Skip to main content

35% KEDVEZMÉNY KÖZEL 100 TERMÉKRE | LISTA ITT

Myprotein Minőség

Ismerje meg, hogyan gyártjuk a legmagasabb minőségű táplálék-kiegészítőket!

Ha táplálék-kiegészítőkről van szó, mi csakis a legjobb minőséget és érteket szolgáltatjuk. Azért tudjuk ezt garantálni, mert a Myprotein a következőképpen működik: csak és kizárólag a legjobb minőségű összetevőket használjuk fel a legmegbízhatóbb beszállítóktól, a csúcstechnológiás termelésnek köszönhetően minden szükségtelen költséget kizárunk, a megtakarítást pedig átadjuk a vásárlóinknak.

Az elkötelezett termékfejlesztői csapatunk a legfrissebb kutatások alapján tervezi meg a széles körű kínálatunkat, és csak akkreditált beszállítókkal állunk kapcsolatban, akik megfelelnek a szigorú engedélyezési eljárásunknak. Ez azt jelenti, hogy az összes termékünk megfelel a szigorú európai és globális mércének.

Három raktárt üzemeltetünk, melyekben az automatizált technológia segítségével gondoskodunk a gyors kézbesítésről. Több, mint 70 országba szállítunk, a rendelése pedig akár már 1-2 munkanappal később is a küszöbén lehet ország és szolgáltatás függvényében. Továbbá, az ügyfélszolgálatunk a hét minden napján rendelkezésére áll, hogy bármely probléma vagy kérdés kapcsán segítségére legyen.

ALS
Labdoor
Informed Sport
ESSNA
Food Hygiene Rating
BRC Food Certificated
Myprotein gyártás

VILÁGSZÍNVONALÚ TERMELÉS


Csúcstechnológiás gépekbe ruháztunk be, hogy világszínvonalú termelési egységgel rendelkezzünk, amely Európa egyik legjobbja lehet.


A British Retail Consortium élelmiszer-biztonsági osztályozása szerint AA minőségű a Myprotein, ami meghaladja az átlagos jogi követelményeket. E bejegyzés megírásának idejében csupán néhány sporttáplálkozási márka viseli e címet Európában, és mi közéjük tartozunk.

Elsőkézből állíthatom, hogy termékeink a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával, Európa legjobb egységében készülnek.

— Lucy Gorman, Myprotein CEO


Myprotein production

VILÁGSZÍNVONALÚ TESZTELÉS


A házon belüli termelés korszerű technikája magába foglalja a fejlett szűrő berendezéseket, röntgengépeket és közeli infravörös vizsgálatot, hogy 100%-os tisztaságot tudjunk garantálni.


Minőségi ellenőrzéseket végzünk a termelési folyamat közben, így biztosítjuk a legjobb minőséget. Ennek részeként minden nyersanyagot ellenőrzünk, amint megérkezik a gyárba, és ugyanígy teszünk a késztermékkel, mielőtt elhagyja az egységet. Így tudjuk garantálni a minőséget, az változatlan ízvilágot, és Európa szerintünk legjobb sport-kiegészítőit.


Az iparági normákat messze meghaladjuk, így biztos lehet benne, hogy nálunk jó kezekben van.

A mi szaktudásunk, az ő akkreditációik

2019 © 2018 The Hut.com Limited, Angliában és Walesben bejegyzett cég (cégszám 05016010), amelynek bejegyzett címe: Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.

Biztonságos fizetés
Visa Electron Visa Paypal Mastercard Maestro Amex