KÉSZLET EREJÉIG OUTLET! 70% kedvezmény listaárból

Teljesítmény-kiegészítők

105 eredmény

Teljesítmény, erő. Amikor a futás, az ugrás vagy az emelés jelenti a győzelmet, semmit sem bízhatsz a véletlenre.

Szabadítsd fel a benned rejlő lehetőségeket a teljesítmény-kiegészítőinkkel. Nincs több akadály – itt az ideje, hogy mindent beleadj!

Rendezés alapja:

Products

Hogyan javíthatom a teljesítményemet az edzőteremben?

Amikor a teljesítmény fokozásáról van szó, a megfelelő étrend-kiegészítő lehet a sikered kulcsa. Akár edzés előtti lendületre, akár fehérjedús edzést követő utánpótlásra van szükséged, itt mindent megtalálsz, amire szükséged van a nagyszerűséghez vezető utazásodhoz.

Szabadítsd fel a benned rejlő lehetőségeket a kreatin-monohidráttal – a teljesítményt fokozó aduász. A kreatin bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt a rövid távú és nagy intenzitású mozgásformáknál.*

*A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.

Mi a legjobb módja az erő fokozásának és az izomépítésnek?

Az erő fokozása és az izomépítés magában foglalja az edzés, a táplálkozás és a regenerálódás megfelelő keverékét. Ha izomjavításról és izomnövekedésről van szó, a fehérje jelenti a kulcsfontosságú összetevőt. Ezért elengedhetetlen, hogy elegendő jó minőségű fehérjével tápláld szervezeted. Fehérjeturmixainkat kifejezetten a napi fehérjebevitel növelésére tervezték.

A koffein javítja a sportteljesítményt?

Kimutatták, hogy a koffein pozitív hatással van a fizikai teljesítményre, különösen az állóképességi tevékenységek során. Úgy találták, hogy a koffein fokozza az állóképességet és növeli az edzéskapacitást, így hosszabb ideig tudsz keményebben edzeni. Ezenkívül a koffein segíti az összpontosítás fokozását és az éberség növelését.

Koffeinmentes előnyöket szeretnél? Próbáld ki a THE Pump termékünket. Csúcstechnológiás Pump termék hozzáadott koffein nélkül.

*A koffein hozzájárul az állóképesség és a teljesítőképesség növekedéséhez. A koffein segíti az összpontosítás fokozását és az éberség növelését.