Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Csokis-kávés reggeli fehérje turmix

Csokis-kávés reggeli fehérje turmix
Jennifer Blow
Író és szakértő4 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Ez az ízletes fehérje turmix a tökéletes reggeli ébresztőt jelenti majd, mely ráadásul telis-tele van fehérjével.

Hozzávalók

  • 200ml tej
  • 100ml kávé
  • Latte vagy csokoládé ízű Impact Whey Protein
  • 1 ek. juharszirup
  • 100g banán
  • 1 tk. kakaópor
reggeli fehérje turmix

 

Elkészítés módja

1. Keverd össze egy turmixgépben az összes hozzávalót!

2. A végén tetszés szerint adj hozzá jégkockát is, úgy még különlegesebbé varázsolhatod az italt!
Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein