Contact us

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunkkal az alábbi módokon veheti fel a kapcsolatot

GYIK

Amennyiben kérdése van honlapunk használatával, megrendelésével, vagy termékeinkkel kapcsolatban, kérjük tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket. Itt segítséget talál honlapunk használatával, megrendelések feladásával, megrendelések kiszállításának online nyomon követésével, kiszállított megrendelések esetleges problémáinak megoldásával kapcsolatban, továbbá megtalálja, hogyan tud velünk kapcsolatba lépni üzenőközpontunkon keresztül.

Üzenet

Amennyiben a GYIK-ben nem találta meg kérdésére a választ, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal üzenőközpontunkon keresztül, akik igyekeznek kérdését egy munkanapon belül megválaszolni. Ezt a profiljába bejelentkezve tudja megtenni.


Postai út

Amennyiben levelet szeretne nekünk küldeni, kérjük azt az alábbi címre küldje ( felhívjuk szíves figyelmét, hogy ezen cím nem egyezik meg azzal a címmel, ahová esetlegesen a nem kívánt, hibás, vagy sérült terméket kell visszaküldenie, így amennyiben megrendelését szeretné visszaküldeni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ):


Myprotein Customer Service Department

Meridian House,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,

CW9 7RA
Egyesült Királyság / United Kingdom


Linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi Szabályzat

Elállási jogról szóló szabályzat