🥰KESUDIÓVAJ VILLÁMAKCIÓ -30% | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Másodperc

Influenszer / Affiliate partner

Legyen csapatunk tagja #TeamMyprotein

Myprotein influenszer szeretne lenni?

A Myprotein Affiliate Partnerprogram egy egyszerű módja annak, hogy bevételhez jusson weboldala, blogja, Facebook, Instagram, Twitter, Youtube oldalai segítségével! Ezzel részt vehet piacvezető affiliate programunkban és cégünk növekedésében.


Az előnyök akár 8% jutalékra is mehetnek minden rendelés után, ami az oldaláról érkezik. Ezen felül egyedi exkluzív promóciókat biztosítunk, csapatunk mindig segít megválaszolni a kérdéseket, 30 napos cookie-t és rendszeres jutalék kifizetést biztosítunk!

Együtt vagyunk

Személyes kapcsolatban állunk, mindig készen állunk, hogy segítsünk és megbeszéljük a releváns témákat a program kapcsán.

Biztosítunk cikkeket, melyek segíthetnek feldobni tartalmát, látogatókat vonzani oldalunkra és segíteni elindítani a pénzkeresést.

Ezen felül bátorítunk mindenkit, hogy pro-aktív ötleteit mondja el nekünk exkluzív promóciók kapcsán és segítünk a kivitelezésben.

Jelentkezzen

A legjobb emberekkel szeretnénk együttműködni a fitnesz világában, miközben megismertetjük nagyszerű márkánkat minél több emberrel - alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk!


Jelentkezéshez kérjük regisztráljon az Awin oldalán és jelentkezzen a Myprotein International programba, vagy írjon nekünk egy üzenetet Facebook-on, megjelölve benne felületeit, mivel foglalkozik, elérhetőségeit és segítünk a regisztrációs folyamatban.


A jelentkezés nem társul automatikus elfogadással a programba!

Írok facebook-on