VILLÁMAKCIÓ 🚚 333FT SZÁLLÍTÁSI DÍJ* 15.000FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Másodperc

Szállítói ígéret

A MP-nél arra törekszünk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Büszkék vagyunk magas színvonalú és innovatív termékeinkre, amelyek etikus és felelősségteljes forrásból származnak.

Beszállítóink elfogadása előtt számos minőségi, biztonsági, környezetvédelmi és társadalmi standardoknak kell megfelelniük. Ezen intézkedések révén átláthatóak lehetünk a fogyasztóink számára és biztosíthatjuk, hogy minden termékünk megfelel a céljára. Minden beszállítónk teljes SEDEX vagy BSCI akkreditáción megy keresztül és ezután gondosan és figyelmesen választjuk ki a beszállítókat, biztosítva ezzel, hogy minden előírást betartunk.

Minden termékünket a legmagasabb szintű tesztelésnek vetjük alá annak érdekében, hogy a lehető legfenntarthatóbbá váljon és megfeleljen a REACH (vegyi anyagok regisztrációja, értékelése, engedélyezése és korlátozása) előírásainak.

Küldetésünk biztosítani, hogy továbbra is etikus forrásból származtassuk termékeinket, így támogassuk vásárlóinkat, hogy elérhessék és felülmúlhassák fitnesz és teljesítménybeli céljaikat

More Potential. More Progress. More Performance.