Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Crème brulée protein fagyi | Nagyvilág Ízei

Crème brulée protein fagyi | Nagyvilág Ízei
Lauren Dawes
Író és szakértő3 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Bemutatjuk a Nagyvilág ízei limitált kiadású termékcsaládot, melynek segítségével otthonodba repítjük kedvenc ízeinket a Föld különböző pontjairól.

Jelenleg valószínűleg nem tudsz annyit utazni, mint amennyit szeretnél, de mi ezennel gondoskodunk arról, hogy ne kelljen lemondanod a különleges ízekről. Szélesítsd ki határaidat, és kóstold meg a Nagyvilág ízei limitált kiadású termékcsaládunkat! Ezzel ráadásul fel is rázhatod az unalmas hétköznapokat.

Tagadhatatlan, hogy a franciák értenek a desszertekhez. A csábítóan finom crème brulée (szó szerint égetett krémet jelent) egy hagyományos francia desszert, mely gyakorlatilag egy krémes sodó a tetején roppanós karamell réteggel.

A crème brulée ízesítésű Impact Whey Protein termékünk tökéletes módot jelent, hogy ezt a különleges ízt anélkül élvezd, hogy aggódnod kellene az edzéseken keményen elért eredményeid miatt. Szimpla fehérje turmixként is lenyűgöző, akár tejjel, akár vízzel elkeverve, de ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor próbáld ki a csábítóan finom fehérje fagyit!

Selymesen lágy, és csupán egyszerű hozzávalókkal ez a crème brulée protein fagyi segít a vacsora után rád törő desszert éhségen! Íme, hogy kell elkészíteni.

Adag: 2

Hozzávalók

protein fagyi

Elkészítés módja

  1. Helyezd az összes hozzávalót egy turmixgépbe, és keverd össze őket alaposan!
  2. Öntsd a keveréket egy fagyálló edénybe, és tedd a fagyasztóba legalább 4 óra hosszára!
  3. Tálaláskor helyezz a protein fagyi gombócokra izgalmas feltéteket! Mi most például friss epret választottunk. Jó étvágyat!

Táplálkozási információk

Kalóriák363
Teljes zsír10g
Összes szénhidrát49g
Fehérje20g
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein