Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Top 5 hűsítő recept nyárra

Top 5 hűsítő recept nyárra
Lauren Dawes
Író és szakértő2 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Ne keress tovább! Nálunk megtalálod az idei nyár TOP 5 hűsítő receptjét! Ezekkel könnyen legyőzöd a kánikulát...

Ha épp egy meleg szabadtéri edzésen vagy túl, egész biztosan jól esik egy hűsítő fehérjés finomság. De ha csak éppen növelnéd a napi fehérjebeviteled, akkor is ajánljuk az alábbi top 5 hűsítő receptet, hiszen nyári melegben ezeket igazán megérdemled. Tökéletes választás jelentenek  ahhoz, hogy egy izzasztó edzést követően lehűtsd magad, vagy megajándékozd magad egy magas fehérjetartalmú nassolnivalóval.

1. Clear Whey Pálcikás Jégkrém

Clear Whey Pálcikás Jégkrém

A nyári edzések sztárjaként ismert termékünk adagonkénti 20 gramm magas minőségű fehérjét, 4 gramm BCAA-t (elágazó láncú aminosavak) és 3 gramm glutamint biztosít. Különlegessége készítményünknek, hogy a fehérjeporokra általában jellemző tejes íz kicsit sem érezhető. Egy ellenállhatatlanul finom, azonban könnyedén elkészíthető recepttel szeretnénk segíteni, hogy a maximumot hozhasd ki a Clear Whey Isolate fehérjeporból!

A receptért kattints ide!

2. Fehérjés fagyasztott joghurt

fagyasztott joghurt

Ehhez a finom desszerthez mindössze 4 hozzávalóra lesz szükséged.  Ezek a gyümölcsös, fagyasztott joghurtok egyszerű megoldást jelentenek arra az esetre, ha valami egészséges, magas fehérjetartalmú, édes snackre vágysz. Az ellenállhatatlanul selymes és krémes finomságból már néhány kanál is megteszi hatását.

A receptért kattints ide!

3. Barackos BCAA poharas jégkrém

BCAA poharas jégkrém

Turbózd fel a BCAA‐dat a lehető legszebb módon ezzel az ízletes BCAA jégkrém recepttel! Nincs szükséged különleges eszközökre, csupán néhány egyszerű pohárka és pálcika kell, hogy elkészíthesd a saját egészséges jeges nassolnivalóidat.

A receptért kattints ide!

4. Mangós BCAA sorbet

sorbet recept

Ez az ínycsiklandó mangós BCAA sorbet mindössze 4 alapanyagból készült. Gyümölcsös ízű, és tagadhatatlanul a legízletesebb módja az esszenciális aminosavak feltöltésének (és az edzés utáni lehűlésnek). Nincs is annál jobb, mint egy jéghideg sorbet-tel befejezni az izzasztó nyári edzést! Ne halogasd, készítsd el most!

A receptért kattints ide!

5. Clear Protein jégkása

Clear Protein jégkása

Valami újdonságra vágysz idén nyáron? Kipróbálnál egy vagány fúziót, melyben a fehérje és jégkása találkozik? Akkor jó helyen jársz…

A frissítően gyümölcsös Clear Whey Isolate adagonként 20 g fehérjét tartalmaz, így hatékonyan biztosítja a fehérjét izmaid számára, ami növekedéshez és fenntartáshoz szükséges edzést követően.

Növényi alapú finomságokat fogyasztasz csak? Ne aggódj, a Clear Vegan Protein opciót neked találták ki. Hidrolizált borsófehérjéből készül, továbbá hihetetlen gyümölcs ízekben kapható.

És nincs is annál jobb, mint, hogy ezeket a finomságokat jégkása formájában élvezd a meleg nyári napokon. Garantáljuk, hogy ez a megoldás a kánikula idején a hidratációnak, így segít, hogy elérd a napi fehérjeigényt. A Clear Protein jégkása elkészítése rendkívül egyszerű, ideális jutalom a kemény gyakorlatok után.

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein