• Gluten Free

    Gluten Free

Cardio Vitality

Az egészséges és aktív szívért*

Kiszerelés

Ingyenes magyarországi házhozszállítás 20.000Ft rendelés felett

Minden 20.000Ft feletti rendelés ingyen szállítunk házhoz Magyarországon belül.


További szállítási információinkról itt olvashat.

Vásárlás
Korábbi ár: 8 490 Ft 6 990 Ft Megtakarítás: 1 500 Ft

Raktáron Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

Cardio formulánk magas mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavakat, amelyek támogatják szíve normál működését és vérnyomása megfelelő szintjét. Továbbá, monakolin K tartalmával hozzájárul a megfelelő vérkoleszterin szint fenntartásához.*

A szív és érrendszeri betegségek jelentik az első számú elhalálozási okot az Egyesült királyságban*, így nem számít milyen aktív életvitelt folytat, fontos szíve egészségével foglalkoznia. Cardio készítményünk kényelmes és könnyen kivitelezhető megoldást kínál ehhez.

Mik a Cardio előnyei?

Adagonkénti 3 g EPA és DHA omega-3 zsírsav tartalmának hála, hozzájárulnak szíve normál működéséhez és támogatja vérnyomása megfelelő szinten tartását.*

Cardio formulánk további adagonkénti 10 mg monakolin K tartalma hozzájárul az egészséges vérkoleszterin szint fenntartásához.

Komplex készítményünkben található számos értékes ásványi anyag, mint például a kalcium, amely hozzájárul a normál véralvadáshoz és króm, amely pedig elősegíti a normál vér glükóz szint fenntartását..*

Ki számára megfelelő a Cardio?

Hatékony formulánkat úgy alkottuk meg, hogy a stresszes mindennapok kihívásaival küszködő, modern férfinek kortól függetlenül segítsen a maximális teljesítmény elérésében.

 

*EPA és DHA hozzájárul a szív normális működéséhez. Az előnyős egészségügyi hatás napi 250 mg DHA + EPA fogyasztása esetén volt megfigyelhető.

*EPA és DHA hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához. Az előnyős egészségügyi hatás napi 3 g DHA + EPA fogyasztása esetén volt megfigyelhető. Ne lépje túl az EPA és DHA együttes 5 g-nál nagyobb napi fogyasztását.

*Vörös rizs élesztőből származó monakolin K hozzájárul a normál vérkoleszterin szint fenntartásához. Az előnyős egészségügyi hatás napi fermentált 10 mg vörös rizs élesztőből származó monakolin K fogyasztása esetén volt megfigyelhető.

*DHA és EPA hozzájárul a normál vér triglicerid szint fennaratásához. Az előnyös egészségügyi hatás napi 2 g DHA + EPA fogyasztása esetén volt megfigyelhető. Ne lépje túl az EPA és DHA együttes 5 g-nál nagyobb napi fogyasztását.

*Kalcium hozzájárul a normál véralvadáshoz.

*Króm hozzájárul a normál vér glükóz szint fenntartásához.

*A leírásban felhasznált adatok forrása: https://www.nhs.uk/conditions/coronary-heart-disease/Pages/Introduction.aspx és https://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs317/en/

 

A termékcímkén feltüntetett szöveg angol nyelvű. További francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd és finn termékleírás is szerepelhet a terméken.

Kiemelt előnyök

  • Segíti aktív férfiak szívének egészségének megtartását
  • A DHA és EPA fenntartja az egészséges, normál vérnyomást és a normál vér triglicerid szinteket*
  • Monokolin K hozzájárul a normál vér koleszterin szint megtartásához*

Ajánlott használat

Fogyasszon napi 4 kapszulát, kettőt reggel és kettőt este..

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekektől elzárva tartandó. Napfénytől elzárt száraz, hűvös helyen tárolandó. Nem alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára.

Összetevők

Halolaj (57%) (halolaj,antioxidáns (tokoferol keverék)), Lágy gélkapszula (zselésítő anyag (marha zselatin)), Nedvesítőszer (glicerin), Sűrítőanyag (Méhviasz), Vörös rizs élesztő (5%), Kalcium (kalcium karbonát), Emulgeáló szer (napraforgó lecitin), Színezék (vas-oxid és hidroxid), Króm (króm pikolinát).

Allergénekért keresse a kiemelt összetevõket. Dióféléket is feldolgozó üzemben készült.

Tápanyagértékek

Adag mérte - Napi 4 kapszula

Servings Per Container: 30 (120 Capsules), 60 (240 Capsules)

Tápanyagérték

  Napi adagonként
Kalcium 120 mg (15% RI*)
Króm 6 µg (15% RI*)

*Referencia bevitel egy átlag felnőttnek (8400 kJ/2000 kcal)

Aktív hatóanyagok

  Napi adagonként
Halolaj 4292 mg
  (DHA) 1284 mg
  (EPA) 1716 mg
Monacolin K 10 mg

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Cardio Vitality

Kép kiválasztása

Cardio Vitality
Back to top