Ugrás a fő tartalomra
Edzés

Női sportruházat | Az Ombre Kollekció

Női sportruházat | Az Ombre Kollekció
MyproteinHU
Író és szakértő6 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Varrásmentes Ombre

Újdonságként a 2018-as évre úgy döntöttünk, Varrásmentes Kollekciónkat újabb magasságokba emeljük. Stílusosan kezdjük az évet, és büszkén rántjuk le a leplet a Varrásmentes Ombre Kollekcióról.

A legújabb csavar a szövési technológiát alkalmazó innovációnál, hogy jó minőségű, szuper puha fonalat használtunk, melynek eredményeként verhetetlen kényelmet és maximális tartóképességet tudunk biztosítani. De az első, amit ennél a kollekciónál észre fogsz venni, az a megkapó színátmenetes tulajdonsága. Ez egy olyan edzőruha, melynek köszönhetően mindenki irigykedni fog rád az öltözőkben.

Van egy mondás, miszerint bármit elérhetsz az életben, ha megfelelően öltözöl hozzá. Miért ne választanád ezt a következő edzéshez? A varrásmentes ombre ruhák arra lettek tervezve, hogy téged meghatározzanak.

Varrásmentes Ombre és az edzés

Mennyei párosítás, komolyan! A Varrásmentes Ombre kombinálja a lélegzetelállító stílust az igazán innovatív teljesítményfokozással. A kollekció minden egyes darabja ötvözi a kényelmet, a tartóképességet, az izzadságelvezető technológiát – így mindenre gondja van, míg te beleadsz apait-anyait az edzésbe.

És ha valami ilyen jól néz ki, még azon kapod magad, hogy a konditermen kívül is elengedhetetlen viselet lesz.

Súlyemelés

Öltözz ki, ha randira indulsz a súlyokkal – a Varrásmentes Ombre ellát a kellő bizsergéssel hogy elindulj edzeni, sőt edzés előtt is. A leggingsek rendelkeznek a szükséges erővel és rugalmassággal, hogy elvégezhesd a guggolásokat, a sportos hátú és testhez simuló felsőinkben pedig nyugodtan végezheted a hajlításokat. Ráadásul a légáteresztős melltartók által biztonságban és kellő támasztékkal ismételheted a gyakorlatokat.

HIIT edzések

Ne engedd, hogy eltántorítsanak az edzéstől az olyan ruhák, amik nem állnak jól! A Varrásmentes Ombret a te testedre tervezték – úgy mozog majd, ahogy te, és követi minden mozdulatodat. A sportos háttal kialakított felsőink és melltartóink gondoskodnak arról, hogy a mozdulatokat teljes egészében végre tudd hajtani, a négyütemű fekvőtámaszoktól kezdve egészen a levegőben terpeszugrásig (star jump). A kapucnis felsőink pedig a kinti futás és kerékpározás tökéletes kiegészítői.

Jóga

Kényelemre és rugalmasságra lesz szükséged, hogy mind pózt végre tudj hajtani – a hegyállástól kezdve a kobra pózig. Minden jóga órán magabiztos lehetsz, mert a közepes derékmagasságú, guggolásbiztos leggingsek még a lefelé néző kutya póz esetén is takarnak, míg a testhez simuló felsőink gondoskodnak a szabad mozgástérről a gyakorlatok során. Kapucnis felsőink is tökéletes, vékony tartozékai ennek az alacsony intenzitású edzésnek.

Szabadidő

Oké, mindannyian voltunk már úgy, hogy felvettük az edzős ruhát, mikor közel sem voltunk aktívak. E kollekció szépsége, hogy bármit csinálsz napközben, ezekben a ruhákban kényelmes lesz bármi, ráadásul még jól is néznek ki. Sőt, lehet, hogy mázsás súlyokat kell épp a kocsihoz cipelned vagy el kell vinned a gyerekeket iskolába… szóval, miért is ne készülj fel minderre?

Seamless varrásmentes ombre kollekció

Mit tartalmaz a kollekció?

Varrásmente Ombre Melltartó

Kezdjük az alapoknál… Ez bizony létfontosságú bármilyen edzéshez. Az újonnan tervezett sportmelltartónk közepes támasztékot jelent, és a szemet gyönyörködtető sportos hátkialakításnak köszönhetően maximális mozgásteret biztosít. És mindehhez hab a tortán a finom színátmenetes megjelenés. Kell ennél több?

Varrásmentes Ombre Felső

Konditermes felszerelésed egy következő kihagyhatatlan darabja. Megalkottunk egy olyan felsőt, mely bonyolult szövési technológiájának köszönhetően olyan érzést kelt benned, mintha a ruha a második bőröd volna. Ehhez hozzájön még a sportos hátkialakítás is, kombinálva természetesen a színátmenetes ombre stílussal. Mindenki meg fog fordulni utánad.

Varrásmentes Ombre Kapucnis Felső

Varrásmentes kollekciónk egy vadonatúj darabja, melyre jobb, ha egyből le is csapsz! Szuper puha, testhez simuló, és kapucnis, hogy ne fázz. Tökéletes darab kora reggeli vagy késő esti edzésekhez. Szürke és fekete átmenetes megjelenés gondoskodik arról, hogy minden szempár rád szegeződjön még akkor is, ha épp jól fel vagy öltözve.

Varrásmentes Ombre Leggings

A kollekció dísze. Az feltűnő, testhez simuló leggingsek kiemelik az alakod, és ami a legfontosabb, teljesen guggolásbiztosok. Közepesen magas szabás, széles gumi a deréknál, hogy a legjobb támasztékot biztosítsa, és formálja alakod. Hölgyek, bizonyosodjatok meg minderről úgy, hogy belebújtok!

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein