APP exkluzív! -45% Mogyoróvajra | MÉG 0 0 : 0 0 : 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

A legjobb aminosavak

Az aminosavakat gyakran nevezik a fehérjék építőköveinek, ami fontos, mivel a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Összesen 21 aminosav létezik, ezeket két kategóriába oszthatjuk: esszenciális és nem esszenciális aminosavak.

A legjobb aminosav kiegészítő energiáért

THE Amino +


Jelenleg a legkorszerűbb amino formulánk. A PhaseTech™ rendszerrel működő THE Amino+-t az egyedi időszakosan felszabaduló gyöngy technológiánk határozza meg, így hosszantartó löketet biztosít olyan összetevőkből, melyek fitnesz céloktól függetlenül szükségesek, hogy eredményeket lásson.


A THE Amino+ termékünk magába foglalja a klinikailag tesztelt, csúcstechnológiás mikronizált aminosavakat, valamint ashwagandhából nyert növényi kivonatokat és külön válogatott vitaminokat, hogy így is lépéselőnyhöz juttathassa.


A THE Amino+ 14g aminosavat tartalmaz, PhaseTech™ időszakosan felszabaduló BCAA és glutamin által támogatott, így a tökéletes löketet jelenti épp akkor, amikor a leginkább szükség van rá. A BCAA természetes módon előfordul a fehérjében és segít az új izmok építésében és felépülésében.

Vásárlás

A legjobb aminosav kiegészítő fogyásért

100% L-karnitin


Mivel az L-karnitin elősegíti a test zsírsav oxidálási képességét, ezért gyakran nevezik zsírégetőnek. Az acetil-l-karnitin az l-karnitin acetilált észtere, ami tápanyagokat szállít a sejt közepén lévő energia központba.


Aktív személyek számára ideális napközben. 1 és 4 adagolókanál közti mennyiséget (500mg/adagolókanál) keverjen bele tetszőleges italba, fogyassza edzés előtt, így javítja mentális fókuszát és zsírégetési potenciálját!

Vásárlás

A legjobb L-glutamin por

L-glutamin por


Az L-glutamin kiegészítőt gyakran szedik annak érdekében, hogy gyomor-és bélrendszeri egészségükön javítsanak, hiszen segít a bélfalak gyógyulásában és védelmében. Friss kutatások azt mutatják, hogy csökkentheti az édesség utáni vágyat, mert a glutamint a szervezet hatékonyan át tudja alakítani glükózzá.


Másfél teáskanál az L-glutamin porunkból vízzel vagy gyümölcslével elkeverve elegendő, hogy edzést követően feltöltse tápanyag szintjét.

Vásárlás

A legjobb L-karnitin tabletták

L-karnitin tabletta


Bár az L-karnitin kapcsán gyakran asszociálnak az izomépítésre és fogyásra, összefüggésbe hozható továbbá az öregedésgátlással. A testben az L-karnitin hosszú láncú zsírsavakat szállít a mitokondria között, ami aztán így oxidálódhat energiatermelés céljából. Ezáltal csökkenti a fáradtságot és étvágycsökkentőként is működhet.


Az L-karnitin tablettáink tökéletesek, ha épp úton van és szüksége van valamire, ami éberségének löketet ad, különösen edzés előtt.

Vásárlás

A legjobb béta-alanin kiegészítő

Beta alanine por


A béta-alanin egy hihetetlenül hasznos kiegészítő azok számára, akik edzenek vagy sportolnak. Fogyasztást követően növeli a karnozin szintet, ami így következésképp segít, hogy hosszabb ideig végezhesse magas intenzitáson a gyakorlatokat, így teljesítménye javul.


Az edzés előtt fogyasztott 3-5g béta-alanin porunk megadja majd a jó edzéshez szükséges löketet, különösen, ha más aminosav itallal keveri, mint pl. a MyAmino Boost.


A termék jelenleg csak az angol nyelvű oldalunkról szerezhető be Magyarországra.


Vásárlás

A legjobb leucin kiegészítő

L-leucine por


Az L-leucin egy esszenciális aminosav. Esszenciális aminosav lévén az emberi test nem tudja maga előállítani, ezért étkezéssel kell biztosítani bevitelét, például dió- és mogyorófélékkel, barna rizzsel és teljes kiőrlésű kenyérfélékkel vagy étrend-kiegészítőkkel.


Az L-leucin porunk ezért azok számára alkalmas, akik napi l-leucin és esszenciális aminosav bevitelüket szeretnék növelni.

A termék jelenleg csak az angol nyelvű oldalunkról szerezhető be Magyarországra.

Vásárlás