Üzleti partnerek

Legyen hivatalos viszonteladónk

Miért a Myprotein?

Célunk, hogy a világ legnagyobb sporttáplálék-kiegészítő márkájává váljunk, megosztva sikereinket partnereinkkel és ügyfeleinkkel.

A 2004.-ben alapított Myprotein óriási léptékben fejlődik és jelenleg is már Európa #1 sporttáplálék-kiegészítő márkája és nem kevesebb, mint 70 országban vagyunk jelen világszerte.

Jelentkezés

Minőség

100%-ban elkötelezettek vagyunk a mellett, hogy a piac legjobb minőséget biztosítsuk a legjobb árakon. A Myprotein a legújabb HACCP és GMP elveket alkalmazza, hogy mindig a piac élvonalában legyen. Ennek megfelelően termékeink minőség-ellenőrzésével foglalkozó osztálya folyamatosan független laboratóriumi méréseket alkalmaz a mikrobiológiai biztonság garantálására.

Jelentkezés

Innováció

Mi folyamatosan új termékeket fejlesztünk, hogy kínálatunk mindig az élvonalban maradjon. Éves átlagban 10 új termékünk jelenik meg havonta, így érdemes figyelni kínálatunkat, hogy ne maradjon le a legújabb fejlesztéseinkről.
Az új termékek mellett mi büszkélkedhetünk az egyik legszélesebb ízválasztékkal a világon, annak érdekében, hogy az Ön ügyfelei is mindig megtalálják a kedvenc ízeiket.

Jelentkezés

Egyéni támogatás

Egyedi marketing anyagok - ingyenes Myprotein kellékek/anyagok segítve, hogy üzlete még hatékonyabban árulhassa termékeinket.

Elkötelezett személyes account manager - közvetlen segítség szakértőinktől, tájékoztatva Önt a legfrissebb kiegészítő trendekről és előnyeikről.

Új termék hírlevél havonta - hogy mindig naprakész legyen a legújabb termékeink kapcsán.

Jelentkezés