Receptek

Barackos BCAA poharas jégkrém

Turbózd fel a BCAA‐dat a lehető legszebb módon ezzel az ízletes BCAA jégkrém recepttel! Nincs szükséged különleges eszközökre, csupán néhány egyszerű pohárka és pálcika kell, hogy
elkészíthesd a saját egészséges jeges nassolnivalóidat.

Adag: 4

Hozzávalók:

  • 3 adagolókanál Active Women Peach Tea BCAA
  • 500ml natúr görög joghurt (használhatsz zsírszegény fajtát, ha szeretnél)
  • 100ml alma‐, narancs‐ vagy baracklé
  • 2 friss őszibarack

Barackos BCAA poharas jégkrém

Elkészítés:

#1 Turmixoljuk össze alaposan a görög joghurtot, a választott gyümölcslevet és a BCAA port!
#2 Öntsük kis pohárkákba, és takarjuk le őket fóliával! Középen vágjuk be kicsit a fóliát, és helyezzük bele a pálcikát! Tegyük fagyasztóba legalább 4 órára!

Makrók adagonként:

Kcal: 131 – Fehérje: 11g – Szénhidrát: 12g – Zsír: 5gJennifer Blow

Jennifer Blow

Író és szakértő

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.


Ne hagyja ki akcióinkat | Klikk Vásárlás