Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Ketogén egyszerűen | Íme, a Keto Blend termékünk!

Ketogén egyszerűen | Íme, a Keto Blend termékünk!
Isaac Syred
Író és szakértő4 év Ago
Isaac Syred profiljának megtekintése

A ketózis makrók biztosítása még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a Keto Blend segítségével!

2017-es kezdet óta a ketogén diéta 2019-ben a legkeresettebb étrend trenddé nőtte ki magát. Még a veganizmus iránti keresést is meghaladja. Rendkívül népszerű trenddé vált egyránt a hírességek és a hétköznapi diétázók körében. A 15,2 millió közösségi média bejegyzés, mely a #keto mögött rejlik, már képtelenség, hogy az ember ne találkozzon a ketogén étrenddel. Szóval, mi is az pontosan?

A ketogén diéta általában 75% zsír, 20% fehérje és 5% szénhidrát makroarányt jelent. Ami sajnos nem egyenlő azzal, hogy csak úgy nagykanállal esszük a csokikrémet, hogy meglegyen a 75% zsírtartalom.

Az aktívabb ketogén étrendet követők azonban nagyobb arányban fogyasztanak fehérjét, náluk az arány így alakul: 60% zsír, 35% fehérje és 5% szénhidrát. Noha még mindig nem ajánlhatunk egy nagy kanál csokoládékrémet, mégis van egy igazán ínycsiklandó alternatíva a tarsolyunkban, ami segítségedre lesz, hogy a ketogén diétád sínen maradjon.

Íme, a Keto Blend termékünk!
Keto Blend

Maradj sínen!

Az új Keto Blend termékünk mindenki számára segítséget nyújt a magas fehérjetartalmú ketogén étrend betartásában. Egy egyedi keverékről van szó, amely 60% zsírt, 35% fehérjét és 5% szénhidrátot tartalmaz adagonként. Ez nemcsak a magas fehérjetartalmú ketogén diéta ajánlott makróinak felel meg, hanem tápanyagértékével is messze meghaladja bármelyik hasonló versenytársát.

Úgy tervezték, hogy könnyedén illeszkedjen a ketogén diétába, és olyan tápanyagokkal segítsen, amelyek az aktív és kiegyensúlyozott életmód kiegészítéséhez szükségesek.

Teljes értékű ételek

Gondosan és aprólékosan választottuk ki a könnyen felismerhető összetevőket, amelyek teljes értékű élelmiszerként alkotják együtt a Keto Blend terméket.

Ha egy ideje már ketogén étrend szerint étkezel, akkor az avokádó valószínűleg szinte mindig a bevásárló listád tetején van. Akkor még jó, hogy szerepel az új kedvenc shake-edben is, igaz? Azért adtunk hozzá avokádót, hogy általa biztosítsuk a telítetlen zsírokat, valalmint krémesebb textúrát és extra kényeztetést nyújtson.

Arra számíthat, hogy az egész tojás is extra fehérjeforrás, továbbá egészséges zsírokat tartalmaz. Tudjuk, hogy ez egy újabb kapocs a ketogén diéta felé, akkor miért is ne lenne benne ebben az egyszerű shake-ben? Fokozhatod továbbá a vitaminbeviteledet is, hiszen zsírban oldódó A, D, E és K-vitamint tartalmaz.

A fő fehérjeforrás a tejsavófehérje izolátumból származik. Ez egy olyan finomított savófehérje formula, amely körülbelül 90% fehérjét büszkélkedhet, és alacsony a cukortartalma.

Végül közepes láncú triglicerideket (MCT) adtunk ehhez a speciális keverékhez. Ezek a zsírmolekulák egy olyan speciális osztályát jelentik, melyek könnyen emészthetők és gyorsan felszívódnak, ezáltal tökéletes azonnali energiaforrást jelentenek, amely a ketózisban tart majd.

ketogén étrend

 

Ízekben gazdag

Most következik az igazán jó rész: az ízek. A Keto Blend 3 ínycsiklandó, fenséges ízben érkezik, melyek célja a szénhidrát iránti sóvárgás visszaszorítása, hogy így sínen tudj maradni ketogén diétád során.

Szeretnél visszaemlékezni a tengerparton töltött napokra, amikor egy finom fagylaltot nyalogattál? Próbáld ki az eper és a vanília örök klasszikus kombinációját. Ez a friss és krémes keverék biztosan mosolyt csal majd az arcodra.

Ha édesszájú vagy, akkor ez az íz majd segíthet kordában találni a vágyakat. Kortyolj bele ebbe a csokoládés-karamellás csodába! A gazdag csokoládé és a selymesen sima karamell keveréke… ettől aztán összefolyik a nyál a szádban!

Azok számára, akik inkább egy habkönnyű tortaszeletet idéznek fel, elhoztuk a kávés-diós ízt. Gazdag ízével és aromájával már meg is feledkezel magáról a tortáról, mert ez még annál is jobb!

Tanulság

Nem kell olyan shake-ekkel bajlódnod, amelyek nem igazán felelnek meg a ketogén makróidnak. A Keto Blend termékünk mindennel rendelkezik, amire fitnesz céljaid eléréséhez szükséged van, miközben ketogén étrendet követsz. Nem kell lemondanod a finom ízekről, hiszen ez a shake teljes értékű ételekkel van megpakolva.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Isaac Syred
Író és szakértő
Isaac Syred profiljának megtekintése
Isaac márkaépítéssel foglalkozó kommunikációs gyakornok, aki mindenféle fitnesszel és sporttal kapcsolatos dologért rajong. Mindig is szenvedélye volt a labdarúgás, magas szinten játszott serdülőként, továbbá négy évig versenyszerűen kickboxolt. Az elmúlt években Isaac elszántan fejlesztette és erősítette magát az edzőteremben, egyaránt élvezi az edzések funkcionális és testépítő részét. Szilárd meggyőződése, hogy fontos egyensúlyban lenni, hétvégén pedig szereti barátaival tölteni szabadidejét.
myprotein