KÉSZLET EREJÉIG OUTLET! 70% kedvezmény listaárból

MP Női Shape Seamless Leggings - Navy kék

Női magas derekú seamless leggings

HUF

MP Női Shape Seamless Leggings - Navy kék

Női magas derekú seamless leggings

HUF

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett

Mennyiség:

( 0 item is in your basket db termék már a kosárban )

 

'

Vásárlói vélemények

Overall Rating : 3.5 / 5 (2 Vélemény)
  • 0 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top vásárlói vélemények

Amikor a vélemény ételre vagy kozmetikai termékre utal az eredmény egyénenként eltérő lehet. A felhasználói vélemények függetlenek és nem képviselik a The Hut Group véleményét.

Rövid

Bár nagyon hasonló paraméterekkel rendelkezem, mint a képen a modell, 174 centi vagyok, de nekem sajnos rövid ez a leggings S-es méretben. Mintha 7/8-as nadrág lenne rajtam. Pedig pont azért rendeltem innen és nem másik népszerű sport márkáktól, mert egy korábbi MP nadrágom annyira pozitív csalódás volt, hogy végre elég hosszú. Mindenhol tökéletesen áll rajtam egyébként és kényelmes, kivéve a bokámon, mert addig már nem ér le sajnos úgy, mint a modellnek. Pedig a vádlim vékonyabb, mint neki, nem az veszi fel az anyagot. 🙈

Segítségedre volt?

Kényelmes

L-es méretet rendeltem mérettáblázat alapján (derék 76 cm, csípő 106.5 cm). 179 cm, 70 kg vagyok. Könnyű sportokhoz megfelelő, de én egy köredzésnél vetettem be, és elég sokszor fel kellett húznom a derekát, lecsúszott, burpee közben is legurult. Nem mertem kisebb méretet rendelni, mindenhol azt olvastam, hogy összetartós, feszes darab, de én úgy érzem a derékrészbe még egy kismama pocakkal is beleférnék, nagyon rugalmas. Sajnos a derekam pont M-L méret között van, lehet, hogy csípő részre az M-es pedig kicsi lenne.

Segítségedre volt?