Skip to main content

35% KEDVEZMÉNY KÖZEL 100 TERMÉKRE | LISTA ITT

A legjobb edzés utáni kiegészítők

Az edzés utáni formuláink fehérje, aminosavak, kreatin, szénhidrátok és esszenciális vitaminok pontos keverékét tartalmazzák, így tökéletes edzés utáni tápanyagot nyerhet vele, hogy támogassa edzés céljait.

A legjobb egyedi keverék

All-In-One Perform Blend


Adagonként 30g fehérje és napi szénhidrát löket zabból és dextrózból nyerve. Ez jelenti a tökéletes energiát az edzéshez, és gondoskodik róla, hogy elérje napi tápanyagszükségletét.


Minden shake 5g Creapure®-t – mely a kreatin-monohidrát legtisztább formája - is tartalmaz, így bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt. A hozzáadott HMB a leucin nevű esszenciális aminosav egy metabolitja. Ez természetes módon fordul elő a fehérjében, mely így segít az új izmok kialakításában és regenerálódásában.

Vásárlás

A legjobb fehérje keverék

Total Protein Blend


Tejsavó koncentrátumból, tejsavófehérje izolátumból, hidrolizált tejsavóból, tejfehérjéből, micelláris kazeinből, kalcium-kazeinátból és szabadtartásból származó tojások fehérjéjéből nyert fehérjével tele pakolva, ez a keverék lenyűgöző tápanyagokat tartalmaz, melyek az edzés céljait támogatják, legyen bármilyen hektikus is a beosztása.


Nincs szükség étel előkészítésre, egyszerűen csak keverje össze a shake-et, és máris megközelíti a szükséges napi fehérje mennyiséget, mely a fontos izmok növekedéséhez és fenntartásához szükséges.


Ráadásul, cukor- és zsírtartalma alacsony, így ideális bármely edzéstervhez, legyen szó akár szálkásításról, akár fogyásról.

Vásárlás

A legjobb éjszakai formula

Overnight Recovery Blend


Adagonként nagy mennyiségű, 45g fehérjét tartalmaz, mely segít a fontos izmok növekedésében és fenntartásában, mely létfontosságú edzés céljai eléréséhez, legyen az akár a nagyobb súlyok emelése, akár gyorsabb futó tempó.


Tartalmaz továbbá esszenciális ásványi anyagokat, mint a cink és magnézium, melyek az immunrendszert hivatottak erősíteni és csökkentik a fáradtságot, így fizikailag és szellemileg friss lehet a következő edzés előtt.

Vásárlás

A legjobb diétás kiegészítő

Impact Diet Whey


A fehérje segít a fontos izmok növekedésében és fenntartásában, így támogatva céljában, hogy formás és tónusos legyen. Hozzáadtunk továbbá kolint, zöld tea kivonatot és CLA-t, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a tónusossá válásban.


Ráadásul hozzáadtunk még glutamint, ami fehérjékben természetesen módon fordul elő, és segít az új izmok építésében és javításában. Ez szuper fontos a regenerálódása érdekében, hogy a lehető legjobban érezhesse magát edzések után. Egy sor finom ízben elérhető, köztük a természetes vanília és csokoládés menta.

Vásárlás

A legjobb napindító

Complete Breakfast Blend


A Complete Breakfast Blend termékkel kezdve a napot, egy 27g fehérjét tartalmazó löketet nyerhet. Ez segít a fontos izmok növekedésében és fenntartásában. Ráadásul, a külön válogatott szénhidrát és koffein keverék megadja az edzőtermi célok eléréséhez szükséges energiát, és segít az edzést követő regenerálódásban.


Egy gyors és kényelmes reggeli megoldást jelent edzőterembe, pályára vagy irodába menet azok számára, akik hektikus életmódot folytatnak.

Vásárlás

A legjobb bármikor használható regeneráló formula

Recovery Fuel Blend


24g fehérjével és 30g magas minőségű szénhidráttal tele, a regenerálódást hivatott maximalizálni, hogy mindig kész lehessen a teljesítésre. Így már könnyű az energia újratöltése!


Ráadásul adagonként 5g BCAA-t is tartalmaz, melyek természetes módon előfordulnak a fehérjékben, segítenek az új izmok építésében és regenerálódásában, ami szuper fontos bármi is legyen fitnesz célja.

Vásárlás

2019 © 2018 The Hut.com Limited, Angliában és Walesben bejegyzett cég (cégszám 05016010), amelynek bejegyzett címe: Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.

Biztonságos fizetés
Visa Electron Visa Paypal Mastercard Maestro Amex