VEGÁN NAPOK | 3 FOR 2 megjelölt vegán termékekre KLIKK a listáért

A legjobb fehérjepor

Fehérjénk nagy részét táplálkozáson keresztül nyerjük (hús, tejtermékek, tojás), de a fehérje shake-ek is egyre inkább népszerű és kényelmes megoldássá válnak, hogy növeljük a bevitt fehérjemennyiséget.

Ha most csöppent be a fehérje shake-ek világába, akkor látni fogja, hogy sokféle formában léteznek, és talán azt kérdezi magától, hogy: „Melyik számomra a legjobb fehérjepor?”

A legfinomabb fehérjepor

THEWHEY™


Az ultra prémium tejsavófehérjénk, mely szakszerű szűrőrendszerrel lett megalkotva, és a legkiválóbb minőségű összetevőket tartalmazza.

Az optimális hármas keverék, mely izolátumból, koncentrátumból és hidrolizált fehérjéből áll, egy új mércét állít fel a sporttáplálkozás terén. Ez a bajnokok választása.


Íze és sima állaga miatt páratlan. A Thewhey™ finom akár vízzel akár tejjel elkeverve. Hat csábító ízben elérhető, köztük például: tejcsokoládé, sós karamell és epres shake.

Vásárlás

A legjobb fehérjepor az izomépítéshez

Impact Whey Isolate


Üdvözölje a piac egyik legtisztább tejsavófehérjéjét! Az Impact Whey Isolate termékünk olyan tisztítási és finomítási eljáráson megy keresztül, ami biztosítja a maximális fehérje integritást. És hogy mi az eredmény? Egy olyan por, ami 90%-ban fehérje, alacsony a zsírtartalma és kevesebb, mint 1g szénhidrátot tartalmaz. A tökéletes választás, ha a kalóriákra is figyelni szeretne.


Tudta? Ez a termék „A” minősítést szerzett a független Labdoor minősítő cég tesztje során minőségért és ár-értékért egyaránt. Hivatalosan is az egyik legjobb minőségű fehérjepor.

Vásárlás

A legjobb fogyókúrás / diétás fehérjepor

THEDIET™


Egy kimagasló fehérjekeveréket tartalmaz (Micelle X™, D-Celle™, azaz micelláris tejsavó, valamint természetes tejsavó izolátum), hogy segítsen fogyókúrás céljai elérésében, a Mydiet™ csupán 1,3g zsírt és 3,9g szénhidrátot tartalmaz adagonként.


Sőt, csurig van a nagyon népszerű és sokat kutatott összetevőkkel, mint a glükomannán, ami egy energiaszegény étrend részeként hozzájárul a fogyáshoz.


Akár egy finom fehérje étrend-kiegészítőt keres, akár egy tökéletes étkezés helyettesítő shake-et, melynek segítségével egyszerre lehet csinos és jóllakott, a Mydiet™-tel csak jól járhat!

Vásárlás

A legjobb vegetáriánus fehérjepor

Soy Protein Isolate - Szójafehérje Izolátum


A Soy Protein Isolate termékünk verhetetlen ajánlat a vegetáriánusok, vegánok és laktózintoleranciával élők számára.


Sovány szójababok felhasználásával készült. Egy innovatív eljárást használunk, hogy minimalizáljuk a zsírokat és szénhidrátokat, valamint maximalizáljuk a fehérjetartalmat, és így egy lenyűgöző, adagonként 27g-os mennyiséget nyerjünk.

Összes növényi fehérjénket megtalálod itt.

Vásárlás

A legjobb vegán, növényi fehérjepor

Vegan protein blend


Vegan Protein Blend termékünkben kombináltuk a természetes borsófehérje izolátumot és a Fava bab fehérjét, így kifejezetten vegánok számára készült, egyáltalán nem tartalmaz tejterméket vagy szóját.


Kétféle fehérjeforrást tartalmazó készítményünk kizárólag növényi alapú, fontos esszenciális aminosavakat tartalmaz, és adagonként lenyűgöző mennyiségű, akár 24g fehérjét biztosít. Elérhető ízesítetlen és szteviával ízesített opciókban is, három kiszerelésben.


Ez egy alapvető étrend-kiegészítő minden egyes vegán számára, melynek segítségével gondoskodhat a szükséges napi fehérjebevitelről. Összes növényi fehérjénket megtalálod itt.

Vásárlás

A legjobb ár-érték arányú fehérjepor

Impact Whey Protein


Az Egyesült Királyság #1 fehérjepora. „A” minősítést szerzett a független Labdoor minősítő cég tesztje során minőségért és ár-értékért egyaránt, az Impact Whey Protein termékünk hivatalosan is az egyik legjobb fehérjepor a piacon.


Prémium minőségű tejsavófehérjéből, adagonként lenyűgöző mennyiségű, 21g fehérjét tartalmaz, így hozzájuthat a naponta szükséges, magas minőségű forrásból származó fehérjéhez. 


Egyszerűen nem létezik másik fehérjepor, mely ugyanilyen jó minőséget és ár-érték arányt jelentene!

Vásárlás

A legjobb „minden az egyben” fehérjepor

Extreme Perform Blend


Ez az egyedi „minden az egyben” formula 30g magas minőségű fehérjét tartalmaz adagonként, kombinálva a tejsavó koncentrátumot és izolátumot, szénhidrátokat, kreatin-monohidrátot és HMB-t. Egy gyors, finom és tápláló shake-ben ezekre van szüksége!


Ez a keverék az igazán odaszántaknak való, garantáltan biztosítja a sikerhez szükséges tápanyagokat!

Vásárlás

A legjobb tömegnövelő fehérjepor

Extreme Gainer Blend


Ha az erő és méret növelése a cél, akkor mindig kalóriatöbblettel kell rendelkeznie, azaz több kalóriát kell fogyasztania, mint amennyit eléget. Különben csak hosszadalmas küzdelemről lenne szó.


A végső formulánk 35g fehérjével büszkélkedik, és döbbenetes mennyiségű, 61g szénhidrátot tartalmaz, ami összesen masszív 446 kalóriát jelent, így egy durva tömegnövelő társat jelenthet.

Vásárlás

A legjobb kazein fehérjepor

Slow-release Casein


Szeretné egész éjszaka alatt a magas minőségű fehérje előnyeit élvezni? A Micelláris Kazien termékünk 23g lassan felszívódó fehérjét szállít az izmokhoz akkor, amikor a leginkább szüksége van rá.


Sokkal tovább tart a megemésztése és a test számára történő felhasználása, így a legjobb fehérjepor, hogy hosszantartó fehérje-felszabadulást biztosítson, még alvás közben is.

Vásárlás