Receptek

5 összetevős liszt nélküli mogyoróvajas cookie

Ennek a cookie recept segítségével egy lisztmentes, gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú, fenséges mogyoróvajas cookie készíthető pillanatok alatt!

Adagok: 10-12


Összetevők:

200ml Mogyoróvaj (Smooth – Sima) /angol oldalunkról beszerezhető/

100ml Vaníliás Cukormentes szirup /Sugar-Free Syrup angol oldalunkról beszerezhető/

½ teáskanál szódabikarbóna

Egy csipet só

50g Organikus kakaó darabok /angol oldalunkról beszerezhető/

liszt nélküli mogyoróvajas cookie, keksz


Elkészítés:

#1 Melegítsük elő a sütőt 190°C-ra vagy 170°C-ra ha légkeveréses.

#2 Tegyük az összes összetevők egy keverőedénybe, kivéve a kakaó darabokat, egy elektromos mixerrel dolgozzuk össze az összetevőket közepes sebességen amíg jól össze nem áll.

#3 Keverjük bele a kakaódarabokat is.

#4 Kanalazzuk a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe darabonként, 3-4cm-re egymástól. Nyomjuk le mindegyik cookie tetejét egy villával és süssük kb. 10 percig, amíg el nem kezd barnulni a cookiek széle.

#5 Vegyük ki a sütőből, hagyjuk kihűlni és tegyük át a hűtőbe, hogy meg tudjon szilárdulni.

Makrók sütinként:

Kcal: 114
Fehérje: 5g
Szénhidrát: 3g
Zsír: 9g

Nincs bejegyzés címke



MyproteinHU

MyproteinHU

Író és szakértő