Protein szelet adventi naptár

Sport fanatikusok kedvenc visszaszámlálós naptárja

BLACK FRIDAY hét! 33% kedvezmény minden termékre és 45% kedvezmény ruhákra! | Használja a kuponkódot: FEKETE

33% kedvezmény minden termékünkre, de 45% kedvezményt adunk ruhákra | Használja a kedvezménykódot: FEKETE
45% ruha kedvezményért nem szükséges kuponkód használata, automatikusan levonásra kerül a kosárban a kedvezmény.

Az akció 2017/11/22. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes! Rendelésenként maximum kedvezmény 30.000Ft. Rendelésenként csak egy kedvezménykód használható.

VÁSÁRLÁS
19 990 Ft
Nincs raktáron

Kiárusítva

Elérhetőség: Kiárusítva

Termékleírás

Tegye ezt az ünnepi időszakot extra különlegessé saját magának vagy kedvenc sport fanatikusának ezzel a óriási, finom válogatással, mely még az edzés céljait is segíteni.

Találja meg az elrejtett fehérjeszeletet minden ablak mögött, mindegyik a bestseller szeleteink közül lettek válogatva – Oat & Whey, MyBar Zero vagy a klasszikus High Protein Bar, mindegyik fenséges ízekben.

Legyen akár Csokoládé-narancs, Sós karamell és sok más íz, mindegyik fehérjeszelet minőségi tápanyagokat tartalmaz, így nyugodtan élvezheti a karácsonyig vezető időszakot egy fenséges, bűntudatmentes módon.

24 rejtélyes szeletünkkel minden nap egy édes meglepetés, melyek segítenek a decemberi kemény edzéseket ellátni energiával!

*Az adventi naptár doboz különböző szeleteket tartalmaz, melyek az alábbi allergéneket tartalmazhatják: földimogyoró, diófélék, tej, szója és glutént tartalmazó búzafélék.

Kiemelt előnyök

  • Új fehérjeszelet minden nap
  • Minőségi tápanyagok
  • Bestseller ízek
  • Kiváló elő-karácsonyi ajándék

Összetevők

Az adventi naptár doboz különböző szeleteket tartalmaz, melyek az alábbi allergéneket tartalmazhatják: földimogyoró, diófélék, tej, szója és glutént tartalmazó búzafélék.

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Protein szelet adventi naptár

Kép kiválasztása

Protein szelet adventi naptár
Back to top