KÉSZLET KISÖPRÉS! 80% kedvezmény listaárból | MÉG 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp
Myprotein Minőség

Ismerje meg, hogyan gyártjuk a legmagasabb minőségű táplálék-kiegészítőket!

Ha táplálék-kiegészítőkről van szó, mi csakis a legjobb minőséget és érteket szolgáltatjuk. Azért tudjuk ezt garantálni, mert a Myprotein a következőképpen működik: csak és kizárólag a legjobb minőségű összetevőket használjuk fel a legmegbízhatóbb beszállítóktól, a csúcstechnológiás termelésnek köszönhetően minden szükségtelen költséget kizárunk, a megtakarítást pedig átadjuk a vásárlóinknak.

Az elkötelezett termékfejlesztői csapatunk a legfrissebb kutatások alapján tervezi meg a széles körű kínálatunkat, és csak akkreditált beszállítókkal állunk kapcsolatban, akik megfelelnek a szigorú engedélyezési eljárásunknak. Ez azt jelenti, hogy az összes termékünk megfelel a szigorú európai és globális mércének.

Három raktárt üzemeltetünk, melyekben az automatizált technológia segítségével gondoskodunk a gyors kézbesítésről. Több, mint 70 országba szállítunk, a rendelése pedig akár már 1-2 munkanappal később is a küszöbén lehet ország és szolgáltatás függvényében. Továbbá, az ügyfélszolgálatunk a hét minden napján rendelkezésére áll, hogy bármely probléma vagy kérdés kapcsán segítségére legyen.

Myprotein gyártás

VILÁGSZÍNVONALÚ TERMELÉS


Csúcstechnológiás gépekbe ruháztunk be, hogy világszínvonalú termelési egységgel rendelkezzünk, amely Európa egyik legjobbja lehet.


A British Retail Consortium élelmiszer-biztonsági osztályozása szerint AA minőségű a Myprotein, ami meghaladja az átlagos jogi követelményeket. E bejegyzés megírásának idejében csupán néhány sporttáplálkozási márka viseli e címet Európában, és mi közéjük tartozunk.

Myprotein production

VILÁGSZÍNVONALÚ TESZTELÉS


A házon belüli termelés korszerű technikája magába foglalja a fejlett szűrő berendezéseket, röntgengépeket és közeli infravörös vizsgálatot, hogy 100%-os tisztaságot tudjunk garantálni.


Minőségi ellenőrzéseket végzünk a termelési folyamat közben, így biztosítjuk a legjobb minőséget. Ennek részeként minden nyersanyagot ellenőrzünk, amint megérkezik a gyárba, és ugyanígy teszünk a késztermékkel, mielőtt elhagyja az egységet. Így tudjuk garantálni a minőséget, az változatlan ízvilágot, és Európa szerintünk legjobb sport-kiegészítőit.


Az iparági normákat messze meghaladjuk, így biztos lehet benne, hogy nálunk jó kezekben van.