Kiegészítők

THE Whey+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját

Eljött az idő: még jobb lett a fehérje! Bemutatkozik a THE Whey+ termékünk. Emeld magasabb szintre a növekedésedet és a regenerálódásodat ezzel a korszerű, egyedi időszakosan felszabaduló fehérjekeverékkel, hogy optimalizáld az összetevők szállítását és felszívódását.

2018-09-27 16:10:41Jennifer Blow

Kiegészítők

THE Amino+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját

Változtasd meg a regenerálódási idődet ezzel a forradalmi amino keverékkel! Aktív összetevők és a korszerű kettős fázisú szállítási rendszer gyilkos kombinációjával, hosszabb ideig látja el energiával és regenerálja az izmokat.

2018-09-20 14:03:00Jennifer Blow

Kiegészítők

THE Pre-Workout+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját

Ezzel kezdd az edzésedet! A hatásos formulánkat kifejezetten úgy alkottuk meg, hogy folyamatosan felpörgessen, és átléphesd vele a határaidat. Hagyd magad mögött az alvást, a hosszú munkanapot, és készülj fel, hogy minden egyes ismétlésnél a 100%-ot tudd adni! Na, ebben segít a THE Pre-Workout+!

2018-09-18 18:11:43Jennifer Blow

Kiegészítők

PhaseTech™ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját

Izgatottan rántjuk le a leplet a legújabb innovációnkról. A PhaseTech™ a sporttáplálkozás következő generációja, mely tervezésénél fogva hoz lendületbe edzésed alatt, így új magaslatokra emel, és közelebb leszel a célodhoz, mint eddig valaha.

2018-09-11 15:02:09MyproteinHU

Kiegészítők

A marhafehérje | Miért van szükség rá? Miért marha? Miért jó?

Ha fehérjékről beszélünk jellemzően a tejsavófehérje jut eszünkbe, pedig az évek során rengeteg nem tej-alapú alternatíva jelent meg, pl. gondolva azokra, akik a vörös húsok erejében hisznek. Így, és ezért alkották meg a marhából hidrolízissel előállított fehérje étrend-kiegészítőket.

2018-07-23 12:48:42Fazekas Dániel

Kiegészítők

Kreatin monohidrát szedése | optimális időpont, időzítés, adagolás

Az alábbi cikkben hiteles kutatási eredményekkel alátámasztva olvashatsz cáfolatokat a kreatin monohidrát használat vélt, negatív konzekvenciáiról. Továbbá megismerheted hatásmechanizmusát, fizikai teljesítőképességed fokozásában betöltött szerepét és választ kaphatsz a címben megfogalmazottakra, vagyis, hogy mikor érdemes fogyasztanod kreatint.

2018-07-11 08:49:42Rózsa Zoltán

Kiegészítők

Kollagén | Mire jó? Pozitív hatása? Hiánya? Szedése? Mellékhatásai?

Biztosan feltűnt már, hogy a „kollagén” szóval a kozmetikumok összetevőinél, már sok ilyen termék esetében találkozhattunk. Ezt, ha nem szántszándékkal kerestük eddig, akkor ezentúl várhatóan ez másképp lesz.

2018-07-09 14:20:11Fazekas Dániel

Kiegészítők

Kreatin és BCAA kombinálása | Biztonságos?

Blogunkon olvashattál már a kreatin és a BCAA étrend-kiegészítők használatáról, adagolásukról és sportteljesítményedre gyakorolt potenciális pozitív hatásairól. Ebben a cikkben bővebb ismereteket szerezhetsz arról, hogy a két étrend-kiegészítő egyszerre történő használata milyen előnyökkel járhat.

2018-07-07 07:43:26Rózsa Zoltán

Kiegészítők

Fehérje és aminosav kisokos | Mi is a fehérje, aminosav? Mi a kapcsolat köztük?

A fehérjéről és aminosavakról köztudott, hogy segítik az izmok regenerációját edzések közt, ezzel elősegítve az izomépítést. De mik is ezek? Hogyan válasszunk köztük?

2018-06-28 16:23:45Kelemen József

Kiegészítők

A chia mag 9+1 pozitív hatása

Az Aztékok voltak azok, akik kezdték felismerni az apró feketés-barnás magok további hatásait, aminek a száma napjainkra megsokszorozódott. Ezek között van például az öregedés lassítása, a bőrünk, szívünk, emésztőrendszerünk egészségének támogatása, ellenállóbb csontozat, illetve izomzat, és már azt is megállapították, hogy segít a cukorbetegség kezelésében is.

2018-06-18 19:35:11Fazekas Dániel