-40% AMINO ÉS KREATIN TERMÉKEKRE AZ APP-BAN | LETÖLTÖM

Fehérjeporokról Kezdőknek

MIÉRT ÉRDEMES FEHÉRJÉVEL KIEGÉSZÍTENI AZ ÉTRENDÜNKET?

Sokan hiszik azt, hogy a fehérjeporokat csak testépítők fogyasztják, viszont ezzel kapcsolatban tisztáznunk kell valamit. Nem számít, hogy futásról, vagy biciklizésről, súlyokkal végzett gyakorlatokról, vagy akár jógáról van szó, a fehérje készítmények mindenki számára fontosak.

A fehérje segíti az izomzat építését és fenntartását — de nincs ok az aggodalomra, ez nem jelenti azt, hogy hirtelen túl izmos lesz.
Whey Protein

BESTSELLER PROTEIN POROK

GYAKORI KÉRDÉSEK
Számos tévhit kering a fehérje készítményekről, ugyanakkor rengeteg információ áll rendelkezésre a témában. Megkönnyítjük a helyzetet azzal, hogy megválaszoljuk a fehérjéről leggyakrabban feltett kérdéseket.

TOP 4+1 protein palacsinta recept


Palacsinta receptjeink garantáltan meghozzák a kedvet a sütéshez, hiszen nemcsak ízek terén nyújtanak többet a megszokottnál, de még fehérjében is rendkívül gazdagok. Nem attól lesz igazán jó egy palacsinta, hogy minél édesebb a sok lekvártól, hanem attól, hogy bármikor csillapítja édesség iránti sóvárgást, és emellett még tápláló és egészséges is. Nos, az alábbi 4+1 palacsinta recept teljesíti az elvárásokat.

Tovább