Akár 8000Ft értékű ajándék a rendeléshez | MÉG 0 0 : 0 0 : 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp

Tej- és kazein fehérje (casein fehérje) készítmények

1 eredmény

Kiváló minőségű tej és kazein fehérje készítményeink tökéletes alternatívát jelentenek a népszerű tejsavófehérjével szemben. Tele vannak lassan felszívódó fehérjékkel, amik segítenek az izomtömeg építésében és fenntartásában az étkezések között, sőt, még alvás közben is.
Rendezés alapja:

Products

Mi az a kazein?

A kazein tehéntejből származik és a tejfehérje 80%-át teszi ki. Esszenciális aminosavakat tartalmaz, amelyek a fehérjék építőkövei és alapvető fontosságúak, hiszen a szervezet nem tudja őket előállítani.

Mi a kazein fehérje fogyasztás előnye?

A kazein a fehérje népszerű formája, mivel lassú felszívódású és fokozatosan szabadítja fel az aminosavakat. Kiváló választás lefekvés előtti étkezésnek, mivel egész éjszaka folyamatos fehérjelöketet biztosít a szervezet számára, ezzel támogatva az izomtömeg növekedését és fenntartását még alvás közben is.

Tej és casein fehérje termékeink

Tejfehérje- és kazeinpor kínálatunk kiváló minőségű shake-ek, porok és turmixok verhetetlen választékát nyújtja az igazán hatékony edzésekhez.

Casein Protein fehérjeporunk egy szupernépszerű kazein protein készítmény, ami egy egész éjszakán át támogatja az izmokat:

• Ideális utolsó étkezésként a nap folyamán

• Adagonként 23g lassú felszívódású fehérjét biztosít*

• Teljes aminosavprofillal büszkélkedhet

• Többféle finom ízben kapható

A Milk Protein tejfehérje koncentrátum lenyűgöző, 100%-os tejfehérje tartalommal rendelkezik, így ideális lefekvés előtti fehérjeforrás:

• Tökéletes tejfehérje forrás, mindössze 106 kalóriával*

• Ultra-szűrt fölözött tejből készült a könnyű keverhetőség érdekében

• Tejsavó- és kazeinfehérjét egyaránt tartalmaz

• Csupán 0,3 g zsírt tartalmaz*

Alternatív megoldásként próbáld ki Protein Hot Chocolate termékünket egy kényeztető, magas fehérjetartalmú forró csokoládé keverékért:

• A nap bármely szakában ínycsiklandó fehérjebombaként szolgál

• 15 g fehérjét tartalmaz*

• Kevesebb, mint 100 kalória*

• Több mint 50%-kal kevesebb zsír és cukor, mint az üzletekben kapható forró csoki italokban*

*A tápanyaginformációk az íz függvényében változhatnak.

GYIK

Hogyan készül a tejfehérje?

A teljes tejet először szétválasztják tejszínre és sovány tejre. Ezt követően a lefölözött tejet ultraszűréssel tovább finomítják. Majd további szűréssel elválasztják a kazeint és tejsavófehérjét a sovány tejben lévő többi komponenstől. Az izolálás után ezeket porlasztva szárítják, így keletkezik a termékeinkben felhasznált tejpor.

Milyen állatból származik a tejfehérje?

Tejfehérje tejelő tehenekből nyerhető ki.

A tejfehérje ugyanaz, mint a tejsavó?

Bár a forrás azonos lehet, a különbség a jelenlévő fehérje formájában rejlik. A tejfehérje 80%-ban, a kazein 20%-ban tejsavófehérje, míg a tejsavó gyakorlatilag 100% tejsavófehérje.

Mi a különbség a tejfehérje koncentrátum és a kazein fehérje között?

A kazeinporok 100%-ban kazein fehérjét tartalmaznak, míg a tejfehérje koncentrátum 80%-ban kazeinből és 20%-ban tejsavófehérjéből áll.

Mi az a kazein protein?

A kazein protein egy lassú felszívódású fehérje, ami vízzel kölcsönhatásba lépve gélszerű anyagot képez. Elnyújtja a fehérje felszívódását, ennek köszönhetően hosszútávú jóllakottság érzetet biztosít és kiváló választás lefekvés előtt, a nap utolsó étkezéseként.

A tejfehérje hozzájárul az izomépítéshez?

Amennyiben edzésterved és életmódod úgy alakítod ki, hogy azok támogassák az izomépítési céljaidat, akkor a tejfehérje értékes segítség lehet ennek elérésében.

Elérhető tejfehérje izolátum?

Igen, ehhez további szűrési folyamat által szükséges eltávolítani a nem fehérje eredetű összetevőket, ezáltal pedig kinyerhető legalább 90%-os tisztaságú tejsavófehérje izolátum.

A tejfehérje könnyen emészthető?

Az étkezés során bevitt tejfehérjét nehezebb lehet megemészteni, azonban a Myprotein por formátumú tejfehérje termékei úgy készülnek, hogy a laktóz nagy részét (ami a tej nehezebben emészthető összetevője) eltávolítják.

Mik a kazein allergia tünetei?

A tejallergia egyik legismertebb formája a kazein allergia. Ilyenkor a szervezet a tejben található fehérjére ad kóros válaszreakciót. Olyan tünetekkel járhat, mint hasi fájdalom, hányás, hasmenés vagy bőrkiütés.

Mi az a kazein intolerancia?

A kazein intolerancia egy érzékenység, vagyis eltérő az allergiától. A kellemetlen tüneteket ez esetben is a tejfehérje okozza, azonban ekkor a szervezet eltérő típusú ellenanyagot termel. A tünetek hasonlóak, azonban később jelentkeznek.

Miben van kazein?

Mivel a kazein a tejből származtatott tejfehérje, ezért minden olyan étel tartalmazhatja, ami tejből készül, ilyen például a sajt, a túró vagy a joghurt.

Mi az a micelláris kazein?

A szó a fehérjék szerkezetére utal. A mikroszűrési technológia által kinyert micelláris kazein sokkal lassabban szívódik fel a szervezetben és több idő szükséges hasznosulásához. Elnyújtott felszívódási ideje miatt kiváló választás étkezések között vagy lefekvés előtti fogyasztásra.