Válassz ajándékot 30.000Ft rendelés felett (akár 6000Ft értékben)

A legjobb fehérjeszeletek

Tápláló snacket keres? A fehérjeszelet kínálatunk ideális egyensúlyt hivatott biztosítani fehérjéből, szénhidrátból és zsírokból, hogy segítse táplálkozási és edzés céljai elérésében.

A legfinomabb fehérjeszelet

The Carb Crusher


A Carb Crusher szeletünk kétségkívül az egyik legfinomabb fehérjeszelet. Vitaminok és ásványi anyagok egyedi keverékét tartalmazza, valamint 21g minőségi fehérjét, ami az izomtömeg növelés és fenntartása miatt fontos.


Csupán 2,7g hasznosuló szénhidráttal, ez az ideális fehérjeszelet, hogy napi tevékenységei és edzéseihez energiát biztosítson felesleges zsírraktár nélkül. Ezek a fehérjeszeletek tökéletesek minden edzés célhoz, és egyszerűen lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatók, miközben felveszik a harcot az édesség utáni vággyal.

Vásárlás

A legjobb fogyókúrás fehérjeszelet

Protein Cereal bar - Müzliszelet


Egy ízletes és kényelmes finomságot keres, de szeretné elkerülni a cukorban és kalóriákban dúskáló snackeket? A Myprotein Müzliszelet úgy lett megalkotva, hogy biztosítson minden olyan alkotóelemet, melyre szüksége van, hogy elérje fitnesz céljait. Zsír- és cukortartalma alacsony, és cserébe telis-tele van szénhidráttal és rosttal. A Myprotein Müzliszelet kevesebb, mint 95 kalóriát tartalmaz szeletenként, így a tökéletes bűntudatmentes snack alternatívát jelenti más csokiszeletekhez viszonyítva.


4,8g fehérjével a Myprotein Cereal Bar segít az izmoknak a növekedésben, és segít az izomtömeg fenntartásában, ami nagyon fontos, ha fogyni szeretne és szálkás izomzatot elérni.

Vásárlás

A legjobb alacsony szénhidráttartalmú fehérjeszelet

Protein Light Bar


A Protein Light Bar (régen Mybar Zero) kétségkívül a legjobb alacsony szénhidráttartalmú szelet, mivel hihetetlen módon 90%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint az átlagos fehérjeszeletek. Ez a szuper snack ideális azoknak, akik alacsony szénhidrátú étrend szerint élnek, vagy akik fogyni szeretnének, illetve egyszerűen csökkenteni szeretnék napi szénhidrátbevitelüket.


20g magas minőségű fehérjével, a Protein Light Bar segít az izomtömeg növekedésében és fenntartásában, miközben gondoskodik róla, hogy a cukorfogyasztás alacsony maradjon. Ez az alacsony szénhidráttartalmú fehérjeszelet különösen kényelmes, hiszen bármikor fogyasztható, akár a napi tevékenységek és edzések során van szüksége energiára, akár akkor, ha épp nagyon éhes.

Vásárlás

A legjobb alacsony zsírtartalmú fehérjeszelet

High Protein Bar


A High Protein Bar nagy gonddal lett megalkotva, hogy maximálisan tartalmazzon fehérjét és közben rostban gazdag legyen. Ezáltal egy kényelmes, finom és tápláló snack lett az eredmény, amit akár edzés közben, akár a nap bármely szakában fogyaszthat, ha épp energialöketre van szüksége.


A High Protein Bar óriási mennyiségű magas minőségű fehérjét tartalmaz, mely lassan és gyorsan felszabaduló fehérjék keverékéből áll, így ideális az izomtömeg növekedése és fenntartása céljából. 23g szénhidráttal és alacsony telített zsírsav tartalmával, ez az alacsony zsírtartalmú fehérjeszelet tökéletesen energiát ad napi tevékenységeihez, edzéséhez.

Vásárlás

A legjobb vegán fehérjeszelet

Vegan Protein Bar - vegán fehérjeszelet


A szuper népszerű Vegan Protein Bar termékünk egy teljes mértékben természetes keveréke a növényi eredetű fehérjéknek. A legminőségibb kakaóvajjal, csokoládé cseppekkel és a tetején pirított mogyoróval megalkotva. Ráadásul gluténmentes, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot.


Tele van fehérjével, ami hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Ez fontos akkor is, ha a fekvenyomásnak szeretne löketet adni, futását gyorsítaná, vagy egyszerűen csak tónusosabbá szeretne válni. Lehet akár egy gyors löket vagy energia töltődés edzés után, ez a szelet egyszerűen verhetetlen abban, hogy edzését elősegítse.

Vásárlás

A legjobb étkezés helyettesítő szelet

Protein Meal Replacement Bar - étkezés helyettesítő fehérjeszelet


A Protein Meal Replacement Bar termékünk ízletes, magas fehérjetartalmú étkezés helyettesítőt jelent, hogy biztosítsa azok számára az egészségük érdekében kritikusan fontos tápanyagokat, akik szigorú kalóriaszegény étrend szerint élnek vagy időszűkében vannak.


A Meal Replacement Bar minimum 22 különböző esszenciális tápanyagot tartalmaz adagonként. Az egyik kulcsfontosságú előnye a terméknek, hogy létfontosságú ásványi anyagokat is tartalmaz, melyek a normális fiziológiai működéshez elengedhetetlenek, köztük az idegrendszer, a vérnyomás, a csontok és fogak egészsége és az energiatermelő anyagcsere is.


26g szénhidráttal a Meal Replacement Bar megadja a nap indításához szükséges löketet, így kitűnő reggeli alternatívát jelent a gabonapelyhek és zabkásák helyett. Továbbá 20g fehérjét is tartalmaz, mely az izmok és csontok egészségének megóvása érdekében fontos.

Vásárlás

A legjobb ár-érték arányú szelet

Oats & Whey Protein Bar


Az Oats and Whey Protein Bar a végső mindennapi snacket jelenti mindenki számára, a futóktól kezdve, az edzőterembe járókon át egészen azokig, akik egy tápláló falatra vágynak. Ezek a zabszeletek az általunk kínált legjobb ár-érték arányú termékek, hiszen tele vannak fehérjével, szénhidráttal és rosttal, miközben alacsony a cukortartalmuk.


Ezek a fehérjeszeletek magas minőségű tejsavófehérje koncentrátummal és tejfehérjével lettek elkészítve, így 23g fehérjét ad egy szelet, mely az izmok számára hasznosítható a növekedéshez és karbantartáshoz. Az Oats and Whey Protein Bar energialöketet adhat bármikor, amikor szükségét érzi. Válasszon egyszerűen az igazi málna, meggy-mandula és sós karamell ízesítések között, és élvezze a legjobb ár-érték arányú útközben elfogyasztható fehérjeszeletet!

Vásárlás