Kiegészítők

A marhafehérje | Miért van szükség rá? Miért marha? Miért jó?

Ha fehérjékről beszélünk jellemzően a tejsavófehérje jut eszünkbe, pedig az évek során rengeteg nem tej-alapú alternatíva jelent meg, pl. gondolva azokra, akik a vörös húsok erejében hisznek. Így, és ezért alkották meg a marhából hidrolízissel előállított fehérje étrend-kiegészítőket.

2018-07-23 12:48:42Fazekas Dániel

Kiegészítők

Kreatin monohidrát szedése | optimális időpont, időzítés, adagolás

Az alábbi cikkben hiteles kutatási eredményekkel alátámasztva olvashatsz cáfolatokat a kreatin monohidrát használat vélt, negatív konzekvenciáiról. Továbbá megismerheted hatásmechanizmusát, fizikai teljesítőképességed fokozásában betöltött szerepét és választ kaphatsz a címben megfogalmazottakra, vagyis, hogy mikor érdemes fogyasztanod kreatint.

2018-07-11 08:49:42Rózsa Zoltán

Kiegészítők

Kollagén | Mire jó? Pozitív hatása? Hiánya? Szedése? Mellékhatásai?

Biztosan feltűnt már, hogy a „kollagén” szóval a kozmetikumok összetevőinél, már sok ilyen termék esetében találkozhattunk. Ezt, ha nem szántszándékkal kerestük eddig, akkor ezentúl várhatóan ez másképp lesz.

2018-07-09 14:20:11Fazekas Dániel

Kiegészítők

Kreatin és BCAA kombinálása | Biztonságos?

Blogunkon olvashattál már a kreatin és a BCAA étrend-kiegészítők használatáról, adagolásukról és sportteljesítményedre gyakorolt potenciális pozitív hatásairól. Ebben a cikkben bővebb ismereteket szerezhetsz arról, hogy a két étrend-kiegészítő egyszerre történő használata milyen előnyökkel járhat.

2018-07-07 07:43:26Rózsa Zoltán

Kiegészítők

Fehérje és aminosav kisokos | Mi is a fehérje, aminosav? Mi a kapcsolat köztük?

A fehérjéről és aminosavakról köztudott, hogy segítik az izmok regenerációját edzések közt, ezzel elősegítve az izomépítést. De mik is ezek? Hogyan válasszunk köztük?

2018-06-28 16:23:45Kelemen József

Kiegészítők

A chia mag 9+1 pozitív hatása

Az Aztékok voltak azok, akik kezdték felismerni az apró feketés-barnás magok további hatásait, aminek a száma napjainkra megsokszorozódott. Ezek között van például az öregedés lassítása, a bőrünk, szívünk, emésztőrendszerünk egészségének támogatása, ellenállóbb csontozat, illetve izomzat, és már azt is megállapították, hogy segít a cukorbetegség kezelésében is.

2018-06-18 19:35:11Fazekas Dániel

Kiegészítők

A célodnak megfelelő, legjobb tömegnövelő

A tömegnövelő alapvetően fehérje és szénhidrát keveréke – gyakran ezt megspékelik még kreatinnal, aminosavakkal, ionokkal, stb. A lényeg viszont az, hogy a tömegnövelő olyan, mint egy „teljes étkezés” – van benne egy jó adag fehérje, közepes/nagy adag szénhidrát és egy kevés zsír is általában.

2018-06-14 06:25:28Ádám Norbert

Kiegészítők

Carb Crusher | Egy protein szelet amiből nem adsz majd senkinek

Tudtad, hogy az átlagos áruházi csokik nagyságrendileg 25g cukrot tartalmaznak? Tele üres kalóriákkal, ami a napi cukorbeviteled 100%-át fedezi - mindezt egy szelet csoki. Ha folyamatosan azon kapod magadat, hogy nyitogatod a hűtőt otthon és mindig keresel valamit, amivel kielégítheted az édesszájú énedet, akkor a legújabb fejlesztésünk a tökéletes megoldás - mindezt anélkül, hogy belerondítanál a diétádba.

2018-06-11 22:05:22MyproteinHU

Kiegészítők

Edzés előtti formula nőknek | Mik az előnyei? Miért használjunk energizálót?

Minden edzéselőtti termék azt a célt szolgálja, hogy jobban teljesítsünk az edzéseink folyamán. Ez megnyilvánulhat rengeteg formában; kitolódhat a fáradságküszöbünk, egy adott súllyal több ismétlés mehet, növekedhet az egy ismétléses maximumunk stb. Mivel a nők és férfiak céljai eltérőek, ezért alkottunk meg az Active Women Preworkout terméket.

2018-06-05 15:54:19Kelemen József

Kiegészítők

Melyik fehérjepor a megfelelő lefekvés előtt? | Fehérjebevitel

Az elégséges fehérjebevitel nem csupán sportolók számára elengedhetetlen fontosságú. Tested egészséges működésének megőrzésében kiemelkedő szerepe van a helyes mennyiségben fogyasztott fehérjének.

2018-05-24 15:32:12Rózsa Zoltán