-40% és -25% RENGETEG TERMÉKRE + 23.000FT FELETT INGYEN SHAKER | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Másodperc

A tudomány az ambíció mögött

Ismerje meg, hogyan gyártjuk a legmagasabb minőségű kiegészítőket

Miért válassza a Myproteint?

Miért válassza a Myproteint?

Ha kiegészítőkről van szó, mi csakis a legjobb minőséget és érteket szolgáltatjuk. Azért tudjuk ezt megtenni, mert a Myprotein a következőképpen működik: csak és kizárólag a legjobb minőségű összetevőket használjuk fel a legmegbízhatóbb beszállítóktól, a csúcstechnológiás termelésnek köszönhetően minden szükségtelen költséget kizárunk, a házon belüli tesztelés pedig garantálja a 100%-os tisztaságot.

Az elkötelezett termékfejlesztői csapatunk a legfrissebb kutatások alapján tervezi meg a széleskörű kínálatunkat, és csak akkreditált beszállítókkal állunk kapcsolatban, akik megfelelnek a szigorú engedélyezési eljárásunknak. Ez azt jelenti, hogy az összes termékünk megfelel a szigorú európai és globális mércének.

A legújabb vizsgálati technológiát alkalmazzuk, mint például a korszerű közeli infravörös vizsgálatot, hogy ezáltal biztosítsuk, megütjük az összes belső és külső minőségi mércét, beleértve a Vegetáriánus és Vegán Társaság (Vegetarian and Vegan Societies) és az organikus termékeket felügyelő társaság (Soil Association) jóváhagyását. Több, mint 350 termékkel és egy elkötelezett csapattal hozzáférést adunk mindenkinek a legfrissebb és legkorszerűbb egészségmegőrzési termékekhez, hogy minden szükségét betöltsük.

Három raktárt üzemeltetünk, melyekben az automatizált technológia segítségével gondoskodunk a gyors kézbesítésről. Több, mint 70 országba szállítunk, a rendelése pedig akár már 1-2 munkanappal később is a küszöbödön lehet. Továbbá, az ügyfélszolgálatunk a hét minden napján rendelkezésére áll, hogy bármely probléma vagy kérdés kapcsán segítségére legyen.
A mi szaktudásunk, az ő akkreditációik

Myprotein Technológia

Technológiánk

Csúcstechnológiás gépekbe ruháztunk be, hogy világszínvonalú termelési egységekről gondoskodjunk a házon belüli termelés keretein belül. Ez magába foglalja a fejlett szűrő berendezéseket, röntgengépeket és közeli infravörös vizsgálatot, hogy a legmagasabb színvonalú minőséget elérjük.

Minőségi ellenőrzéseket végzünk a termelési folyamat közben, így biztosítjuk a legjobb minőséget. Ennek részeként minden nyersanyagot ellenőrzünk, amint megérkezik a gyárba, és ugyanígy teszünk a késztermékkel, mielőtt elhagyja az egységet. Így tudjuk garantálni a minőséget, az állandó ízt, és Európa legjobb sport kiegészítőit.


Lépjünk kapcsolatba

2019 © 2018 The Hut.com Limited, Angliában és Walesben bejegyzett cég (cégszám 05016010), amelynek bejegyzett címe: Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.