-40% AMINO ÉS KREATIN TERMÉKEKRE AZ APP-BAN | LETÖLTÖM

MyPRO

A legjobb teljesítményre törekszik? Nos, akkor a legjobb tápanyagokkal kell feltöltenie a szervezetét.

Bemutatjuk a MyPRO-t, az elkötelezett - THE Dedicated - táplálkozással foglalkozó termékcsaládot. Elit termékekből álló kollekciónkkal magasra tettük a lécet, amelyet kiváló összetevőkből, a legmagasabb minőségű, élvonalbeli, teljesítményfokozó technológiával fejlesztettünk ki - semmit sem bízunk a véletlenre.

A legkiválóbb táplálékkiegészítőkért, amelyek hatást és eredményeket biztosítanak, a MyPRO a nyerő formula.

Protein

Tudományosan bizonyítottan eredményes, fehérjével teli étrend-kiegészítőink a legmagasabb minőségű tápanyagokat biztosítják, hogy támogassák az izmok növekedését és karbantartását.

Fehérje vásárlás

Amino & Pre-workout

Pre-Workout

Ha szeretné felülmúlni személyes legjobbját, a következő szintre lépni, vagy minden szinten megelőzni a versenytársakat, az edzés előtti táplálékkiegészítők használata segíthet megadni a szükséges extra lökést.

Aminosavak

Sportolóként ismerjük a fehérje fontosságát. Az aminosavak természetes módon fordulnak elő a fehérjében, és a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.


Pre-workout & Amino vásárlás

Kellékek

Megvan minden olyan felszerelés, amire szükséged lehet az edzésmunka támogatásához. Akár hidratál, akár a kedvenc turmixát élvezi, nálunk megtalálja a legjobb shakereket és palackokat, amelyeket úgy terveztünk, hogy segítség az elközelezetteket, a THE Dedicated.

Kellék vásárlás