Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Clear Protein jégkása | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Clear Protein jégkása | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein
Lauren Dawes
Író és szakértő4 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Valami újdonságra vágysz idén nyáron? Kipróbálnál egy vagány fúziót, melyben a fehérje és jégkása találkozik? Akkor jó helyen jársz...íme, a Clear Protein jégkása.

Ha épp egy meleg szabadtéri edzésen vagy túl, előfordulhat, hogy nem igazán kívánod a krémes, tejalapú fehérje italokat. Itt jön be a képbe a frissítően gyümölcsös Clear Whey Isolate.

Adagonként 20 g fehérjét tartalmaz, így hatékonyan biztosítja a fehérjét izmaid számára, ami növekedéshez és fenntartáshoz szükséges edzést követően.  Csak ez inkább lé, mint shake. A tökéletes könnyű frissítő, hogy lehűtsd magad egy izzasztó nyári edzés után.

Növényi alapú finomságokat fogyasztasz csak? Ne aggódj, a Clear Vegan Protein opciót neked találták ki. Hidrolizált borsófehérjéből készül, továbbá hihetetlen gyümölcs ízekben kapható. Garantáljuk, hogy ez a megoldás a kánikula idején a hidratációnak, így segít, hogy elérd a napi fehérjeigényt.

És nincs is annál jobb, mint, hogy ezeket a finomságokat jégkása formájában élvezd a meleg nyári napokon. A Clear Protein jégkása elkészítése rendkívül egyszerű, ideális jutalom a kemény gyakorlatok után.

Íme, a teendők...

Adag: 1

Hozzávalók

Clear Protein jégkása

Elkészítés módja

  1. Először is, öntsd 200 ml vizet és egy adagolókanálnyi Clear Whey Isolate vagy Clear Vegan Protein port a shakerbe!  Alaposan rázd össze, amíg teljesen fel nem oldódik a por! Ha kis hab képződik, akkor várd meg, míg eltűnik.
  2. Ezt követően tedd a jeget egy turmixgépbe, és öntsd rá a fehérjés keveréket! Turmixold addig, míg egyenletes, jégkása állagú nem lesz!
  3. Öntsd pohárba, és ízlés szerint díszítsd gyümölcsökkel!

Tápanyag információ (adagonként):

Kalória Fehérje Szénhidrát Zsírok
Clear Whey Isolate 83 20g 0,7g 0,1g
Clear Vegan Protein 54 10g 2,6g 0,1g
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein