Válassz ajándékot 30.000Ft rendelés felett (akár 6000Ft értékben)

A legjobb fehérjepor

Fehérjénk nagy részét táplálkozáson keresztül nyerjük (hús, tejtermékek, tojás), de a fehérje shake-ek is egyre inkább népszerű és kényelmes megoldássá válnak, hogy növeljük a bevitt fehérjemennyiséget.

Ha most csöppent be a fehérje shake-ek világába, akkor látni fogja, hogy sokféle formában léteznek, és talán azt kérdezi magától, hogy: „Melyik számomra a legjobb fehérjepor?”

A legfinomabb fehérjepor

THEWHEY™


Az ultra prémium tejsavófehérjénk, mely szakszerű szűrőrendszerrel lett megalkotva, és a legkiválóbb minőségű összetevőket tartalmazza.

Az optimális hármas keverék, mely izolátumból, koncentrátumból és hidrolizált fehérjéből áll, egy új mércét állít fel a sporttáplálkozás terén. Ez a bajnokok választása.


Íze és sima állaga miatt páratlan. A Thewhey™ finom akár vízzel akár tejjel elkeverve. Hat csábító ízben elérhető, köztük például: tejcsokoládé, sós karamell és epres shake.

Vásárlás

A legjobb fehérjepor az izomépítéshez

Impact Whey Isolate


Üdvözölje a piac egyik legtisztább tejsavófehérjéjét! Az Impact Whey Isolate termékünk olyan tisztítási és finomítási eljáráson megy keresztül, ami biztosítja a maximális fehérje integritást. És hogy mi az eredmény? Egy olyan por, ami 90%-ban fehérje, alacsony a zsírtartalma és kevesebb, mint 1g szénhidrátot tartalmaz. A tökéletes választás, ha a kalóriákra is figyelni szeretne.


Tudta? Ez a termék „A” minősítést szerzett a független Labdoor minősítő cég tesztje során minőségért és ár-értékért egyaránt. Hivatalosan is az egyik legjobb minőségű fehérjepor.

Vásárlás

A legjobb fogyókúrás / diétás fehérjepor

THEDIET™


Egy kimagasló fehérjekeveréket tartalmaz (Micelle X™, D-Celle™, azaz micelláris tejsavó, valamint természetes tejsavó izolátum), hogy segítsen fogyókúrás céljai elérésében, a Mydiet™ csupán 1,3g zsírt és 3,9g szénhidrátot tartalmaz adagonként.


Sőt, csurig van a nagyon népszerű és sokat kutatott összetevőkkel, mint a glükomannán, ami egy energiaszegény étrend részeként hozzájárul a fogyáshoz.


Akár egy finom fehérje étrend-kiegészítőt keres, akár egy tökéletes étkezés helyettesítő shake-et, melynek segítségével egyszerre lehet csinos és jóllakott, a Mydiet™-tel csak jól járhat!

Vásárlás

A legjobb vegetáriánus fehérjepor

Soy Protein Isolate - Szójafehérje Izolátum


A Soy Protein Isolate termékünk verhetetlen ajánlat a vegetáriánusok, vegánok és laktózintoleranciával élők számára.


Sovány szójababok felhasználásával készült. Egy innovatív eljárást használunk, hogy minimalizáljuk a zsírokat és szénhidrátokat, valamint maximalizáljuk a fehérjetartalmat, és így egy lenyűgöző, adagonként 27g-os mennyiséget nyerjünk.

Összes növényi fehérjénket megtalálod itt.

Vásárlás

A legjobb vegán, növényi fehérjepor

Vegan protein blend


Vegan Protein Blend termékünkben kombináltuk a természetes borsófehérje izolátumot és a Fava bab fehérjét, így kifejezetten vegánok számára készült, egyáltalán nem tartalmaz tejterméket vagy szóját.


Kétféle fehérjeforrást tartalmazó készítményünk kizárólag növényi alapú, fontos esszenciális aminosavakat tartalmaz, és adagonként lenyűgöző mennyiségű, akár 24g fehérjét biztosít. Elérhető ízesítetlen és szteviával ízesített opciókban is, három kiszerelésben.


Ez egy alapvető étrend-kiegészítő minden egyes vegán számára, melynek segítségével gondoskodhat a szükséges napi fehérjebevitelről. Összes növényi fehérjénket megtalálod itt.

Vásárlás

A legjobb ár-érték arányú fehérjepor

Impact Whey Protein


Az Egyesült Királyság #1 fehérjepora. „A” minősítést szerzett a független Labdoor minősítő cég tesztje során minőségért és ár-értékért egyaránt, az Impact Whey Protein termékünk hivatalosan is az egyik legjobb fehérjepor a piacon.


Prémium minőségű tejsavófehérjéből, adagonként lenyűgöző mennyiségű, 21g fehérjét tartalmaz, így hozzájuthat a naponta szükséges, magas minőségű forrásból származó fehérjéhez. 


Egyszerűen nem létezik másik fehérjepor, mely ugyanilyen jó minőséget és ár-érték arányt jelentene!

Vásárlás

A legjobb „minden az egyben” fehérjepor

Extreme Perform Blend


Ez az egyedi „minden az egyben” formula 30g magas minőségű fehérjét tartalmaz adagonként, kombinálva a tejsavó koncentrátumot és izolátumot, szénhidrátokat, kreatin-monohidrátot és HMB-t. Egy gyors, finom és tápláló shake-ben ezekre van szüksége!


Ez a keverék az igazán odaszántaknak való, garantáltan biztosítja a sikerhez szükséges tápanyagokat!

Vásárlás

A legjobb tömegnövelő fehérjepor

Extreme Gainer Blend


Ha az erő és méret növelése a cél, akkor mindig kalóriatöbblettel kell rendelkeznie, azaz több kalóriát kell fogyasztania, mint amennyit eléget. Különben csak hosszadalmas küzdelemről lenne szó.


A végső formulánk 35g fehérjével büszkélkedik, és döbbenetes mennyiségű, 61g szénhidrátot tartalmaz, ami összesen masszív 446 kalóriát jelent, így egy durva tömegnövelő társat jelenthet.

Vásárlás

A legjobb kazein fehérjepor

Slow-release Casein


Szeretné egész éjszaka alatt a magas minőségű fehérje előnyeit élvezni? A Micelláris Kazien termékünk 23g lassan felszívódó fehérjét szállít az izmokhoz akkor, amikor a leginkább szüksége van rá.


Sokkal tovább tart a megemésztése és a test számára történő felhasználása, így a legjobb fehérjepor, hogy hosszantartó fehérje-felszabadulást biztosítson, még alvás közben is.

Vásárlás

Best dairy-free protein powder

Pea Protein Isolate


Our Pea Protein has a huge 80% protein content, making this the perfect choice for anyone looking for an all-natural, dairy-free way of increasing daily intake.


And, it’s sugar-free and low in saturated fat too.


It’s extremely versatile, from shakes and smoothies to high-protein baking, the possibilities are endless.

Buy now

Best breakfast protein powder

Complete Breakfast Blend


If you find it hard getting out of bed and into your trainers – this one’s for you. This hard-hitting protein blend, with ground oats and activated barley, is the ultimate way to start the day.


And that’s not all. We’ve added vitamins, minerals and caffeine – proven to increase alertness and improve concentration – to help you start the day right.

Buy now

Best night-time protein powder

Overnight Recovery Blend


Just because the day’s over doesn’t mean your progress has to stop. If you’re dreaming of gains, our slow-release blend will make sure you get that sustained supply of protein even while you sleep.


It’s loaded with a massive 45g of protein per serving, which contributes to the growth and maintenance of muscle mass. Plus, we’ve added magnesium which helps to reduce tiredness and fatigue – so you can wake up raring to go.

Buy now

Best everyday protein powder

Total Protein Blend


This unique blend packs seven different types of protein – whey concentrate, whey isolate, hydrolysed whey, milk protein, micellar casein, calcium caseinate, and free range egg white powder – delivering an effective everyday shake.


Packed with 24g of high-quality protein per serving, Total Protein was created for those with busy lifestyles – making sure you’re getting the nutrients you need each and every single day.

Buy now