IMPACT WEEK AKCIÓK ⚡ | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Másodperc
Mi a Myprotein

Kik vagyunk mi?

Egy vezető sporttáplálkozási márka vagyunk, amely minőségi termékek óriási kínálatát biztosítja, köztük fehérjeporokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, magas fehérjetartalmú ételeket, snackeket, és technikai ruházatot. 


A 2004-ben alapított Myprotein ma egy vezető márka Európa szerte és a manchesteri központunkból irányítva több, mint 70 országban vagyunk jelen munkatársakból, sportolókból és aktív influencerek sokféle és elkötelezett csapata által.


Minden nap azon dolgozunk, hogy minden korú és nemű embert inspiráljunk, hogy higgyenek a bennük rejlő fitnesz potenciálban, valamint táplálni őket, hogy elérjék céljaikat.


Mivel foglalkozunk?

Mivel foglalkozunk?

A Myproteinnél célunk, hogy világszerte lendületet adjunk az embereknek célkitűzéseikhez, a mindenki számára elérhető legjobb sporttáplálkozási termékek által, bármi is legyen a céljuk. Büszkék vagyunk arra, hogy kivételes minőségű termékek széleskörű kínálatával rendelkezünk, hogy mindezt támogassuk. Ebbe beletartoznak például különféle étrendi szükségletek, mint a vegetáriánus, vegán, tejmentes, gluténmentes termékek, így bármely vásárlónk élvezheti a magas minőségű táplálkozás előnyeit.


Mindent házon belül állítunk elő, így a kizárjuk a harmadik felektől származó költségeket és remek áron, a legjobb minőséget garantálva tudjuk kínálni termékeinket. Nagy mértékben fektettünk be csúcstechnológiás gyártóberendezésekbe és fejlett vizsgálati módszerekbe, így gondoskodva róla, hogy teljesítjük a tisztasági ígéreteinket, valamint biztosak lehetünk benne, hogy minden, ami elhagyja raktárunkat, megüti a legmagasabb mércét.


Miközben a minőségi sporttáplálkozási termékekre specializálódtunk, megalkottunk mellette sportöltözet választékunkat is, korszerű dizájnnal és technikai anyagokat felhasználva, hogy bárkit, bárhol támogatni tudjunk céljai elérésében.


Nagy és növekvő közösséggel is rendelkezünk, ezért osztjuk meg blogunkon és közösségi oldalakon a legfrissebb és legfontosabb táplálkozási tudnivalókat receptekkel és edzésekkel, és minden mást is a kettő között. Így vásárlóinkat fitnesz útjuk minden állomásán támogatni tudjuk.Fenntarthatóság és közösség

Fenntarthatóság és közösség

A Myprotein szenvedéllyel törekszik arra, hogy az emberekben rejlő potenciált beizzítsa nemtől, lakhelytől és háttértől függetlenül. Globális vállalatunk mintegy 70 nemzet otthona és fontosnak tartjuk ezt a sokféleséget.


Ahogy a Myprotein tovább nőtt és lett még sokszínűbb, ennek megfelelően alakult választékunk, és ma már növényi eredetű és organikus termékre is specializálódtunk. Ez a vegánbarát termékcsalád az egyik legnépszerűbb kínálatunkká nőtte ki magát. Ma már széles választékban találhatók meg nálunk termékek, melyek egyáltalán nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt, így biztosítjuk, hogy részt vegyünk az állatok általános jólétének javításában, valamint csökkentsük a káros anyag kibocsátást.


Egy másik kötelezettség, amihez tartjuk magunkat, hogy annyira csökkentjük a környezeti hatásunkat, amennyire csak lehet, és folyamatosan dolgozunk azon, hogy újításaink révén még inkább fenntarthatóak legyenek termékeink. Újrahasznosított és biológiailag lebomló anyagokat használunk a gyártás során, és egész vállaltunkra tekintve igyekszünk minimalizálni a hulladék mennyiséget.


