KÉSZLET EREJÉIG OUTLET! 70% kedvezmény listaárból

MP Női Adapt Camo Leggings - Vörös

Magas derekú leggings paneles részletekkel - terepmintás

HUF

MP Női Adapt Camo Leggings - Vörös

Magas derekú leggings paneles részletekkel - terepmintás

HUF

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett

Mennyiség:

( 0 item is in your basket db termék már a kosárban )

 

'

Vásárlói vélemények

Overall Rating : 4.75 / 5 (4 Vélemény)
  • 3 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

:)

Nagyon szeretek ebben edzeni, mert nem kell a legintenzívebb edzés közben sem azon aggódni, hogy csúszkálni fog rajtam. S méretet rendeltem, derék részen valóban szűkebb a varrás, de nem lehetetlen belebújni és ha fenn van, mindent a helyén tart :D Lábon nagyon kényelmes, mint minden MP leggings. Az viszont tény, hogy ez a fazon azért a kompressziósabb vonalhoz tartozik. Ha valaki ezt a vonalat keresi, nem fog csalódni :)

Segítségedre volt?

Tökéletes nadrág

Nagyon kényelmes nadrág, ami megfelel a mérettáblázatban megadott méreteknek! Magasított, vastag derékrésszel, ami kicsit szűkebb kialakítású! Ebből kifolyólag picit nehezebb felvenni, viszont utána nagyon jól tart és nem csúszkál el! Az anyaga tökéletes, vastag, kellemes tapintású és nem látszik át egyáltalán!

Segítségedre volt?

Szép, kissé szűk

Nagyon szép és kényelmes naci, jó anyagból készült viszont a derekánál lehetne kicsit rugalmasabb. S-es méretet szoktam általában hordani de ebből M-eset rendeltem, a fenekemre így is éppen hogy feljön, derékban viszont tökéletes.

Segítségedre volt?

Kényelmes bordó leggings

Ha két méret közül kell választanod, akkor érdemes a nagyobbat rendelni. A derekán lévő gumi szoros, ezért a csípőn és a combon nehezebben jön fel. Nagyon jó anyaga van, csodaszép, és kényelmes.

Segítségedre volt?