Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Clear Whey Pálcikás Jégkrém | A hűsítő recept, amit muszáj kipróbálnod

Clear Whey Pálcikás Jégkrém | A hűsítő recept, amit muszáj kipróbálnod
Lauren Dawes
Író és szakértő4 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Fordította: Rózsa Zoltán

Pár héttel ezelőtt debütált Clear Whey Isolate fehérjeporunk, amely igazán felkavarta az étrend-kiegészítő piac állóvízét.

A nyári edzések sztárjaként ismert termékünk adagonkénti 20 gramm magas minőségű fehérjét, 4 gramm BCAA-t  (elágazó láncú aminosavak) és 3 gramm glutamint biztosít. Különlegessége készítményünknek, hogy a fehérjeporokra általában jellemző tejes íz kicsit sem érezhető az elkészített fehérjeturmixok fogyasztásakor.

A példátlan kereslet miatt, mindössze öt nap alatt elfogyott Clear Whey Isolate fehérjepor készletünk, amely jól mutatja, milyen hatást gyakorolt termékünk a fitnesz világára.

Örömmel jelentjük be, hogy közkedvelt termékünk ismét elérhető. Tedd teljessé kiegészítő arzenálod kiváló minőségű fehérjekészítményünkkel!

Az elsöprő siker megünnepléséhez méltó módon szeretnénk hozzájárulni, így egy ellenállhatatlanul finom, azonban könnyedén elkészíthető recepttel szeretnénk segíteni, hogy a maximumot hozhasd ki a Clear Whey Isolate fehérjeporból! Tökéletes választás ahhoz, hogy egy izzasztó edzést követően lehűtsd magad, vagy megajándékozd magad egy magas fehérjetartalmú nassolnivalóval. Íme, a Clear Whey pálcikás jégkrém receptünk... ne késlekedj elkészíteni!

4 adag

Hozzávalók

pálcikás jégkrém

Elkészítés

  1. Keverj össze egy adagolókanálnyi Clear Whey Isolate fehérjeport 300 ml vízzel egy shakerben! Mi a narancsos mangó ízesítést választottuk receptünkhöz, azonban bármely ízesítéssel elkészíthető receptünk.
  2. Rázd össze alaposan, és várj 15 másodpercet míg a turmix egyenletes állagúvá válik!
  3. Adj a keverékhez a gyümölcsöket!
  4. Öntsd az elkészült keveréket a Myprotein jégkrém formákba, és helyezd minimum 4 órára a mélyhűtőbe!
  5. Fogyaszd élvezettel!

 

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein