🤗10.000FT PROTEIN RENDELÉS FELETT INGYEN SHAKER | KLIKK

Fehérjeporokról Kezdőknek

MIÉRT ÉRDEMES FEHÉRJÉVEL KIEGÉSZÍTENI AZ ÉTRENDÜNKET?

Sokan hiszik azt, hogy a fehérjeporokat csak testépítők fogyasztják, viszont ezzel kapcsolatban tisztáznunk kell valamit. Nem számít, hogy futásról, vagy biciklizésről, súlyokkal végzett gyakorlatokról, vagy akár jógáról van szó, a fehérje készítmények mindenki számára fontosak.

A fehérje segíti az izomzat építését és fenntartását — de nincs ok az aggodalomra, ez nem jelenti azt, hogy hirtelen túl izmos lesz.
Whey Protein

BESTSELLER PROTEIN POROK

GYAKORI KÉRDÉSEK
Számos tévhit kering a fehérje készítményekről, ugyanakkor rengeteg információ áll rendelkezésre a témában. Megkönnyítjük a helyzetet azzal, hogy megválaszoljuk a fehérjéről leggyakrabban feltett kérdéseket.

A fehérje turmixok 3 módon hasznosulnak a szervezetben: segítik az izomzat épülését, hozzájárulnak az izomkárosodás megelőzéséhez és támogatják a regenerációt. Ha a cél az izmok erősítése és karbantartása, a fehérje shake egy nagyon praktikus és költséghatékony módja a fehérjebevitel növelésére, ráadásul elképesztő finom is!

A fehérjedús táplálkozás természetesen segíti az izomzat növekedését — hiszen az izmok alapvetően fehérjéből állnak. Fontos kiemelni viszont, hogy a szálkás izmokhoz elengedhetetlen az ellenállás alapú edzés, különben a bevitt fehérje és kalóriamennyiség zsírként is elraktározódhat.


Először is tisztázzuk a különbséget a fehérje turmixok és az étkezés helyettesítő turmixok között. A fehérjeporokat az izmok növekedésének és helyreállításának elősegítésére használjuk. A fehérje készítmények nem helyettesítői a mindennapi étkezéseknek, hanem azt kiegészítve járulnak hozzá az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez a fehérjebevitel praktikus és költséghatékony növelésével.

Az étkezés helyettesítő turmixok pontosan azt teszik, amiről a nevüket kapták. A skálázott tápanyagtartalmuknak köszönhetően kiváltanak egy étkezést. Kiváló megoldás, ha a főzés az utolsó, amire éppen gondolni szeretnénk, viszont egy gyors, tápláló és egészséges fogásra van szükségünk.

Csakúgy, mint bármely más energiaforrás, ha többet fogyasztunk, mint amennyit szervezetünk felhasznál, hosszútávon fennáll a súlynövekedés kockázata. Viszont ha pont ez lenne a cél, a fehérje turmixok alacsony zsír-és szénhidráttartalmú megoldásnak bizonyulnak (termékektől függően), hogy segítsen tiszta izomtömeget építeni zsír helyett.

TOP 4+1 protein palacsinta recept


Palacsinta receptjeink garantáltan meghozzák a kedvet a sütéshez, hiszen nemcsak ízek terén nyújtanak többet a megszokottnál, de még fehérjében is rendkívül gazdagok. Nem attól lesz igazán jó egy palacsinta, hogy minél édesebb a sok lekvártól, hanem attól, hogy bármikor csillapítja édesség iránti sóvárgást, és emellett még tápláló és egészséges is. Nos, az alábbi 4+1 palacsinta recept teljesíti az elvárásokat.

Tovább