Egyik módja ennek, hogy nem szállítunk hulladékot hulladéklerakóba, így gondoskodunk róla, hogy a szemetünk újrafeldolgozó létesítményekben vagy alternatív fűtőanyagként, RDF-ként (angolul: refuge derived fuel) végezze. Telepeinken megszabadultunk továbbá az összes műanyag flakontól, és újrahasználható kávéscsészéket vezettünk be munkatársaink részére, melynek következtében mintegy 500.000 ezer darabbal csökkentettük a flakon fogyasztást évente, és megakadályoztuk hogy 1 millió műanyag pohár végezze a hulladéklerakóban.
Myprotein Díjai

Díjaink

A Myprotein jelentősen nőtt a 2004-es szerény indulásához képest, és büszkén jelenthetjük ki, hogy a növekvő szaktudásunk és elhivatottságunk a minőségi sporttáplálkozási termékek gyártása felé nem maradt észrevétlen. Az alábbiakban következzen néhány sikerünk és díjunk.


2007 - A Myprotein megszerezte az ISO9001 termelési szabványt, valamint GMP (Goods Manufacturing Practice) és HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) akkreditációt.

2007 – A Myproteint választották meg “Az Év Fiatal Cégének” a Growing Business Awards díjazás során, melyet a Real Business a Lloyds Bankkal együtt szervezett a CBI (Brit Iparszövetség) támogatásával.

2009 - A National Business Award c. gálán regionális díjat nyert a Myprotein “Az Év Kis-és Középvállalata Északnyugat-Angliában” kategóriában.

2009 – A Myprotein a Sunday Times “Fast Track 100” rangsorolásban a 21. helyen szerepelt.

2015 – A Warringtonban található üzemünkért a Myprotein dicséretet kapott a “Zsűri különdíja” kategóriában a Best Factory Awards díjkiosztón.

2017 – A THG (The Hut Group anyacégünk) “Az Év Nemzetközi Kiskereskedője” díjat nyert a Reatil Week Awardson.

2018 – A THG szerepelt a Greater Manchester Ward Hadaway leggyorsabban növekvő 50 cége között.

2018 – A THG elnyerte a “The Queen’s Award for Enterprise” c. díjat.

Men's Health GQ The Telegraph Evening Standard Women's Health Medium

Minőségünk

A Myprotein elkötelezett, hogy a legjobb minőségű termékeket biztosítsa. A világszínvonalú, házon belüli termelési egységeink megengedik, hogy fejlődjünk, alakítsunk és teszteljünk speciális, közeli infravörös szkennelés, röntgengépeket is alkalmazva. Így gondoskodunk a termékeink legmagasabb színvonaláról, továbbá ennek következtében a Brit Kereskedelmi Konzorcium "AA" tanúsítvánnyal minősítette a Myproteint élelmiszer-biztonságáért.


Saját szigorú vizsgálataink mellett szorosan együttműködünk a független minőség-ellenőrzési partnerrel, az ALS-sel, akik szintén szigorú UKAS összefoglaló szabályrendszert alkalmaznak, hogy teszteljük és javítsuk termékeinket.


Partneri kapcsolatban állunk továbbá a Labdoor-ral, mely egy független sporttáplálkozási ellenőrző cég, és mely a termékeinket magas minőségűnek jelölte meg, és az Impact Whey Isolate termékünket ár/érték arányban, Kreatin Monohidrátunk pedig minőségben szerezte meg az első helyet a rangsorban.


A minőség minden szintjét komolyan vesszük, az LGC Sport Science-szel együtt munkálkodunk, hogy kidolgozzuk az „Informed-Sports nutrition” választékunkat. Ez jelenti a biztosítékot, hogy ezek a termékek nem tartalmaznak semmilyen WADA (Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség; angolul: World Anti-Doping Agency) által tiltott összetevőt, és így elit sportolók megnyugtatásául szolgálhat, hiszen céljaik eléréseben csakis minőségi és ellenőrzött termékek adhatják az energiát.Tovább