Ugrás a fő tartalomra
Receptek

3 frissítő gyümölcs infuser recept

3 frissítő gyümölcs infuser recept
MyproteinHU
Író és szakértő6 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

A vized gyümölccsel és fűszernövényekkel való felturbózása egy ízletes módja annak, hogy friss és hidratált maradj egész nap anélkül, hogy extra finomított cukrokat fogyasztanál. Remek lehetőség továbbá arra, hogy extra vitaminokat és ásványi anyagokat juttass italodba.

Kombinációk egész seregét próbálhatod ki az infuser palackodhoz. Szerintünk a gyümölcsök és fűszernövények párosítása csodásan működik, hiszen lágy és frissítő ízeket eredményeznek, melyek nem túlzottan édesek. És a bónusz? Mindez finomított cukor nélkül!

Tipp: Használd fel másodszor a gyümölcsöket, fűszernövényeket úgy, hogy újratöltöd a palackot vízzel!

gyömölcs infóziós kulacs infuser

1. Körte, fahéj & vanília

Mossunk meg egy érett körtét, és távolítsuk el a magházat! Kockázzuk fel, és a felét tegyük az infuser palackunkba (a másik felét hagyjuk meg másnapra)! Vágjunk fel hosszában egy vaníliarudat, a magokat kaparjuk ki, majd tegyük ezeket is az infuser, infúziós palackba egy rúd fahéjjal együtt! Öntsük fel a palackot vízzel, majd tegyük a hűtőszekrénybe legalább 2 órára vagy éjszakára!

2. Eper & rozmaring

Mossunk meg és vágjunk fel 3-4 szem epret. A szárat eltávolíthatjuk, ha később el szeretnénk fogyasztani a gyümölcsöt. Tegyük a feldarabolt epret és 2-3 szál rozmaringot az infuser palackba, majd öntsük fel vízzel! Helyezzük a hűtőszekrénybe legalább 2 órára vagy éjszakára!

3. Görögdinnye & menta

Kanalazzuk ki egy kis szelet dinnye húsát, és távolítsuk el a magokat. Daraboljuk fel, és tegyük bele az infuser palackunkba! Fogjunk az egyik tenyerünkbe kb. 10 mentalevelet, csapjunk rá másik kezünkkel, hogy a levelek kiengedjék az illóolajat, majd helyezzük őket a palackba. Tegyük a hűtőszekrénybe legalább 2 órára vagy éjszakára!

Egészségedre!

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein