Ugrás a fő tartalomra
Edzés

Mit vegyél fel idén Black Friday napján? | A limitált kiadású kollekció elstartolt

Mit vegyél fel idén Black Friday napján? | A limitált kiadású kollekció elstartolt
Jennifer Blow
Író és szakértő5 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Idén is készülünk az ünnepre… na, ne aggódj, még nem a karácsonyról beszélünk. Hanem a Black Friday-ről!

Tudni szeretnéd, milyen ajánlatokra számíthatsz majd a héten? Hát, persze!

Óriási kedvezményeket biztosítunk egész héten!

Mindenre, amit csak az oldalunkon találsz. Aminosavaktól, vitaminoktól kezdve egészen az alapvető termékekig, mint amilyen a The Whey és a Creatine Monohydrate, és persze bármi más, amire csak vágysz.

A Black Friday ajánlatai nincsenek is olyan messze, és biztosan azon tűnődsz, hol is kezdj neki. Tervezőink minden alkalmat lelkesen megragadnak, mikor egy bomba jó ruházati kollekcióval rukkolhatnak elő, így sok izgalmas limitált kiadású ruhadarabot kínálunk.

Pihenő napjaidhoz tökéletes, és pont erre van szükséged, hogy nyugalom és kényelem vegyen körbe, miközben végiggörgeted akcióinkat.

 

Férfi ruházat

Limitált kiadású Original póló

Black Friday limitált kiadású póló

Most az exkluzív terepmintás dizájnnal, az Original póló termékünk egy nagyszerű elemmé válhat felszerelésedben.

Bármihez is kezdesz napközben, ebben kényelmesen érezheted magad, hála a puha tapintású pamutnak és kényelmes kialakításnak.

Limitált kiadású Original melegítőnadrág

Black Friday limitált kiadású nadrág

Ez bizony alap darabbá válik majd téli ruhatáradban. Nincs abban semmi rossz, ha a hét nagy részét melegítőben töltöd, igaz?

Puha tapintású, visszatűzött anyagból készült, szűkített szárának köszönhetően szédületes slim-fit dizájnt nyert. Csapj le rá, amíg még van belőle!

Limitált kiadású Performance póló

Black Friday limitált kiadású performance póló

A Performanc póló az egyik legkedveltebb termékünk, és most új világos olívazöld színben jelent meg. Könnyű, rugalmas anyagból készült, tökéletes réteget jelent, mely hűsen tart a gyakorlatok és ismétlések közepette.

Egy laza kialakításról és puha tapintású anyagról van szó, így kitűnően megfelel a kanapén töltött napokhoz is.

 

Női ruházat

Limitált kiadású Cropped Hoodie

Black Friday limitált kiadású cropped pulóver

Most a Black Friday-hoz illő színvilággal, szerintünk a szuper csinos rövid fazonú, vágott kapucnis felső egész évben a kedvenc darabod lesz. A merész rózsaszín és kék nyomattal az elején különlegessé teszi szerelésedet.

A kényelem jegyében terveztük, ez a pulóver otthoni viseletre és edzésre menet is ideális darab.

Limitált kiadású Original Leggings

Black Friday limitált kiadású original leggings

Miért is ne tennéd teljessé az öltözéked egy hozzáillő limitált kiadású Original Leggings-szel? Csinos fekete dizájnnal kialakított, fehér körvonalas felirattal és merész rózsaszín és kék sávval díszitett, így teszi különlegessé megjelenésedet.

Tökéletes egy kis chill idején, gumírozott derékrészének köszönhetően biztosítja egész nap a kényelmet, továbbá szuper puha rugalmas anyagból készült. Amennyiben pedig úgy döntesz, hogy kiteszed a lábad a házból, és elindulsz a leárazások irányába, ez a ruhadarab megadja a szükséges szabadságot, hogy könnyedén lecsapj a legjobb ajánlatokra!

Limitált kiadású Original Sportmelltartó

Black Friday limitált kiadású original sportmelltartó

Ugyanolyan merész dizájnnal, ez a többi darabhoz illő sportmelltartó nagyszerű választás, melyben párosul a kényelem és stílus. Mert mégis ki szeretne merevítést a szabadnapján? Vagy bármely más napon, most komolyan!

A kis mértékben tartást nyújtó, hátul keresztpántos Original Sports Bra darabunk tökéletes választás a kisebb ütközésű edzésekhez, de emellett ugyanolyan jól hordható a téli melegítők alatt is.

 

Tanulság

Mi felsorakoztattuk tehát a felszerelést, mely rád vár. Nincs más hátra, mint hogy megrendeld ezeket a limitált kiadású kötelező darabokat, mielőtt még késő lenne!

Nem tudod még mit vegyél Black Friday akciók alatt? Itt van néhány tipp:
Kiegészítők

Mit vegyél Black Friday napján? | Az év legnagyobb kiárusítása

Black Friday már a küszöbön. Egy egész nap, mikor elárasztanak a fantasztikus akciók, amelyek megnehezítik, hogy hol is kezdj hozzá. Létrehoztunk tehát egy útmutatót, mely a Black Friday kínálat legjobb részeit tartalmazza.

Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein