0 Kosár

Jelenleg nincsenek termékek a kosarában

Receptek

Csupacsoki Nyányós Brownie recept | Kis Martina módra

Írta: Kis Martina

A jó brownie titka az, hogy nem szabad túlsütni. Ezt a receptet a kedvenc Myprotein termékeim segítségével alkottam meg, kifejezetten egészséges hozzávalókból, a már megszokott vaj, fehér liszt és cukor helyett. Ha gyors és egyszerű finomságra vágysz, ami annyira puha, hogy szétolvad a szádban, akkor próbáld ki a Nyányós Brownie-t!

 

Ha vegán verziót szeretnél, tojás helyett egy banánnal is elkészítheted, a csokit helyettesítheted!

Hozzávalók:

nyányós brownie recept | Kis Martina

Elkészítés:

Összekeverjük a nedves hozzávalókat, egy külön tálban pedig a szárazakat. Összeöntjük őket és egy fakanállal kikeverjük, majd egy tábla protein csokit aprítva beleszórunk a tésztába. Ez egy kisebb (sütőpapírral bélelt) tepsibe való adag, dupla élvezetért duplázzátok meg az összetevőket. 🙂

A másik tábla csokival megszórjuk a tetejét, majd 175 fokra előmelegített sütőbe dobjuk és kb 15-17 percig sütjük, addig, amíg megemelkedett és a teteje megsült, de a közepe még NYÁNYÓS maradt 😉

Hagyjuk egy picit kihűlni, aztán jöhet a #BROWNIEPORN!

 

Ha kipróbáljátok, használjátok a #tinareceptje hashtaget instagramon! 🙂



MyproteinHU

MyproteinHU

Író és szakértő


Nézd meg legújabb akcióinkat! Vásárlás