Ugrás a fő tartalomra
Edzés

Myprotein kismama ruházat | Kényelem anyukának és babának a MP Mama ruháiban

Myprotein kismama ruházat | Kényelem anyukának és babának a MP Mama ruháiban
Emily Wilcock
Író és szakértő2 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Fordította: Földesi Kitti

Semmi oka annak, hogy várandósan felhagyjuk az edzéssel, de sajnos nehéz jó minőségű és megfizethető kismama sportruházatot találni. Ezért, hogy betöltsék a piaci rést, a MP ruhatervezői létrehoztak egy kismama kollekciót, amiben a leendő anyukák is kényelmesen és stílusosan edzhetnek. Ez a MP Mama.

Talán amiatt is kevesebb sportruházat áll a kismamák rendelkezésére, mert sokan azt gondolják, hogy a terhes nőknek nem szabad sportolniuk. Az természetesen igaz, hogy várandósan nem szabad túlságosan megerőltetnünk magukat, viszont egyáltalán nem szükséges teljesen abbahagyni az edzést. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nap edzened kell. A kulcs, hogy hallgass a testedre, és tedd azt, ami jól esik.

MP Power Női Kismama Leggings

Egy jó minőségű leggingsre mindenkinek szüksége van, terhességtől függetlenül. Várandósan viszont még nagyobb elvárásaink vannak velük kapcsolatban: legyenek extra rugalmasak, minél kényelmesebbek, könnyen mozogjunk bennük, és ne legyenek túl szorosak, főleg a pocaknál. Ezeket az igényeket a Power Kismama Leggings egytől egyig kiszolgálja.

Izzadtságelvezető és nedvességelvezető anyagának köszönhetően felvesz minden nedvességet, így szárazon és hűvösen tart, és kényelmesen mozoghatsz benne. Magas derékrésszel rendelkezik, annak érdekében, hogy alátámassza a pocakot, de nem túl szoros ahhoz, hogy összenyomja a hasi területet. A leghasznosabb pedig az állítható, gumis derékrész, ami a pocakoddal együtt nyúlik a terhesség elejétől a végéig.

Ezen kívül még egy rejtett zseb is található a derekán a telefonodnak, valamint oldalsó hálós zsebek is, amibe elfér még egy-két dolog. Az egyik legnagyobb előnye a nadrágnak a rugalmas anyag, ami egyáltalán nem korlátoz a mozgásban.

kismama leggings

MP Power Kismama/Szoptatós Sportmelltartó

A több funkcióval rendelkező melltartó célja nem csak az, hogy összeillő szetted legyen a várandósság idején, hanem a szoptatási időszakra is tökéletes. Átöltözés nélkül szoptathatsz edzés után, majd mehetsz be a boltba ebben a sportmelltartóban. Fontos a kényelem, különösen, ha egy pici baba van a pocakodban. A könnyen kicsatolható kapocsnak, a belső pántnak és a kivehető kosaraknak köszönhetően másodpercek alatt megetetheted a babát.

A funkció érdekében azonban nem mondtunk le a stílusról sem. Ebben a sportmelltartóban mindkettő megvan. A háta stílusosan keresztezett, a nyaka pedig ovális, így garantáltan te leszel a legjobban öltözött kismama az edzőteremben.

kismama ruházat

Személyi edzők véleménye

Néhány személyi edzőnk volt olyan szerencsés, hogy elsőként próbálhatta ki az új kollekciót, ezért megkértük őket, hogy mondják el véleményüket a ruhadarabokról.

Nehezen találsz megfelelő kismama ruhákat, amik kifejezetten a konditerembe valók?

„Igen, elég nehezen. Nem egyszerű olyan dolgokat találni, amik jók rád. Amióta kipróbáltam ezt a kollekciót, folyamatosan teszteltem a minőségét, és elmondhatom, hogy nagyon kényelmes. A dereka elég magas, ami nagyszerű, hiszen a legtöbb normál sportnadrág csak a hasad közepéig ér, így nem takarja el az egész pocakod. Nehéz tökéletest találni, de már egyre jobbakat gyártanak. Az új MP sportmelltartóban pedig szoptatni is tudsz, csak ki kell csatolnod hozzá.”„Nincs nagy választék. Régebben inkább nagyobb méretet vettem, így az jó volt a pocakomra, a lábamon viszont már lógott. Nagyon nehezen találok kismama sportruházatot.”

Mit szeretsz a MP kismama ruháiban?

„Ó, Istenem, nagyon kényelmesek. Hasznosak a pici zsebek, rugalmas az anyag és nem korlátoz a mozgásban. Imádom a sportmelltartót, ami igazából egy szoptatós melltartó is egyben, amit még sosem láttam. Nekem, mint személyi edzőnek praktikus, hiszen így munka közben is megetethetem a babát, és nem kell rengeteg különféle ruhát felvennem egy nap. Akár kávézáshoz, ebédhez és edzéshez is felvehetem.”

Összefoglalás

Várandósság idején nagyszerű választás edzéshez ez a kollekció, köszönhetően a rugalmasságának. A személyi edzőink imádják, és reméljük te is szeretni fogod.

Tekintsd meg a teljes kollekciót itt!

Edzés

Edzés terhesen | Jelentős előnyökkel jár a kismama és a baba számára is

Gyakori tévhit, hogy az edzés terhesen veszélyes és nem ajánlott. Valójában neked és a babának is jobb, ha a várandósság alatt is aktív maradsz.

Edzés

Edzés szülés után | Tanácsok, gyakorlatok és kerülendő dolgok

Sim Farrington személyi edző megoszt néhány tanácsot, mit kell tudnod, milyen óvintézkedéseket kell tenned, ha az edzés szülés után ismét aktuálissá válik.

Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein