KÉSZLET KISÖPRÉS! 80% kedvezmény listaárból | MÉG 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

Beszállítói ígéret

Az MP-nél arra törekszünk, hogy a legjobb fogyasztói élményt nyújtsuk. Büszkék vagyunk a kiváló minőségű és innovatív termékeinkre, amelyek etikus és felelősségteljes forrásból származnak.

Beszállítóinknak a felvételt megelőzően számos minőségi, biztonsági, környezetvédelmi és szociális előírásnak kell megfelelniük. Ezen intézkedések révén átláthatóak lehetünk fogyasztóinkkal szemben, és biztosíthatjuk, hogy minden termékünk megfelel a céljának. Minden beszállítónk teljes SEDEX vagy BSCI akkreditáción megy keresztül és a beszállítók kiválasztásakor gondosan és körültekintően járunk el, biztosítva, hogy minden előírásnak megfeleljenek.

Minden termékünket a legmagasabb színvonalon teszteljük, hogy biztosítsuk a lehető legnagyobb fenntarthatóságot és a REACH (vegyi anyagok regisztrációja, értékelése, engedélyezése és korlátozása) előírásainak.

Küldetésünk, hogy továbbra is etikusan szerezzük be termékeinket, és így támogassuk vásárlóinkat, hogy elérhessék és felülmúlhassák fitnesz és teljesítménybeli céljaikat

More Potential. More Progress. More Performance.