INGYEN KISZÁLLÍTÁS 10.000FT FELETT AZ APPBAN - TÖLTSD LE MOST | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

Otthoni edzés eszközök – edzés kellékek

37 eredmény

Nincs lehetőséged edzőterembe menni? Szeretnél időt megtakarítani és inkább lakásod kényelmében sportolnál? Az otthoni edzés eszközök segítségével akár nappalidban is elvégezheted az edzést. A biztonságos és eredményes sportoláshoz érdemes beszerezni a megfelelő felszereléseket. Tekintsd meg a sporteszközöket oldalunkon!
Rendezés alapja:

Products

Az otthoni edzés eszközök előnyei

Számos élethelyzetben válhat elérhetetlenné az edzőtermi edzés. Legyen szó utazásról, időhiányról vagy egyéb nehézségről, a fizikai aktivitásról nem szükséges lemondani. Kiváló alternatíva lehet az otthoni környezetben történő sportolás. A jelentős idő- és pénz megtakarítással járó otthoni edzéshez azonban érdemes sportfelszereléseket beszerezni. Az olyan eszközök, mint a gumiszalag,fekvőtámasz keret és tornagyűrű, extra terhelést nyújtanak az izom- és erőfejlesztés célú edzések során. Míg az olyan sporteszközök, mint a recovery stick,hideg-meleg gél pakk és a regenerációs SMR labda, segíthetik a gyors regenerálódást. Hogy pontosan milyen otthoni edzés eszközök passzolnak a szintedhez? A következőkben ezt mutatjuk be!

Tippek kezdőtől a haladó szintig

1. Alap otthoni edzés felszerelés

Jó hírünk van! Amennyiben új számodra az ellenállásos edzés, kisebb edzés stimulus is elegendő lehet a kezdeti sportcélok eléréséhez. Ez azt jelenti, hogy újoncként kevés otthoni edzés eszköz szükséges.

Alap otthoni edzés felszerelés:

  • Jógamatrac: Matracunk nagy sűrűségű szivacsból készült, hogy kényelmesen edzhess akárhol is vagy. Tökéletes választás futás utáni nyújtáshoz, vagy akár egy reggeli átmozgató edzéshez.
  • Ugrálókötél: Sporteszközünk keményen megdolgoztatja kardiovaszkuláris rendszered. Bemelegítéshez és állóképességi edzésekhez egyaránt remek választás.
  • Ellenállásos gumiszalag (2-16 kg): Ha az otthoni edzés nehézségét szeretnéd növelni, ellenállásos gumiszalagjaink bármilyen gyakorlathoz hozzáadhatók. Blog oldalunkon hasznos tippeket és konkrét edzésterveket is találsz a gumiszalaghoz.

2. Otthoni sporteszközök középhaladóknak

Több hónapja végzel otthoni edzéseket? Akkor érdemes lehet a fenti sporteszközöket kiegészíteni!


Otthoni sporteszközök középhaladóknak:

  • Haskerék: A Myprotein Haskerék kiváló kiegészítése hétköznapi edzéseidnek. Az állítható haskerék pehely könnyű, magas minőségű és könnyedén szállítható, amelyet bárhol használhatsz. Speciális, öntött fogantyúkkal ellátott a biztonságos és erős fogásért.
  • Csúszókorongok: A siklókorongok segítségével extra nehézzé teheted otthoni edzéseidet.
  • Fekvőtámasz keret: Tökéletes módja annak, hogy változatosabbá tegye edzéseit a puha fogantyúkkal ellátott fekvőtámasz keretekkel, amelyek stabil és kényelmes fogást biztosítanak.

3. Sporteszközök haladóknak

Fekete öves otthon edző vagy? Valódi kihívást keresel az otthoni sporttevékenység során? Akkor ideje a fentebb felsorolt otthoni edzés eszközökön túl, az alábbiakat beszerezni.


Sporteszközök haladóknak:

  • Tornagyűrű: A nagy szilárdságú hevederekkel ellátott gimnasztikai gyűrű kiváló minőségű funkciót kínál. Állítható és prémium kategóriás, így nemcsak a gimnasztikához, hanem a tornához és a funkcionális edzéshez is elengedhetetlen!
  • Booty Band: A Booty Band ellenállásos szalag segít abban, hogy a lábnapjaidat a következő szintre emelhesd.
  • SMR henger: Haladóként érdemes fokozott figyelmet fordítani a regenerációra. A 33 cm széles SMR henger felületén dudorok és barázdák vannak, amelyek segítenek az izompólyák fellazításában.

Otthoni edzés eszközök nőknek és férfiaknak

Akárcsak az edzőteremben, így az otthoni edzések során is az individuális igényekre szabható a sporttevékenység. Akár az izomtömeg növelése, akár az állóképesség fejlesztése a célod, termékkínálatunkban megtalálod a szükséges sportfelszerelést. Az otthoni edzés eszközök nőknek és férfiaknak egyaránt kiváló választás jelenthetnek.