VILLÁMAKCIÓ 🚚 333FT SZÁLLÍTÁSI DÍJ* 15.000FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Másodperc

Influenszer / Affiliate partner

Legyen csapatunk tagja #TeamMyprotein

Myprotein influenszer szeretne lenni?

A Myprotein Affiliate Partnerprogram egy egyszerű módja annak, hogy bevételhez jusson weboldala, blogja, Facebook, Instagram (10.000 követő felett), Twitter, Youtube oldalai segítségével! Ezzel részt vehet piacvezető affiliate programunkban és cégünk növekedésében.


Az előnyök akár 8% jutalékra is mehetnek minden rendelés után, ami az oldaláról érkezik. Ezen felül egyedi exkluzív promóciókat biztosítunk, csapatunk mindig segít megválaszolni a kérdéseket, 30 napos cookie-t és rendszeres jutalék kifizetést biztosítunk!

Együtt vagyunk

Személyes kapcsolatban állunk, mindig készen állunk, hogy segítsünk és megbeszéljük a releváns témákat a program kapcsán.

Biztosítunk cikkeket, melyek segíthetnek feldobni tartalmát, látogatókat vonzani oldalunkra és segíteni elindítani a pénzkeresést.

Ezen felül bátorítunk mindenkit, hogy pro-aktív ötleteit mondja el nekünk exkluzív promóciók kapcsán és segítünk a kivitelezésben.

Jelentkezzen

A legjobb emberekkel szeretnénk együttműködni a fitnesz világában, miközben megismertetjük nagyszerű márkánkat minél több emberrel - alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk!


Jelentkezéshez kérjük regisztráljon a THG Society influencszer platform oldalán és elbíráljuk jelentkezését.


A jelentkezés nem társul automatikus elfogadással a programba!

Jelentkezés