A legjobb szénhidrátok

A szénhidrátok jelentik testünk részére a legáltalánosabb energiaforrást, és étkezésünk 55-75%-át kell kitenniük. Mindazok számára életbevágóan fontos, akik szintjüktől függetlenül teljesítményüket optimalizálni szeretnék.

A legjobb energia zselé kiegészítő

Energy gel - Energia zselé


Az energiazselék ideálisak, hogy gyorsan löketet adjanak a vércukorszintnek egy hosszabb ideig tartó fizikai aktivitás előtt. Az Energy Gel Elite termékeink tele vannak szénhidrátokkal, elektrolitokkal és B-vitaminnal. A sportolói fejlesztés szempontjából az energiazselék használata ideális azok számára, akik épp sportolni készülnek vagy hosszantartó teljesítmény miatt fontos, hogy a vércukorszint ne essen le túlságosan a gyakorlatok közben.


Ez a lenyűgöző zselé 25g szénhidrátot tartalmaz, edzés előtt vagy közben érdemes fogyasztani, hogy így a legtöbbet ki lehessen hozni a testből pont akkor, amikor az igazán számít.

Vásárlás

A legjobban oldódó szénhidrát forma

Cyclic Dextrin - Ciklikus Dextrin


Egy intenzív gyakorlatsor után jó, ha olyan hamar megkezdi a regenerálódási folyamatot, ahogy csak lehet. A nagy mértékben elágazó Cyclic Dextrin egy nagyon jól oldódó és jól felszívódó szénhidrát por, mely hatékonyan hozzájárul a normál izomfunkciók helyreállításához.


Nagyszerű energiaforrás akár PeptoProval és magas minőségű kazeinnel keverve, hogy izmai az idő múlásával el legyenek látva energiával. Ez a termék azoknak is ajánlott, akik gluténérzékenységgel élnek, vegetáriánusok vagy vegánok.

Vásárlás

A legjobb energiaszelet

Protein Flapjack


Ezek a magas fehérjetartalmú zabszeletek ínycsiklandóan édesek, de valójában egészségesebbek, mint a megszokott bolti változatok.


Minden szelet kirobbanó mennyiségű, 20g fehérjét tartalmaz, magas a szénhidráttartalmuk a zabnak köszönhetően, így azonnal növelik a napi bevitt szénhidrátmennyiséget. Tökéletesen alkalmasak arra, hogy akár a pilates órákhoz, akár a súlyzókkal való randevúhoz energiát adjanak.


Két finom ízben kapható: csokidarabos és hagyományos zab. Csomagolása úgy lett megtervezve, hogy útközben is könnyedén élvezhesse a lendületet.

Vásárlás

A legjobb gyorsan felszabaduló energia kiegészítők

Maltodextrin


A Maltodextrin mindazok számára alkalmas, akik hosszabb ideig tartó fizikai edzésük során szeretnék szénhidrátbevitelüket növelni.


A szénhidrátok segítenek a normál izomfunkciók fenntartásában egy nagyobb intenzitású és/vagy hosszabb ideig tartó fizikai gyakorlatot követően, mely izomfáradtságot és a vázizomzatban található glikogén raktár ürítéséhez vezetett.

Vásárlás