Kapcsolat


Ügyfélszolgálatunkkal az alábbi módokon veheti fel a kapcsolatot

GYIK

Amennyiben kérdése van honlapunk használatával, megrendelésével, vagy termékeinkkel kapcsolatban, kérjük tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket. Itt segítséget talál honlapunk használatával, megrendelések feladásával, megrendelések kiszállításának online nyomon követésével, kiszállított megrendelések esetleges problémáinak megoldásával kapcsolatban, továbbá megtalálja, hogyan tud velünk kapcsolatba lépni üzenőközpontunkon keresztül.

Üzenet

Amennyiben a GYIK-ben nem találta meg kérdésére a választ, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal üzenőközpontunkon keresztül, akik igyekeznek kérdését egy munkanapon belül megválaszolni.

Telefon

Ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon éri el: + (00)44 (0) 161 8131487. (angol tarifával hívható, angol nyelvű)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fenti telefonszám külföldi tarifával hívható, figyelemmel arra, hogy ügyfélszolgálatunk az Egyesült Királyságban található.

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartása az alábbi időbeosztás szerint alakul:

Hétfőtől péntekig 9.00 órától 21.00 óráig

Szombaton 10.00 órától 17.00 óráig

Vasárnap 11.00 órától 15.00 óráig

Ügyfélszolgálatunk az angol munkaszüneti napokon zárva tart.

Postai út

Amennyiben levelet szeretne nekünk küldeni, kérjük azt az alábbi címre küldje ( felhívjuk szíves figyelmét, hogy ezen cím nem egyezik meg azzal a címmel, ahová esetlegesen a nem kívánt, hibás, vagy sérült terméket kell visszaküldenie, így amennyiben megrendelését szeretné visszaküldeni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ):


Myprotein Customer Service Department

Meridian House,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,

CW9 7RA
Egyesült Királyság / United Kingdom

E-mail

Minden felhasználói véleményre különös figyelmet fordítunk, hiszen ezek hozzásegítenek minket ahhoz, hogy szolgáltatásainkat és termékeinket még jobbá tegyük. Amennyiben nem rendelkezik még online, regisztrált felhasználói fiókkal honlapunkon, kérjük küldje el véleményét, ötletét honlapunkról, termékeinkről, szolgáltatásunkról a feedback@myprotein.com e-mail címre.

Kérjük ezt az e-mail címet csak abban az esetben használja, ha még nem regisztrált honlapunkon és ezáltal nem tudja üzenőközpontunkat használni.

Amennyiben már regisztrált felhasználónk, illetve megrendelésével kapcsolatban szeretne megkeresni minket, abban az esetben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal üzenőközpontunkon keresztül, figyelemmel arra, hogy így hamarabb kaphat választ kérdéseire.

Linkek

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi Szabályzat

Elállási jogról szóló szabályzat

Back to top