VÉGSŐ LEÁRAZÁS! -80% listaárból | MÉG 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

A legjobb BCAA

Az elágazó láncú aminosavak, azaz BCAA három esszenciális aminosavat foglal magába, melyekre szervezetünknek szüksége van, és étkezéssel kell biztosítanunk a forrást.

A legjobb BCAA por

Esszenciális BCAA 4:1:1 por


Az elágazó láncú aminosavak 3 különböző tápanyagból állnak: leucin, izoleucin és valin. A leucint gyakran tekintik a sportolók számára legfontosabb aminosavnak, mivel leginkább ez segíti az izomfejlődést.


A BCAA 4:1:1 Por termékünk nagyobb adag leucint (5g) tartalmaz az izoleucin és valin mennyiséghez képest, hogy így az optimális adaggal lássa el, és így segítse az edzés céljai elérésben, az izomszintézisben és a regenerálódásban.


A termék jelenleg az angol nyelvű weboldalunkról szerezhető be Magyarországra könnyedén.


Vásárlás

A legjobb BCAA tabletta

Essential BCAA


Íme, a létfontosságú aminosav kiegészítő, mely optimális, 2:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint.


Ezeket a szervezet nem tudja maga megtermelni, ezért kell étkezéssel biztosítani, hogy hozzájusson. És itt jövünk mi a képbe!


Ez az egyedi formula B6-vitamint is biztosít, mely hozzájárul a normális fehérje és glikogén anyagcseréhez, a normális energiatermelő anyagcseréhez, valamint csökkenti a fáradtságot, így segít a testnek, hogy felkészüljön a következő edzésre.


A termék jelenleg az angol nyelvű weboldalunkról szerezhető be Magyarországra könnyedén.


Vásárlás

A legfinomabb BCAA kiegészítő

Esszenciális BCAA 2:1:1 por


Ha ízletes BCAA kiegészítőt keres, mely révén motivációs löketet kaphat edzés előtt, ne keressen tovább, itt a legtöbb eladással büszkélkedő BCAA Por termékünk! Sok finom ízben kapható, köztük a kék málna, meggyes limonádé és barack-mangó, így a megszokott shake bátran elhagyható. A formulánkkal elérheti az elágazó láncú aminosavak optimális szintjét.

Használjon edzés előtt, közben vagy után egy evőkanálnyi mennyiséget, hogy szervezete hozzájusson 5g BCAA-hoz 2:1:1 arányban!

Vásárlás

A legjobb vegán BCAA kiegészítő

Vegán BCAA por


Vegetáriánusként vagy vegánként előfordulhat, hogy alacsony a BCAA bevitele. A BCAA természetes forrásai közé tartoznak a húsfélék és a tojás, így azok számára, akik étkezésük során kerülik az állati eredetű termékeket. Ezt szem előtt tartva, megalkottuk a Vegan BCAA 4:1:1 Powder termékünket, melynek összetevői teljes mértékben növényi eredetűek.


Ha fizikailag aktív, és szeretne izomtömeget növelni, úgy a testének kb. 20g BCAA-ra van naponta szüksége, melyet napközben több 5g-os adag fogyasztásával érhet el.

A termék jelenleg az angol nyelvű weboldalunkról szerezhető be Magyarországra könnyedén.

Vásárlás

A legjobb gyorsan felszívódó BCAA kiegészítő

Esszenciális iBCAA 2:1:1


Az iBCAA Por egy instant BCAA keverék formula, mely vízben oldódó aminosavakat tartalmaz, így segítve az oldékonyságot. E formula révén a szervezet gyorsan tudja hasznosítani a BCAA-t, így az izomsejtekre is egyből hatással lesz.


Élvezze az iBCAA terméket fantasztikus ízeiben, köztük a görögdinnye, citrom-lime és berry blast.

Vásárlás