Protein szelet adventi naptár

Sport fanatikusok kedvenc visszaszámlálós naptárja

Ingyenes magyarországi házhozszállítás 20.000Ft rendelés felett

Minden 20.000Ft feletti rendelés ingyen szállítunk házhoz Magyarországon belül.


További szállítási információinkról itt olvashat.

Vásárlás
19 990 Ft
Nincs raktáron

Kiárusítva

Elérhetőség: Kiárusítva

Termékleírás

Tegye ezt az ünnepi időszakot extra különlegessé saját magának vagy kedvenc sport fanatikusának ezzel a óriási, finom válogatással, mely még az edzés céljait is segíteni.

Találja meg az elrejtett fehérjeszeletet minden ablak mögött, mindegyik a bestseller szeleteink közül lettek válogatva – Oat & Whey, MyBar Zero vagy a klasszikus High Protein Bar, mindegyik fenséges ízekben.

Legyen akár Csokoládé-narancs, Sós karamell és sok más íz, mindegyik fehérjeszelet minőségi tápanyagokat tartalmaz, így nyugodtan élvezheti a karácsonyig vezető időszakot egy fenséges, bűntudatmentes módon.

24 rejtélyes szeletünkkel minden nap egy édes meglepetés, melyek segítenek a decemberi kemény edzéseket ellátni energiával!

*Az adventi naptár doboz különböző szeleteket tartalmaz, melyek az alábbi allergéneket tartalmazhatják: földimogyoró, diófélék, tej, szója és glutént tartalmazó búzafélék.

Kiemelt előnyök

  • Új fehérjeszelet minden nap
  • Minőségi tápanyagok
  • Bestseller ízek
  • Kiváló elő-karácsonyi ajándék

Összetevők

Az adventi naptár doboz különböző szeleteket tartalmaz, melyek az alábbi allergéneket tartalmazhatják: földimogyoró, diófélék, tej, szója és glutént tartalmazó búzafélék.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Protein szelet adventi naptár

Kép kiválasztása

Protein szelet adventi naptár
Back to top