⚽Állítsd össze a nyerő csapatod | KEZDŐRUGÁS 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp
Bármi legyen is a célod, nálunk megtalálod a szükséges üzemanyagot.

Támogatni azokat, akik többre vágynak

Ezért kezdtük el. Ezért nem hagyjuk abba soha.

Hogyan kezdődött?

A Myprotein 2004-ben indult el saját egyedi útján. Minden egy vízióval és egy szerény konyhaasztallal kezdődött, ahol mertünk nagyot álmodni, és hinni, hogy képesek vagyunk forradalmasítani az céljaink eléréséhez szükséges módszereket.

2011-ben a Myprotein megtalálta új otthonát a THG családban, ami egy izgalmas új fejezet kezdetét jelentette. 2016-ra büszkén tudhattuk magunkénak a világ vezető online sporttáplálkozási márkája címet, amely páratlan minőségű fehérjéket, vitaminokat és alapvető táplálék-kiegészítőket kínál ügyfeleinek. méghozzá kényelmes házhozszállítással.

De itt nem álltunk meg. Ahogyan az igényeitek is fejlődtek, úgy tettünk mi is. Palettánkra felkerült az MP, a Myvitamins, a Myvegan és a MyPRO, hiszen legfőbb célunk az, hogy mindig számíthass ránk, bármire is van szükséged, segíteni tudjunk. Minden lépésnél, minden ismétlésnél.

Vezető sporttáplálkozási márka vagyunk, amely minőségi termékek, többek között fehérjeporok, vitaminok és ásványi anyagok, magas fehérjetartalmú élelmiszerek, nassolnivalók és sportruházat széles választékát kínálja.

Kik vagyunk mi

Célunk, hogy a világ leghatékonyabb egészségügyi mozgalmává váljunk. Ez azt jelenti, hogy az egészségesebb és aktívabb élet nagyköveteiként működünk – és jó úton haladunk célunk elérése felé.


Azért vagyunk, hogy áttörjük az korlátokat. Támogatjuk és segítjük mindazokat, akik többet akarnak.


Manchesteri otthonunkból, csapatunk innovatív termékeket és élményeket hoz létre, amelyek valóban segítik fitnesz utadat. Megbízható megoldások, amelyek irányítást biztosítanak az egészséged és jólléted felett.


A minőségi táplálkozás lehetőségét mindenki számára elérhetővé kell tenni. Vegetáriánus, flexitáriánus, vegán, tej- vagy gluténmentes - mindenki számára itt van segítség.


Te kitűzöd a célt. Mi bevált módszerekkel támogatunk annak elérésében.

Célunk, hogy az emberek ambícióit világszerte tápláljuk - a legjobb sporttáplálékot mindenki számára elérhetővé tesszük, bármilyen célt is tűztek ki maguk elé.

Mivel foglalkozunk

A sporttáplálkozást és a szabadidős viseletet tesszük mindenki számára elérhetővé. Azért vagyunk, hogy életre keltsünk minden egészségcélú szándékot, függetlenül attól, hogy ki vagy és hová tartasz.


A jobb élet mellett köteleztük el magunkat. Ezért indultunk el ezen az úton. És ez az, amiért soha nem állunk meg.

A Myprotein a 2004-es szerény kezdetek óta jelentősen nőtt, és büszkén mondhatjuk, hogy a növekvő szakértelem és a minőségi sporttáplálkozási termékek előállítása iránti elkötelezettségünk nem maradt észrevétlen. Az alábbiakban csak néhányat mutatunk be eredményeink és díjaink közül.

Díjaink

Fontos, hogy megünnepeljük a győzelmeinket. Termékeinkkel 2007 óta nyerünk díjakat.


2007 – A Myprotein eléri az ISO9001 gyártási tanúsítványt, valamint elnyeri a GMP (Goods Manufacturing Practice) és a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) akkreditációt.

2007 – A Myprotein-t az év fiatal vállalatának választották a rangos Growing Business Awards-on, amelyet a Real Business a Lloyds Bankkal együttműködve és a CBI (Confederation of British Industry) támogatásával rendez.

2009 – A Myprotein elnyeri az év kis- és középvállalkozásának járó regionális díjat Északnyugat-Angliában a National Business Awards-on.

2009 – A Myprotein a 21. helyen szerepel a Sunday Times Fast Track 100-as listáján.

2015 – A Myprotein a Warringtonban található létesítménye a Best Factory Awards bírói különdíjban részesült.

2017 – A THG elnyeri az év nemzetközi növekedési kiskereskedője címet a Retail Week Awards-on.

2018 – A THG szerepel a Greater Manchester Ward Hadaway Fastest 50 leggyorsabban növekvő vállalat listáján.

2018 – A THG elnyeri a The Queen's Award for Enterprise díjat.

2021 - A THE Whey fehérjénk elnyerni az ESSNA Best Protein Powder/Shake díját.

2022 – A Myprotein elnyerte a legizgalmasabb partnerségi díjat a Hotel Chocolattal való együttműködésért.

2022 - A Clear Whey Isolate elnyeri az ESSNA Best Protein Powder/Shake díját.

2023 – A Myprotein elnyerte az Inspired Innovation Brand Licensing Product or Range díjat a Jelly Bellyvel való együttműködésért.

2023 – A Myproteint ismét jelölték a Nemzetközi Legjobb Licenctermék díjra a Jelly Bellyvel való együttműködéséért.

Men's Health GQ The Telegraph Evening Standard Women's Health Medium

Minőségünk

A Myprotein elkötelezett, hogy a legjobb minőségű termékeket biztosítsa. A világszínvonalú, házon belüli termelési egységeink megengedik, hogy fejlődjünk, alakítsunk és teszteljünk speciális, közeli infravörös szkennelés, röntgengépeket is alkalmazva. Így gondoskodunk a termékeink legmagasabb színvonaláról, továbbá ennek következtében a Brit Kereskedelmi Konzorcium "AA" tanúsítvánnyal minősítette a Myproteint élelmiszer-biztonságáért.


Saját szigorú vizsgálataink mellett szorosan együttműködünk a független minőség-ellenőrzési partnerrel, az ALS-sel, akik szintén szigorú UKAS összefoglaló szabályrendszert alkalmaznak, hogy teszteljük és javítsuk termékeinket.


Partneri kapcsolatban állunk továbbá a Labdoor-ral, mely egy független sporttáplálkozási ellenőrző cég, és mely a termékeinket magas minőségűnek jelölte meg, és az Impact Whey Isolate termékünket ár/érték arányban, Kreatin Monohidrátunk pedig minőségben szerezte meg az első helyet a rangsorban.


A minőség minden szintjét komolyan vesszük, az LGC Sport Science-szel együtt munkálkodunk, hogy kidolgozzuk az „Informed-Sports nutrition” választékunkat. Ez jelenti a biztosítékot, hogy ezek a termékek nem tartalmaznak semmilyen WADA (Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség; angolul: World Anti-Doping Agency) által tiltott összetevőt, és így elit sportolók megnyugtatásául szolgálhat, hiszen céljaik eléréseben csakis minőségi és ellenőrzött termékek adhatják az energiát.Tovább