VILLÁMAKCIÓ! 333FT-OS KISZÁLLÍTÁS 15.000FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

Sportfelszerelés - beltéri és kültéri sporteszközök

182 eredmény

Egy helyre gyűjtöttük a létező összes sportfelszerelést, amire csak szükséged lehet! Egy stílusos és strapabíró edzőtáskát keresel, esetleg már csak egy pár sportzokni hiányzik, hogy teljes legyen a szetted? Ne aggódj, mi mindenre gondoltunk! Shakerek, tablettatartók és különböző sporteszközök széles kínálata segít, hogy akár otthon is változatosabbá és hatékonyabbá tehesd az edzéseidet, a regeneráció pedig gyorsabb és eredményesebb lehessen.
Rendezés alapja:

Products

Sporteszközök - minden, amire csak szükséged lehet az edzéshez!

Bármilyen edzést is végzel, számtalan olyan sportfelszerelés létezik, ami megkönnyítheti a dolgod - biztosan te is rájöttél már, milyen hasznos segítség egy kényelmes sport zokni vagy hajgumi, esetleg egy shaker, ami biztosan nem folyik, így nem árasztja el az edzőtáskád. Összeállítottunk néhány csomagot, hogy lásd, mit érdemes beszerezned a tökéletes felkészültséghez!

Kezdőcsomag - bármilyen edzést is végzel, az alap sportfelszerelésre szükséged lesz!

MP Unisex Essentials Crew Sport Zokni- a sportzokni, ami mindenki számára tökéletes viselet

Ez nem az a zokni, ami csak úgy eltűnik majd a mosásban - bordázott szárú, megfelelő tartást biztosító sportzoknink a kedvenced lesz, így biztosan vigyázni fogsz rá! Ha inkább titokzoknit keresel, vagy az alsóneműk között is körülnéznél, böngészd át teljes zokni és alsónemű kínálatunkat, ahol rengeteg hasonlóan szuper termék vár rád!

MP X Invisibobble® Fényvisszaverő Power Sprunchie Fodros Hajgumi - többé nem kell a kibomló hajad miatt aggódnod a kemény edzéseken

Te vagy az, aki mindig kétségbeesetten kérdezte a többieket az öltözőben: nincs véletlenül egy extra hajgumid? Ezután nem lesz erre szükség: a Power Sprunchie a tökéletes sportfelszerelés, hiszen kényelmes és erős tartású, ugyanakkor kíméli a hajad és nem okoz fejfájást. Ezután mindig kéznél fogod tartani, ebben biztosak vagyunk!

MP Edzőtáska- stílusos fekete edzőtáska, amibe biztosan beleférsz

Állítható vállpántú edzőtáska, amibe az összes sporteszköz belefér, amire csak szükséged lehet az edzés során! Jól jönne egy övtáska is futáshoz, vagy éppen egy vászontáska, ami kihúz a bajból, ha útközben döntöd el, hogy be szeretnél vásárolni? Mindenre van megoldásunk - fedezd fel teljes edzőtáska és hátizsák kínálatunkat!

Nélkülözhetetlen sporteszközök a konditerembe

MyPro Smartshake Shaker- megbízhatóan szivárgásmentes sport shaker

1 literes, szivárgásmentes shaker a garantáltan csomómentes turmixért, amire ráadásul a kulcsodat is rá tudod erősíteni - kell ennél jobb sportfelszerelés a tökéletes edzéshez? Egy shaker azonban sosem elég: fedezd fel a teljes sportkulacs és shaker kínálatunkat, hogy mindig legyen a tarsolyodban legalább egy tartalék!

Nagy Törölköző- mert törölköző nélkül nincs edzés!

Ezt nem is kell magyaráznunk: puha törölközőnk a kötelező konditermi sporteszközök közé tartozik. Próbáld ki, hogy te is meggyőződhess erről!

Számzáras lakat- az igazi életmentő sporteszközök egyike: így értékeid mindig biztonságban lesznek

Ha van egy saját lakatod, sosem kell aggódnod amiatt, hogy hová tedd a ruháidat és a táskádat. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy beszerezzük, pedig felbecsülhetetlenül hasznos sportfelszerelés!

Súlyemelő kesztyű- sportfelszerelés a kényelmesebb edzésért

Mindannyian éreztük már úgy, mennyivel könnyebb lenne egy strapabíró kesztyűben edzeni, azonban sokszor elmarad, hogy valóban be is szerezzük ezt a sporteszközt. Súlyemelő kesztyűnk olyan támogatást és kényelmet biztosít, hogy ha egyszer kipróbálod, soha többé nem felejted majd otthon!

Otthon, vagy a szabadban edzel? Ezek a sporteszközök nagyon hasznosak lesznek a számodra!

MyPRO x Pulseroll Vibráló Labda- masszázs labda: sportfelszerelés a hatékonyabb regenerációért

Érdemes megfelelő időt és figyelmet szánni a regenerációra is az edzés mellett. Ez a sporteszköz rezgésekkel segít ellazítani az izmokat, így a fájdalmak enyhítésében is hasznos társad lehet.

MP Boka/Csukló Súlyok- emeld az edzéseid egy újabb szintre sporteszközök segítségével!

Akár otthon, akár konditeremben edzel, bokára vagy csuklóra erősíthető súlyaink garantálják, hogy izzasztóbbak lesznek a gyakorlatok, mint valaha!

MP Téli Sapka- a legfontosabb szabadtéri sporteszközök egyike: a jó meleg sapka

Sapka nélkül szó sem lehet télen futásról! Ez a szuper sportfelszerelés a leghidegebb napokon is melegen tart majd, de egy téli sétán is stílusos kiegészítője lehet az outfitednek. Válaszd ki sapkáink közül a kedvenceidet szabadtéri edzéshez és a hétköznapokra, de a kesztyűt se felejtsd el! Sapka és kesztyű kínálatunk darabjai gondoskodnak róla, hogy egy pillanatig se kelljen fáznod.

MP Nagy Fém Vizes Palack- vákumszigetelt sportkulacs, hogy mindig hidratált lehess

Sose feledkezz meg a vízfogyasztásról! Ez a rozsdamentes acélból készült, dupla falú sport kulacs segít, hogy akár a szabadban, akár otthon edzel, ne hanyagold el a szervezeted hidratálását.