Válassz ajándékot 30.000Ft rendelés felett (akár 6000Ft értékben)

Viszonteladás

Viszonteladói partnerek

Edzőtermeknek, üzleteknek

Miért a Myprotein?

Célunk, hogy a világ legnagyobb sporttáplálék-kiegészítő márkájává váljunk, megosztva sikereinket partnereinkkel és ügyfeleinkkel.

A 2004.-ben alapított Myprotein óriási léptékben fejlődik és jelenleg is már Európa #1 sporttáplálék-kiegészítő márkája és nem kevesebb, mint 70 országban vagyunk jelen világszerte.

Minőség

100%-ban elkötelezettek vagyunk a mellett, hogy a piac legjobb minőséget biztosítsuk a legjobb árakon. A Myprotein a legújabb HACCP és GMP elveket alkalmazza, hogy mindig a piac élvonalában legyen. Ennek megfelelően termékeink minőség-ellenőrzésével foglalkozó osztálya folyamatosan független laboratóriumi méréseket alkalmaz a mikrobiológiai biztonság garantálására.

Jelentkezés e-mailben

Innováció

Mi folyamatosan új termékeket fejlesztünk, hogy kínálatunk mindig az élvonalban maradjon. Éves átlagban 10 új termékünk jelenik meg havonta, így érdemes figyelni kínálatunkat, hogy ne maradjon le a legújabb fejlesztéseinkről.
Az új termékek mellett mi büszkélkedhetünk az egyik legszélesebb ízválasztékkal a világon, annak érdekében, hogy az Ön ügyfelei is mindig megtalálják a kedvenc ízeiket.
Jelentkezzen e-mailben edzőterme, üzlete megjelölésével, várható terveivel. Üzenete tárgyában jelölte meg, hogy "viszonteladó jelentkezés".

Jelentkezés e-mailben