Ugrás a fő tartalomra
Edzés

Konditermi öltözködési ötletek nőknek | A merész ‘Beat’ kollekció

Konditermi öltözködési ötletek nőknek |  A merész ‘Beat’ kollekció
MyproteinHU
Író és szakértő6 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

A csupa fekete összeállítás népszerű választás, mi azonban egy színbombával kezdjük a 2018-as évet. Újra és újra beleszeretünk ebbe a csillogó, feltűnő és időtlen dizájnba. Tudjuk, hogy klisének hangzik, de ha jól nézel ki és jól érzed magad, jól is fogsz teljesíteni… különösen, ha a Beat kollekció ruháit viseled.

Fenékformáló, izzadságelvezető, guggolásbiztos és trendi. Ideje, hogy átalakíts az edzéseidet! A spinningtől a pilatesig, a legújabb technikai ruha kínálatunk tetőtől talpig öltöztet. Legyen szó akár arról, hogy elkezded az újévi sportos fogadalmad, vagy arról, hogy folytatod, ahol 2017-ben abbahagytad, mutass magadról tökéletes képet a Beat kollekcióval, egy olyan technikai ruházattal mely tervezésénél fogva merész.

Edzés a Beat kollekcióval

A vágy, hogy jól nézzünk ki a konditeremben, nem új. High-tech, légáteresztős anyagból készült ruháinknak köszönhetően nem lesz meleged, illetve a mai öltözködési trendnek megfelelően jelensz meg edzésen. Ezek a lélegzetelállító darabok hosszú idők óta a kedvenc Myprotein termékek.

Hogy új kollekciónk megjelenését ünnepeljük, a szakértő tervezőink összefoglalták, miért is kell kipróbálnod ezt a nagyszerű szerelést.

Beat kollekció 2

Alakformáló szabás

Tervezéskor a legjobb mozdulataidat tartottuk szem előtt, így a Beat kollekció olyan támasztékot biztosít számodra, amilyennel még nem találkoztál. A melltartó elasztikus gumírozásának és a sportos hátkialakításának köszönhetően minden a helyén marad, miközben korlátok nélkül biztosítja számodra a szabad mozgásteret. Edzhetsz akár evezőgépen, felvehetsz egy jógapózt vagy súlyzóval erősítheted a vállizmod, bőven lesz tered, hogy elvégezhesd a gyakorlatot.

Abban biztos lehetsz, hogy a magas derekú, paneles leggingsek gondoskodnak a teljes takarásról. Így bármennyire is lefoglal a kondizás, nem kell a guggolásokat elkerülnöd, csak azért, mert attól tartasz, hogy valami kilátszik majd. A felhúzástól a kitörésekig, mi veled leszünk!

Semmi sem gátolhat meg abban, hogy edzéseidet a következő szintre emeld immár ezekkel a divatos és önbizalmat nyújtó ruhákkal. Nem véletlenül bámulnak majd meg.

Technikai

Bár naphosszat tudnánk beszélni a Beat kollekció alakformáló előnyeiről, vannak más szempontok is, amelyeket meg kell említeni. Ezt a kollekciót szuper puha fonalból tervezték, hogy amellett, hogy második bőrként rád simuljanak a ruhák, az izzadságelvezető technológiát is élvezhesd.

Ez azt jelenti, hogy bármilyen edzést végzel, biztonságban érezheted magad tudván, hogy ha felforrósodnak a dolgok, akkor mi tettünk lépéseket annak érdekében, hogy lehűtsünk téged.

Beat kollekció mobil tartó

Pluszpontok

És ha mindez nem volna elég ahhoz, hogy meggyőzzünk, van még egy érvünk. A tervezőink mindent beleadtak ezeknél az új daraboknál, és most nem csak téglavörös színre utalunk.

Ez a kollekció nem csupán nagy szavakból áll, hanem igazán figyel a részletekre. Láthatod ezt a leggings csinos hálós oldalrészén is, és a cuki félhold alakú kivágáson is a sportmelltartónál. Ráadásul mindkettő ruhadarab rendelkezik egy mobiltelefon-tartóval, mivel mindannyian tudjuk, hogy a konditermes edzés kötelező tartozéka egy edzéshez használt lejátszólista. Ezekkel a ruhákkal bizony szabad marad a kezed, hogy súlyzót emelhess, vagy a kerékpár kormányát fogd.

A leggings része továbbá egy rejtett zseb is a csípőrésznél, mely tökéletes cél szolgál, hogy akár a lakáskulcsod, akár az öltözőszekrény kulcsát biztonságban tudd. És persze hab a tortán, hogy feltűnő márkajellel láttuk el a darabot.

Változtasd át a sportruháidat egyszerűről merészre – itt az idő, hogy ennek megfelelően öltözz!

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein