🚚 333FT SZÁLLÍTÁSI DÍJ* 12.500FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Másodperc

Ajánlóprogram GYIK

Hogyan működik az ajánlói program?

A következőképpen ajánlhatja ismerőseit és gyűjthet levásárolható kreditet a következő vásárlásához:

 1. Lépjen be az egyedi ajánló program oldalunkra itt és jelentkezzen be a fiókjába.
 2. Kattintson a közösségi média ikonok egyikére, hogy megossza egyedi kódját barátaival.
 3. Amint ismerőse teljesítette megrendelését, küldünk egy e-mailt arról, hogy a kredit a számláján van és készen áll a felhasználásra.

Alternatív megoldásként ismerőse beillesztheti egyedi kódját a kosárba, ahova majd be kell jelentkeznie, hogy igazolja-e új vásárló. Miután létrehozta fiókját, és eleget tettek az ajánlat igénybevételéhez szükséges követelményeknek, hogy kihasználhassák az ajánlatot, folytathatják a fizetést.

Hogyan láthatom, hogy hány barátomat ajánlottam és mennyi kreditem van?

Ha bejelentkezik fiókjában, a fiók opciók tetején kiírjuk az ajánlott ismerősök számát és a megszerzett kreditet is. Ezen kívül az ajánlóprogram oldalán is láthatja ezeket az információkat

Mennyi időbe telik megkapni a kreditet egy ajánlás után?

A kreditet a barátai megrendelésének feladásától számított 24 órán belül jóváírjuk.

Meddig érvényes a megszerzett kredit? Meddig vásárolható le?

Minden megszerzett levásárolható kredit 30 napig érvényes.

Kapok bármilyen emailt az ajánlóprogram kapcsán?

Amikor kreditet gyűjt, kap egy e-mailt, amely tájékoztatja arról, hogy mennyi kreditet keresett.

Akkor is kapok kreditet, ha barátom más e-mail címmel jelentkezik be?

Mindaddig, amíg barátja regisztrál egy fiókot a hivatkozási linkkel vagy az egyedi kóddal, addig Ön ajánlói kreditet keres. A regisztrációhoz használt e-mail címnek nem kell megegyeznie azzal az e-mail címmel, amelyre a meghívót küldte.

Ha ismerősei több ajánlást kapott, több feladótól, akkor csak a számlájuk létrehozásakor használt hivatkozási link küldője fog kreditet kapni.

A barátom akkor is kihasználhatja az ajánlási lehetőséget, ha korábban már vásárolt a Myproteinnél?

Az ajánlási rendszer csak új vásárlók számára készült. Ha azonban van fiókjuk, de korábban nem vásároltak a Myproteinnél még, akkor továbbra is kihasználhatják a rendszer előnyeit az Ön hivatkozási linkjének használatával. Egy új ügyfél az első megrendeléskor nem alkalmazhat oldalunkon látható kedvezményt és ajánlói kedvezményt egyszerre. Amennyiben az új vásárló úgy dönt, hogy alkalmaz egy oldalunkon futó kedvezményt, a hivatkozási kód semmissé válik, így nem kapja meg jóváírását a hivatkozásért.

Megjegyzés: NE ossza meg hivatkozási kódját az felhasználói termékvélemények részben. Ez kizárólag az egyének számára nyújt visszajelzést a termékről másoknak. A kreditek nem kerülnek kifizetésre, ha ezen módszer eredményeként hivatkozásokat szereznek. Ezenkívül a jóváírás nem kerül kifizetésre, ha bizonyíték van arra, hogy előzetes engedély nélkül bármilyen márkakifejezéssel végzett fizetett hirdetést használt. Ide tartoznak a permutációk, a helyesírási hibák és a márkakifejezéseket tartalmazó általános egyezések. A korlátozások a következőket tartalmazzák, de nem korlátozódnak rájuk:

 • Myprotein
 • My Protein
 • Myprotein.hu
 • www.myprotein.hu
 • Myprotein kuponok
 • Myprotein.hu kuponok
 • Myprotein kódok
 • Myprotein Kedvezménykódok
 • Myprotein kedvezmények
 • Myprotein.hu kódok