Válassz ajándékot 30.000Ft rendelés felett (akár 6000Ft értékben)

Teljes kínálatunk

Magyar nyelvű - myprotein.hu - weboldalunkon, az elérhető óriási kínálatunknak egy kisebb része található csak meg jelenleg - de bővítésén folyamatosan dolgozunk!
Angol nyelvű - myprotein.com - oldalunkon, viszont továbbra is elérhető a teljes kínálatunk, több mint 500 termékkel és a megszokott kedvencekkel, legyen vitaminok, Omega 3 vagy más termék.

Angol nyelvű weboldalunkon ugyan úgy választhat HUF pénznemet, így a megszokott árakon szállítjuk megrendelését házhoz Magyarországra - 20.000Ft felett ingyenesen, alatta pedig két lépcsősen 990Ft (12500Ft rendelés alatt) és 790Ft-os díjakon a kettő között!

Maradok a magyar oldalon

Oldalaink közötti váltás

Ha angol nyelvű oldalunkon szeretne vásárolni, a teljes kínálatunkból, akkor az oldalaink közötti váltást a jobb felső sarokban teheti meg a zászló ikonra kattintva, ahol a képen látható nyelvi és régiós beállításokat választva és elmentve (Mentés gombra kattintva), a megszokott forint pénznemben vásárolhat Magyarországról is.

Szállítási idő mindkét oldalunkról azonos, 4-7 munkanap magyarországi lakcímre.

Ha már van felhasználói fiókja magyar oldalunkon, nem szükséges új regisztrációt készítenie, mivel profiljával bármelyik oldalunkon adhat le rendelést.

Maradok a magyar oldalon