Kiegészítők

A chia mag 9+1 pozitív hatása

Az Aztékok voltak azok, akik kezdték felismerni az apró feketés-barnás magok további hatásait, aminek a száma napjainkra megsokszorozódott. Ezek között van például az öregedés lassítása, a bőrünk, szívünk, emésztőrendszerünk egészségének támogatása, ellenállóbb csontozat, illetve izomzat, és már azt is megállapították, hogy segít a cukorbetegség kezelésében is.

2018-06-18 19:35:11Fazekas Dániel

Kiegészítők

A célodnak megfelelő, legjobb tömegnövelő

A tömegnövelő alapvetően fehérje és szénhidrát keveréke – gyakran ezt megspékelik még kreatinnal, aminosavakkal, ionokkal, stb. A lényeg viszont az, hogy a tömegnövelő olyan, mint egy „teljes étkezés” – van benne egy jó adag fehérje, közepes/nagy adag szénhidrát és egy kevés zsír is általában.

2018-06-14 06:25:28Ádám Norbert

Kiegészítők

Carb Crusher | Egy protein szelet amiből nem adsz majd senkinek

Tudtad, hogy az átlagos áruházi csokik nagyságrendileg 25g cukrot tartalmaznak? Tele üres kalóriákkal, ami a napi cukorbeviteled 100%-át fedezi - mindezt egy szelet csoki. Ha folyamatosan azon kapod magadat, hogy nyitogatod a hűtőt otthon és mindig keresel valamit, amivel kielégítheted az édesszájú énedet, akkor a legújabb fejlesztésünk a tökéletes megoldás - mindezt anélkül, hogy belerondítanál a diétádba.

2018-06-11 22:05:22MyproteinHU

Kiegészítők

Edzés előtti formula nőknek | Mik az előnyei? Miért használjunk energizálót?

Minden edzéselőtti termék azt a célt szolgálja, hogy jobban teljesítsünk az edzéseink folyamán. Ez megnyilvánulhat rengeteg formában; kitolódhat a fáradságküszöbünk, egy adott súllyal több ismétlés mehet, növekedhet az egy ismétléses maximumunk stb. Mivel a nők és férfiak céljai eltérőek, ezért alkottunk meg az Active Women Preworkout terméket.

2018-06-05 15:54:19Kelemen József

Kiegészítők

Melyik fehérjepor a megfelelő lefekvés előtt? | Fehérjebevitel

Az elégséges fehérjebevitel nem csupán sportolók számára elengedhetetlen fontosságú. Tested egészséges működésének megőrzésében kiemelkedő szerepe van a helyes mennyiségben fogyasztott fehérjének.

2018-05-24 15:32:12Rózsa Zoltán

Kiegészítők

Hasznos étrend-kiegészítők a diétádhoz | Karnitin, fehérje

Aktív életvitellel, kiegyensúlyozott táplálkozással és a helyes életviteli döntésekkel fenntartható módon biztosíthatod tested egészségét. Az alábbi cikkben megismerheted a fogyáshoz szükséges legfontosabb alapvetést, választ kaphatsz a diétás étrendkiegészítőkről felmerült kérdéseidre és megismerheted azon hasznos termékeinket, amelyek segítségedre lehetnek a diétában.

2018-05-19 12:13:09Rózsa Zoltán

Kiegészítők

Szem vitamin a látás megőrzésért | Lutein, Béta karotin

A szüleitektől vagy nagyszüleitektől biztosan hallottátok, hogy egyetek sok répát mert jobb lesz tőle a látásotok. A jó hír az, hogy nem kell állandóan répát enned, rengeteg más tápanyag is hozzájárul a látás egészségének megőrzéséhez. Ezért alkottuk meg nektek a több összetevőt tartalmazó Eye Health tablettákat!

2018-05-16 14:47:01Kelemen József

Kiegészítők

Tökéletes szénhidrátforrás az atletikus fizikumért | Zabpehely

Az alábbi cikkben egy olyan jól ismert és széles körben népszerű élelmiszerről olvashatsz, amely kiemelkedő módon támogathatja célod egy esztétikus és atletikusabb fizikum megszerzéshez.

2018-05-01 16:21:17Rózsa Zoltán

Kiegészítők

Táplálékkiegészítők energiáért és fókuszért | Myamino Energy

2018-04-30 10:00:27MyproteinHU

Kiegészítők

A manukaméz előnyei | Aranyló házi praktika a ragyogó bőrért

A manukaméz egy széleskörűen népszerű bőrápolási szer, mely antibakteriális gyógyhatású tulajdonságáról ismert, és mely a szénanátha ellen is megoldást jelenthet. Manapság már Hollywood legelőkelőbb hírességei esküdnek rá, de évszázadokkal ezelőtt eredetileg az új-zélandi maori törzs használta.

2018-04-29 22:54:17MyproteinHU