KÉSZLET EREJÉIG OUTLET! 70% kedvezmény listaárból

A legjobb rost kiegészítők

Kiegészítőink természetes rostot tartalmaznak, és fokozottan részt vesznek az általános egészség és jó közérzet megőrzésében.

A legjobb magas rosttartalmú snack

Protein Light Bar


Citromos sajttorta, csokoládé, mandula-vanília, eper-vanília és alma-fahéj ízek közül is választhat a Protein Light Bar termékünk esetében. 20,2g fehérjét és 2,6 g szénhidrátot tartalmazó ízletes szeletünk a tökéletes snacket jelenti étkezések között vagy útközben fogyasztva.


Az aminosav bevitelhez hozzájárulva azok számára is tökéletes fehérje alapú snack, akik rendszeresen edzenek, valamint azok számára is, akik étrenden keresztül szeretnének javítani egészségükön. Szeletenként 25g feletti rosttartalmával kiváló rostkiegészítő is.

Vásárlás

A legjobb magas rosttartalmú étel

Zero Noodles


A Zero Noodles konjacot tartalmaz, ami egy vízben oldható rost, mely bizonyítottan segíti a fogyást. Adagonként csupán 7 kalóriával, ez a hihetetlenül finom termék tökéletes azok számára, akik kalória deficitet szeretnének elérni anélkül, hogy nagy mértékben változtatnának az étkezési szokásaikon.


Minden adag 3,5g minőségi rostot és nulla cukrot, továbbá kevesebb, mint 0,1 g zsírt tartalmaz. Tökéletes a serpenyős stir-fry ételek (keverve pirítás) és saláták készítéséhez.

Vásárlás

A legjobb rost a napi mennyiség növeléséhez

100% Almarost - Apple Fibre


Adagonként fedezi a szükséges napi rostmennyiség 60%-át, így nagyszerű kiegészítő, melyet érdemes beépíteni a napi edzés rutinba, hogy támogassa egészséges, kiegyensúlyozott étrendjét.


Kényelmes és szuper sokoldalú, shake-ektől kezdve egészen a desszertekig bármihez hozzáadható.

Vásárlás

A legjobb vízben oldható rost

Glucomannan


Minden kapszula 500mg glükomannánt tartalmaz, mely segítheti a fogyást, így létfontosságú része étrendjének. Ráadásul, rettentő könnyen beilleszthető a napi rutinba, legyen bármilyen hektikus is a napirend.


A termék az angol nyelvű oldalunkon elérhető.

Vásárlás

A legkényelmesebb rostforrás

100% Lenmag por - Flax Seed Powder


A 100% Lenmag por termékünk dióféle ízű, és kitűnő mindazok számára, akik növelni szeretnék az esszenciális zsírsavak beviteli mennyiségét vagy kalóriafogyasztásukat növelnék. Természetes formája továbbá mind az oldható, mind a nem oldható rostoknak.


A rost fontos része a kiegyensúlyozott étrendnek, de néha nehéz belőle elegendő mennyiséget fogyasztani. Így kényelmes megoldást jelent például, ha a napi shake-hez hozzáad belőle. Ráadásul, a természetesen előforduló ALA tartalom segít testének fenntartani a normális koleszterinszintet a vérben.

Vásárlás