VILLÁMAKCIÓ! 333FT-OS KISZÁLLÍTÁS 15.000FT RENDELÉS FELETT | MÁR CSAK 0 0 : 0 0 : Nap 0 0 : Óra 0 0 : Perc 0 0 Mp
Büszkék vagyunk arra, hogy személyre szabott, költséghatékony médiamegoldást kínálunk olyan ügyfelek számára, akik kapcsolatot keresnek egy fiatal, globális és egészségtudatos közösséggel.

Partnerségek

Miért érdemes a Myprotein-nel dolgozni?

Mi vagyunk a Myprotein Connect. Segítünk összekapcsolni az Ön márkáját a közösségünkkel. Büszkék vagyunk arra, hogy személyre szabott, alacsony költségű médiamegoldást kínálunk olyan ügyfelek számára, akik kapcsolatot keresnek egy fiatal, globális és egészségtudatos közösséggel.

Miután több kampányt is sikeresen megvalósítottunk globális ügyfelek számára, biztosak vagyunk benne, hogy partneri csomagjaink egyikén keresztül személyre szabott megoldást találunk az Ön számára.

Kérjük, írjon e-mailt ide: Mark.Jofoldi*kukac*thg.com hogy felvegyük a kapcsolatot.

Digitális média

Ahogyan tovább növekszik a világszerte több mint 20 millió egyedi ügyfélhez való hozzáférésünk, úgy növekszik digitális befolyásunk és képességeink is.

Ha további információt szeretne kapni arról, hogy mit tudunk nyújtani, kérjük, érdeklődjön az alábbiakban a digitális médiacsomagunkról.

Tartalmi együttműködések

Mutassa be márkáját vagy új termékeit a Myprotein fantasztikus globális közönségének különböző tartalmi partnerségi lehetőségeink révén.

Legyen szó akár arról, hogy márkáját integrálja a stúdióban készített csodálatos tartalmainkba az edzés- és konyhai sorozatunkkal, akár arról, hogy a legjobb márkanagyköveteinkkel szórakoztató és magával ragadó közösségi anyagaink részeként jelenjen meg, együttműködhetünk és olyan kampányokat építhetünk, amelyek megfelelnek az Ön KPI-jainak és céljainak.

Offline aktiválások

Offline lehetőségeink a kiskereskedelemtől a rendezvényeken át a nyomtatott médiáig határtalanok.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan tudunk együttműködni offline aktiválásokban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen keresztül.

Nagykereskedelmi és B2B lehetőségek:

A Myprotein mint márka továbbra is lenyűgöző növekedést mutat, és a termékek már olyan neves kiskereskedőknél is kaphatók nemzetközileg, mint az Argos, Iceland, Morrisons.

Ha szeretne többet megtudni exkluzív nagykereskedelmi árképzési lehetőségeinkről, akkor keresse meg magyarországi nagykereskedelmi partnerünket.

Kapcsolat

Kérjük írjon nekünk: Mark.Jofoldi kukac thg.com