rendezés alapja:

Products

Melyik sport leggings megfelelő számomra?

Nehezen tudsz választani sportleggings kínálatunkból? A tökéletes darab megtalálásához a stílus és a kényelem mellett érdemes figyelembe venni a tervezett felhasználási körülményeket is. Az alábbiakban sporttevékenységekre bontva találod meg a legjobb fitness leggings termékeinket!

Fitness leggings súlyzós edzéshez

Az edzőtermi súlyzós edzéshez olyan edzőnadrág szükséges, amely lehetővé teszi a szabad mozgást, kényelmes és magabiztosságot kölcsönöz. Ismerd meg a legjobb fitness leggings termékeinket súlyzós edzéshez:

• A Shape Seamless Ultra Leggings-t úgy terveztük, hogy támogasson és formáljon, a Shape Seamless Ultra Leggings az alakodhoz igazodik, és izzadságelvezető technológiával rendelkezik — mindig készen áll a következő mozdulatodra.

• Az MP Női Tempo Ultra Leggings arra összpontosít, hogy a legkeményebb edzésen is támogasson. Izzadságelvezető, puha tapintású anyagból készült, a kényelem és a teljesítmény keveredik, hogy a tökéletes edzőtermi leggingset kínálja.

Női fitness leggings jógához

Keresve sem található komfortosabb viselet, mint a női fitness leggings jógához. Az MP Női Composure Leggings puha, rugalmas és tartást biztosít. Ez a funkcionális leggings tökéletesek bármilyen jóga edzéshez.

Fitness nadrág futáshoz

Olyan fitness nadrágot keresel, ami egyszerre garantálja a kényelmet és divatos megjelenést? Az MP Női Tempo Wave Seamless Leggings egyedi hullámos dizájnnal és varrás nélküli szabással a tökéletes választást jelenti. Nemcsak a legjobbat fogod nyújtani a futás közben, hanem úgy is fogod érezni magad. A puha tapintású anyag és a támasztó derékrész miatt elengedhetetlen futáshoz.

Női fitness nadrág túrázáshoz

A női fitness nadrág túrázáshoz kiváló választás lehet, hiszen hosszú túrák során is képes biztosítani a megfelelő komfortot. Az MP Női Dynamic Training Seamless Leggings varrás mentes a korlátlan mozgásért és a kényelemért. Magas derékpánttal rendelkezik az extra fedésért és támogatásért, és bordázott szegéllyel a tartósságért.

Női fitness leggings funkcionális edzéshez

Funkcionális edzés közben sem szeretnél lemondani a stílusos megjelenésről és a maximális kényelemről? Mutatjuk a legjobb választást!

MP Power Mesh női leggings: A gyorsan száradó szövetet hidrofil felületkezeléssel látták el, amely elvonja a nedvességet a testről és felszívja az izzadságot, hogy az edzés kényelmesebb legyen. A szövet olyan tapintású, mint a pamut, így amellett, hogy sportra készült, extra puha is egyben.

MP Női Adapt Leggings: Kényelmes és praktikus viselet funkcionális edzésekhez. A szagokat okozó baktériumok szaporodásának megakadályozása érdekében antimikrobiális bevonattal van ellátva, hogy hosszabb ideig friss maradjon.

Cicanadrág a hétköznapokra is

Az edző nadrág nem csupán az izzasztó sportolás közben lehet ideális viselet. Stílusos darabjainak hordhatók a hétköznapok során cicanadrágként.

Női sport leggings pihenőnapokra

A pamutban gazdag MP Női Rest Day Leggings hímzett logóval és széles derékpánttal biztosítja a legnagyobb kényelemet. Tökéletes választása pihenőnapokra.

Kényelmes női fitness nadrág a mindennapokra

Kényelmes női fitness nadrágot keresel a mindennapokra? Tudjuk, hogy mindenkinek szüksége van azokra az elengedhetetlen alapdarabokra szekrényében. Essentials Leggingsünk kényelmes, puha anyagból készült.

Myprotein edző nadrág, amely passzol a szettedhez

Szeretnél Myprotein edző nadrágodhoz passzoló sport felsőt is vásárolni? Nézz körü lcrop top felső, pulóver, sportmelltartó és edzőfelső kínálatunkban a tökéletes szett megalkotásához.