Receptek

Csokis-kávés reggeli fehérje turmix

Ez az ízletes fehérje turmix a tökéletes reggeli ébresztőt jelenti majd, mely ráadásul telis-tele van fehérjével.

Hozzávalók

  • 200ml tej
  • 100ml kávé
  • Latte vagy csokoládé ízű Impact Whey Protein
  • 1 ek. juharszirup
  • 100g banán
  • 1 tk. kakaópor

reggeli fehérje turmix

 

Elkészítés módja

1. Keverd össze egy turmixgépben az összes hozzávalót!

2. A végén tetszés szerint adj hozzá jégkockát is, úgy még különlegesebbé varázsolhatod az italt!Jennifer Blow

Jennifer Blow

Író és szakértő

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.


Ne hagyja ki akcióinkat | Klikk Vásárlás