SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ! 333FT-OS KISZÁLLÍTÁS 15.000FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

Sajnáljuk, nem találtunk eredményt az alábbi szóra: ""

Használja keresőnk tippjeit és próbálja újra.
  • Ellenőrizze a helyesírást
  • Használjon egy vagy két kulcsszót
  • Próbáljon meg egy másik keresési szót
Elképzelhető, hogy ezt a terméket már nem forgalmazzuk

A kreatin kapszula és tabletta előnyei

Jól ismert tény, hogy a kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. Az egyik legnépszerűbb kiegészítő a sportolók körében, amelyről több ezer tudományos publikáció készült. A kreatin kapszula és tabletta számos előnnyel rendelkezik, a következőkben ezeket mutatjuk be.

A por állagú kreatin kiegészítők elkészítéséhez víz és shaker szükséges. Utazás során, munka vagy tanulás közben sokszor nincs lehetőség elkészíteni a kreatin italt. Ilyenkor hasznos lehet a kényelmesen elfogyasztható kreatin kapszula vagy tabletta.

Nincs kéznél konyhamérleg? Pontosan szeretnéd adagolni a kreatint? Akkor tökéletes választás számodra a kreatin tabletta vagy kapszula, amely segítségével akkurátus módon adagolható kedvenc kiegészítőd.


Legnépszerűbb termékeink

Kre-Alkalyn® Kreatin

A Kre-Alkalyn® Kreatin egy korrekt pH formája a Kreatin-nak. Köszönhetően a magas pH-értéknek, a Kre-Alkalyn® Kreatin teljes erejével szállítódik el az izomhoz. Bármely sportoló, aki részt vesz nagy intenzitású, robbanékony sportokon, tudja használni a kreatin kiegészítőt. A Kre-Alkalyn® Kreatin alkalmazása edzés előtt és/vagy után ajánlott.

Kiemelt előnyök:

  • pH-javított kreatin
  • Növeli a fizikai teljesítményt rövid távon belül
  • Javítja a fizikai teljesítményt nagy intenzitáson

Creapure® Mikronizált Kreatin

A Creapure® széles körökben elismerten a fellelhető legtisztább és leginkább szűrt, mikronizált kreatin monohidrátként ismert a táplálék-kiegészítő piacon. A német AlzChem cég által gyártott Creapure® termékről szigorú, ellenőrzött tesztek garantálják, hogy teljes mértékben mentes mindennemű szennyeződéstől, mint például a CRN (kreatinin), DCD (diamid), vagy tiokarbamid. Így a Creapure® 99,99% százalékban kreatin monohidrát.

Kiemelt eömnyők:

  • Kreatin monohidrát tiszta formában
  • Alzchem védjegy
  • Kényelmes kapszula

Gyakori kérdések és válaszok

Biztonságos a kreatin kapszula szedése?

A kreatin egy kiemelkedően biztonságos táplálék-kiegészítőnek minősül a legtöbbek számára. Így a kreatin kapszula szedése nők és férfiak számára egyaránt lehetséges.

Mi a kreatin kapszula hatása?

A kreatin kapszula hatása megegyezik a por állagú termékekével. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során.

A kreatin kapszula vagy por jelenti a jobb választást?

Gyakori kérdés a termék kiválasztásakor: kreatin kapszula vagy por? A válasz kizárólag egyéni igényeidtől függ. Mindkét termék azonos hatású, így kizárólag preferenciáid alapján érdemes mérlegelni.

Kinek javasolt a kreatin tabletta szedése?

A kreatin tabletta szedése azoknak javasolt, akik gyors, kényelmes és pontos adagolású kiegészítőt keresnek a kreatin bevitel növeléséhez.

Nők számára is fogyasztható a kreatin tabletta?

Igen, a kreatin tabletta nők és férfiak számára is biztonságos.