-40% AMINO ÉS KREATIN TERMÉKEKRE AZ APP-BAN | LETÖLTÖM

A legjobb kreatin

A kreatin a tökéletes kiegészítőt jelenti, ha szeretne sport és edzés közbeni teljesítményén javítani, valamint erősíti a versenyképességét.

A legjobb kreatin-monohidrát por

Kreatin Monohidrát por


Ha száraz izomtömeget szeretne növelni, akkor a kreatin-monohidrát a leghatékonyabb kreatin vegyület, melyet kiegészítőként használhat. Egy adagnyi por, hozzáadva a kiválasztott italhoz, ellátja majd testét a kreatin-foszfátnak nevezett energiaforrással, ami így egy erőteljes energialöketet biztosít edzés közben.


A legkedveltebb Kreatin Monohidrát por termékünk most három új izgalmas ízben érhető el, köztük a görögdinnye, meggyes limonádé és barack-mangó.

Vásárlás

A legtisztább kreatin por

Creapure® (Kreatin Monohidrát)


A Kreatin Monohidrát Creapure® port az AlzChem gyártja, ami azt jelenti, hogy hihetetlenül magas, 99,99%-os kreatin-monohidrát tisztaságot tudunk garantálni. A szennyeződéstől mentes Creapure termék megfelelő bárkinek, aki magas intenzitással edz, és szeretne fizikailag fejlődni.


Edzőterembe indulás előtt keverjen egy ízletes shake-et a frissítő ízeinkkel, köztük meggy, kék málna és erdei gyümölcsös élvezet.

Vásárlás

A legjobb kreatin-etil-észter

Creatine Ethyl Ester


A kreatin-monohidrát észter sóval történő megkötése nagy mértékben javítja felszívódási képességét, a Creatine Ethyl Ester ECL éppen ezért kiemelkedően hatékony. Edzés közben CEE HCL segít az ATP (adenozin-trifoszfát) hasznosulásában a működő izmokban, ami így közvetlenül javítja erejét.


Ez a kiegészítő edzés előtt fogyasztva a legjobb. Az elején testsúly kilogrammonként 0,3 g-ot kell számolni 7 napig, majd csökkenteni kell a bevitt mennyiséget 0,03g/kg-ra. Nagyszerű opció mindazok számára, akik a kreatin más formájától puffadást tapasztalnak.

Vásárlás

Csúcsteljesítményű Kreatin tabletták

Creapure® Chewable Tablets


A Creapure® széles körben a legtisztább és legfinomabb elérhető kreatin-monohidrát. Szigorú teszteken esik át, hogy biztosan szennyeződéstől mentes legyen, és biztosítsuk a 99,99%-os kreatin tartalmat. Ez jelenti az extra támogatást, melyre teljesítménye maximalizálása érdekében szüksége van.


A Creapure® Chewable Creatine tablets termékek ízletesek, és útközben kényelmesen fogyasztható megoldást jelentenek, tablettánként 1g magas minőségű kreatin-monohidrátot tartalmaz.

Vásárlás

PH-semleges kreatin

Kre-Alkalyn® kreatin


Akár a guggolások számát növelné, akár rekordidő alatt szeretné teljesíteni a kardio kört, a kreatinnal löketet nyer. Bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt a magas intenzitású gyakorlatok során, így tökéletes segítség az edzéshez, és segít elérni a fitnesz célokat.

Kreatint csupán étrend által fogyasztani nem könnyű, hiszen általában húsok és halak tartalmazzák. A kapszuláink gyors módszert jelentenek, hogy elérje a szükséges napi mennyiséget, az ételkészítéssel járó macera nélkül.

Vásárlás