Zabkorpa
Egészséges rostforrás
Mi az Zabkorpa?
A zabkorpa egy jó minőségű fehér zabőrlemény, mely a zabgabona külső héjából van előállítva és stabilizálva, hogy megakadályozza a termék minőségéből veszítsen.
Az Zabkorpa előnyei
Az Zabkorpának magas a rost-, és alacsony a cukortartalma, 0,1g cukor található 10g termékben, emellett alacsony a nátrium tartalma is. Fehérjék forrása is, mivel fehérjetartalma 14%-os.
A béta-glükánok, melyek megtalálhatók a zabkorpában, hozzájárulnak a vér normális koleszterinszintjének fenntartásához.
Kinek megfelelő az Zabkorpa?
Az Zabkorpa ajánlott mindenki számára, akik növelni szeretné a rostbevitelt. Az Zabkorpa használható zabkása készítésére, vagy más kiegészítőkkel keverve, a szénhidrát és rosttartalom bevitelének növelésére.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.
Gyakran Együtt Vásárolt
