Myprotein Kineziológiai tapasz - Kinesio Tape

20% kedvezmény minden termékünkre , de 35% kedvezmény jár automatikusan aminosavakra és kapszulákra! A két akció egy rendelésnél is használható | Kuponkód: 20MINDEN

20% kedvezmény minden termékünkre, de 35% extra kedvezményt adunk amino és kapszulás termékekre | Használja a kedvezménykódot: 20MINDEN
A két kedvezmény egy rendelésnél is felhasználható. A kedvezmények a kosárban kerülnek levonásra.

Az akció 2017/11/19. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes! Rendelésenként maximum kedvezmény 30.000Ft. Rendelésenként csak egy kedvezménykód használható.

Vásárlás
Korábbi ár: 2 690 Ft 1 990 Ft Megtakarítás: 700 Ft

Raktáron Várható elküldés 24 órán belül

Elérhetőség: Raktáron Várható elküldés 24 órán belül

Termékleírás

A Kineziológiai tapasz, másnéven Kinesio Tape, egy széles körben használt eszköz a sportvilágban, mivel nagy segítséget nyújthat bárkinek aki komolyan veszi az edzéseit. A Myprotein Kineziológiai tapasz célja, hogy elemelje a bőrt az izmoktól és az izomburoktól, így nyomást létrehozva a területen, ami elősegítheti a vér áramlását. Ez segíthet a fáradtság késleltetésében és a regeneráció felgyorsításában. Mivel fokozza a testtartásra irányuló figyelmet, így a kinesio tape segíthet megtartani a helyes testtartás és formát a gyakorlatok közben is.

Méretek:

Szélesség: 5cm
Hosszúság: 500cm

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.

Kiemelt előnyök

  • 95% pamut, 5% spandex, 5cm x 500cm
  • Elősegítheti a vér áramlását és segíti a helyes testtartást
  • Akril alapú, orvosi minőségű ragasztó, amely kíméli a bőrt

Vásárlóink szintén megrendelték

Vásárlói vélemények

Jelenleg nincsenek vélemények.

Myprotein Kineziológiai tapasz - Kinesio Tape

Kép kiválasztása

Myprotein Kineziológiai tapasz - Kinesio Tape
Back to top