Organikus Kakaó gombok
Bio, préselt kakaó gombok - pasztilla
Mik az Organikus Kakaó gombok?
A számos pozitív élettani hatással bíró kakaóbabok jelentik a csokoládé előállításnak első számú alapanyagát. A trópusi klímájú, Dél-Amerikában őshonos kakaófa szentnek számított az Azték és Maja kultúrában. Nem véletlen kapta "superfood" elnevezést, számos esszenciális tápanyagot tartalmaz természetes formában. Organikus termelők ültették és gondozták a kakaófákat, majd kézzel szüretelték és válogatták ki a legmagasabb minőségű kakaóbabokat. Amelyek természetes érlelési folyamatokon mentek keresztül, hogy minimalizálódjon a keserű utóíz. A kakaólikőr természetes eljárással készül, a zúzott kakaóbabokból őrléssel kakaópasztát készítünk. Ezt követően a pasztát megolvasztjuk és így kakaólikőr lesz belőle. Hűtés közben nyerik el végső gomb formájukat. Az organikus kakaó gombok megkapták a GB-ORG-05 kódú organikus tanúsítványt a Soil Association-től.
Miért érdemes fogyasztani?
Könnyen felhasználható desszertekben, italokban és édességekben is ez a sok oldalú étel. Egyszerűen adj hozzá édesítőszert, ahogy egy normál főzőcsokoládéhoz.Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.
Gyakran Együtt Vásárolt
