KÉSZLET KISÖPRÉS! 75% kedvezmény listaárból | MÉG 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

Viszonteladói partnereknek

Már Magyarországon is!

Miért a Myprotein?

Célunk, hogy a világ legnagyobb sporttáplálék-kiegészítő márkájává váljunk, megosztva sikereinket partnereinkkel és ügyfeleinkkel.

A 2004.-ben alapított Myprotein óriási léptékben fejlődik és jelenleg is már Európa #1 sporttáplálék-kiegészítő márkája és nem kevesebb, mint 70 országban vagyunk jelen világszerte.

Minőség

100%-ban elkötelezettek vagyunk a mellett, hogy a piac legjobb minőséget biztosítsuk a legjobb árakon. A Myprotein a legújabb HACCP és GMP elveket alkalmazza, hogy mindig a piac élvonalában legyen. Ennek megfelelően termékeink minőség-ellenőrzésével foglalkozó osztálya folyamatosan független laboratóriumi méréseket alkalmaz a mikrobiológiai biztonság garantálására.

Elindult a magyarországi viszonteladás

Mi folyamatosan új termékeket fejlesztünk, hogy kínálatunk mindig az élvonalban maradjon. Éves átlagban 10 új termékünk jelenik meg havonta, így érdemes figyelni kínálatunkat, hogy ne maradjon le a legújabb fejlesztéseinkről.
Elindult magyarországi nagykereskedelmi partnerünk, így ezzel együtt a hivatalos viszonteladás is.
Jelentkezzen nálunk e-mailben edzőterme, üzlete megjelölésével, várható terveivel és jelenlegi forgalmával. Üzenete tárgyában jelölte meg, hogy "viszonteladás".

Jelentkezés e-mailben