Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Barackos BCAA poharas jégkrém

Barackos BCAA poharas jégkrém
Jennifer Blow
Író és szakértő6 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Turbózd fel a BCAA‐dat a lehető legszebb módon ezzel az ízletes BCAA jégkrém recepttel! Nincs szükséged különleges eszközökre, csupán néhány egyszerű pohárka és pálcika kell, hogy elkészíthesd a saját egészséges jeges nassolnivalóidat.

Adag: 4

Hozzávalók:

  • 3 adagolókanál Active Women Peach Tea BCAA
  • 500ml natúr görög joghurt (használhatsz zsírszegény fajtát, ha szeretnél)
  • 100ml alma‐, narancs‐ vagy baracklé
  • 2 friss őszibarack

Barackos BCAA poharas jégkrém

Elkészítés:

#1 Turmixoljuk össze alaposan a görög joghurtot, a választott gyümölcslevet és a BCAA port! #2 Öntsük kis pohárkákba, és takarjuk le őket fóliával! Középen vágjuk be kicsit a fóliát, és helyezzük bele a pálcikát! Tegyük fagyasztóba legalább 4 órára!

Makrók adagonként:

Kcal: 131 - Fehérje: 11g - Szénhidrát: 12g - Zsír: 5g

Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein